Další články

Slovan Bratislava získal reprezentačního brankáře Muchu

Brankář Ján Mucha se po deseti letech vrací na Slovensko a oblékne dres Slovanu Bratislava, s kterým se domluvil na čtyřleté smlouvě. Dvaatřicetiletý gólman chytal naposledy v Arsenalu Tula, předtím působil v jiném ruském celku Samaře, anglickém Evertonu a Legii Varšava.

Mucha bude hostovat v Arsenalu Tula

Nejvyšší ruskou soutěž si zachytá Ján Mucha. Zkušený brankář odchází ze Samary do Arsenalu Tula, který na rozdíl od brankářova kmenového celku působí mezi ruskou smetánkou. Zatím se mu však příliš nedaří a drží se na chvostu tabulky, což by mohl Mucha pomoci změnit.

Ján Mucha neví, zda zůstane v Samaře

Ján Mucha před čtyřmi lety odešel do Evertonu a během tří sezon se mezi tyče podíval jenom minimálně, rok starý odchod tak byl logickou a očekávanou volbou. Slovenský brankář zamířil do ruské Samary a po jejím sestupu z nejvyšší soutěže sám netuší, kde bude jeho kariéra pokračovat...

Slovenský brankář Mucha napodobil Kozáčikovo promáchnutí

Slovenští brankáři jako by byli v poslední době prokletí. Plzeňský Matúš Kozáčik před deseti dny vyrobil nevídanou chybu v utkání Ligy mistrů proti CSKA Moskva, když inkasoval kuriózní gól poté, co nezachytil přihrávku od Radima Řezníka. V pátečním duelu kvalifikace mistrovství světa ho napodobil reprezentační kolega Ján Mucha.

Mucha konečne bude chytať. Mieri do ruskej Samary

Bývalá jednotka slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Mucha mieri do najvyššej ruskej súťaže. Tridsaťročný brankár by mohol pokračovať v kariére v tíme Krídla Sovietov Samara.

Ján Mucha si užíva päť minút slávy

Brankár Ján Mucha sa dočkal. Po neskutočnej sérii Američana Tima Howarda v bráne Evertonu sa dostalo aj na jeho večnú dvojku. Stálica "karameliek" medzi tromi žďami sa totiž na pár týždňov zranila a príležitosť ukázať svoje kvality tak dostal rodák z Belej nad Cirochou. V Premier league rozhodne nesklamal a inkasoval v dvoch dueloch len jediný gól...

Weiss chce Muchu do Kajratu Almaty

Ján Mucha by si konečně mohl najít nového zaměstnavatele, o jeho služby totiž projevil zájem kazašský Kajrat Almaty, kde působí jemu velmi dobře známý trenér Vladimír Weiss.

Slovenský brankář Mucha se dočasně vzdal reprezentace

Slovenský brankář Ján Mucha se dočasně vzdal reprezentačního dresu. Své rozhodnutí odůvodnil tím, že v anglické lize pravidelně nenastupuje za svůj klub Everton. Mucha své rozhodnutí oznámil poté, co v pátečním utkání kvalifikace mistrovství světa proti Litvě po jeho chybě Slováci inkasovali a na soupeřově hřišti nakonec remizovali 1:1.

Mucha se šance nechopil

Ján Mucha drtivou většinu svého angažmá v Evertonu proseděl na lavičce a nedá se moc očekávat, že se to v nejbližší době změní. Slovenský reprezentační brankář dostal ve včerejším pohárovém utkání šanci ukázat své kvality a onu šanci nedokázal využít.

Mucha přemýšlí o novém klubu

Slovenský brankář ve službách Evertonu Ján Mucha se nechal slyšet, že pokud se jeho situace nezmění, bude si muset najít nový klub. Osmadvacetiletý hrdina kvalifikace na MS 2010 nedostává příležitost chytat už ani v pohárových zápasech svého týmu a na záda mu v reprezentaci pomalu, ale jistě začíná dýchat další konkurence - Marián Kello.

Jdu bojovat, říká brankář Mucha před přesunem do Evertonu

Brankář slovenské reprezentace Ján Mucha v létě po pěti letech opustí Legii Varšava a po mistrovství světa přestoupí do anglického Evertonu. "Podepsal jsem smlouvu do nejlepší ligy na světě, jdu bojovat," uvedl sedmadvacetiletý gólman s tím, že už se těší na zápasy v anglické lize.

Mucha se dohodl na smlouvě s Evertonem. Do Anglie zamíří v létě

Everton v sobotu na svých webových stránkách potvrdil, že se dohodl na smlouvě se slovenským brankářem Jánem Muchou. Ten do liverpoolského klubu zamíří na konci této sezony, kterou ještě odchytá v polské Legii Varšava.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele