Další články

Jan Rajnoch vyměnil Liberec za druholigovou Olomouc

Obránce Jan Rajnoch po vyřazení z A-týmu Liberce přestoupil do druholigové Olomouce. Hanácký klub podle svého webu podepsal s bývalým reprezentantem smlouvu do konce této sezony s opcí na další rok.

Liberec už nepočítá s Rajnochem, přeřadil ho do juniorky

Liberec už nepočítá se zkušeným obráncem Janem Rajnochem, který se dvěma chybami podepsal nad poslední porážkou Slovanu na hřišti pražské Slavie. Dvaatřicetiletý bývalý reprezentant dnes byl podle klubového webu přeřazen do juniorky a dostal svolení hledat si nové angažmá.

Rajnoch s Jarolímem si domluvili signál a zmátli i spoluhráče

Hráčům Liberce pomohl k výhře 2:1 nad Slováckem vyrovnávací gól Jana Rajnocha, který vyplynul z domluveného signálu. Stoper Slovanu si dohodl s Markem Jarolímem, kam se bude zahrávat přímý kop, následně předal spoluhráčům opačné informace, aby svým pohybem odtáhli obránce.

Chce se mi brečet, řekl k penaltovým situacím liberecký Rajnoch

Velké emoce dnes vzbudily v Příbrami verdikty rozhodčí Petra Ardeleánu. Po zákrocích libereckého Jana Rajnocha proti hostujícímu týmu hned dvě penalty, z nichž domácí otočili skóre a nakonec vyhráli 3:1. Zatímco Příbramští se domnívali, že o fauly zřejmě šlo, stoper Slovanu opouštěl stadion U Litavky velmi rozladěný. Chtělo se mu prý brečet.

Rajnoch doufá, že v Alkmaaru s Libercem zopakuje Palermo

Obránce Liberce Jan Rajnoch po domácí porážce 0:1 od Alkmaaru ve 2. kole Evropské ligy neskládá zbraně. Zimní posila Slovanu věří, že se svým týmem může otočit nepříznivý vývoj dvojzápasu a postoupit do dalšího kola. To se mu podařilo už v roce 2007 v dresu Mladé Boleslavi proti Palermu.

Rajnoch posílil Liberec, podepsal půlroční smlouvu s opcí

Jan Rajnoch vyztuží defenzivu Slovanu Liberec. Dvaatřicetiletý stoper dnes podepsal se severočeským klubem půlroční smlouvu s opcí a v pondělí už by se měl zapojit do tréninku se svým novým týmem, který se chystá na únorový souboj s Alkmaarem v Evropské lize.

Rajnoch končí v Turecku a mohl by zamířit do Liberce

Obránce Jan Rajnoch by mohl v zimě posílit Liberec. Dvaatřicetiletý fotbalista se dnes dohodl na ukončení smlouvy v druholigové turecké Adaně Demirspor a v rozhovoru s ČTK potvrdil, že by rád přijal nabídku Slovanu.

Rajnocha těší setrvání v Turecku, i druhá liga prý má úroveň

Jana Rajnocha těší, že mu skončila letní nejistota v roli volného hráče a prodloužil své působení v Turecku. Angažmá v druholigovém Demirsporu jako krok zpět nevnímá, i tamní druhá nejvyšší soutěž má podle defenzivního univerzála úroveň. Klub z města Adana má jasnou ambici za rok postoupit do první ligy.

Obránce Rajnoch bude hrát druhou tureckou ligu za Demirspor

Obránce Jan Rajnoch bude v nové sezoně hrát druhou tureckou ligu za Adanu Demirspor. Jednatřicetiletý bývalý reprezentant byl bez angažmá od konce června, kdy mu vypršela smlouva v Sivassporu. O novém působišti informoval na svém twitterovém účtu.

Slavia testuje Kiidrona, jednala i s Rajnochem a Štěpánem

Slavia Praha se snaží před začátkem nové ligové sezony doplnit a posílit kádr. Červenobílí testují estonského obránce Kaarla Kiidrona z druholigové Viktorie Žižkov a jednají o příchodu záložníka Vojtěcha Štěpána, který naposledy působil v Hradci Králové.

Rajnoch po konci smlouvy trénuje sám, čeká na nabídku z Turecka

Na konci června mu vypršela smlouva v tureckém Sivassporu a stal se volným hráčem. Bývalý reprezentant Jan Rajnoch kvůli tomu panice nepropadá, trénuje individuálně a věří, že brzy přijde zajímavá nabídka. Prioritou pro jednatřicetiletého defenzivního univerzála zůstává Turecko, domů se ještě vracet nechce.

Rajnoch se po omluvě trenérovi vrátil do kádru Sivassporu

Jan Rajnoch se vrátil do kádru Sivassporu poté, co z něho byl před 16 dny vyřazen kvůli hádce s trenérem při utkání. Následně však kouč tureckého celku Riza Calimbay přijal jeho omluvu a Rajnoch by tak mohl nastoupit už v neděli proti Trabzonsporu.

Rajnoch bude hrát za Sivasspor

Jan Rajnoch bude hrát za turecký Sivasspor, kam míří z Ankaragücü. V novém působišti podepsal třicetiletý obránce podle tureckých médií smlouvu na 2,5 roku. V Ankaragücü skončilo jeho angažmá po dvou letech, poté co Rajnoch podal výpověď kvůli nevyplácené mzdě, a do Sivassporu tak zamířil jako volný hráč zadarmo.

Reprezentant Rajnoch zůstane v Turecku

Jan Rajnoch se nevrátí do české ligy, i když se spekulovalo o tom, že by mohl posílit pražskou Slavii nebo Plzeň. Třicetiletý obránce zůstane v některém z tureckých klubů a v nejbližších hodinách by měl podepsat smlouvu. Naposledy hrál v Ankaragücü, kde ale na konci roku dal stejně jako záložník Jaroslav Černý výpověď, protože klub oběma dlužil na výplatách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele