Ján Mucha neví, zda zůstane v Samaře

08.07.2014, 13:43
Aktuality
Po angažmáne v anglickom Evertone, kde mu miesto na zápasy v lige prenechal Američan Tim Howard len ojedinele sa slovenský reprezentačný brankár Ján Mucha sťahoval do Ruska. Tamojšia Samara ho privítala s otvorenou náručou, veď klub kvality podobného rangu medzi žrďami potreboval. Žiaľ, na záchranu v lige to napokon nestačilo a Mucha rozmýšľa, čo bude ďalej.

Už v uplynulý víkend sa začala nová súťaž ruskej Pervyj Divizion. A za účasti Krídiel Sovietov Samary, kde stále pôsobí aj reprezentačný brankár Ján Mucha. Bývalý gólman poľskej Legie Varšava, kde si vydobil dobré meno a katapultoval sa do anglickej Premier league dúfal po nevydarenom angažmáne u Karameliek v lepšie časy. Zdalo sa, že si konečne našiel klub, kde bude môcť chytať viac. No v uplynulej sezóne jeho zamestnávateľ vypadol do II. ligy, Mucha odchytal len desať duelov a inkasoval až trinásť gólov. Sám teda preto nevie, ako bude jeho budúcnosť vyzerať ďalej.

"Zatiaľ zostávam tu, mám ešte rok zmluvu. Sme tu však šiesti cudzinci a hrať môžu len traja. Mať v II. ruskej lige brankára zo zahraničia, to je pre klub veľký luxus. Tréner ma však chce, takže uvidíme. Možno zostanem, možno odídem," objasnil Ján Mucha pre Denník Šport.

Rodák z Belej nad Cirochou bsolvoval s mužstvom tri týždne prípravy a je nachystaný pomôcť klubu k návratu medzi elitu. Ibaže...

Autor: Ľubomír Hudačko / Denník šport

Komentáře (2)

Přidat komentář
Ferguson6

Verím, že stále má na viac ako 2. ruskú ligu a mal by odísť. Navyše si nemyslím, že v reprezentácii by mal byť jednotkou hráč, ktorý hrá v 2. ruskej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by sa vrátiť do evertonu....ved sa sám vyjadril ze lepšieho partaka ako Howard nemal...aspoň by opäť mal Tím s kým kecat na tréningoch a mal by postarané o equipment na striedačke

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele