Další články

Reinberk, Hofmann a Kalabiška prodloužili smlouvy ve Slovácku

Slovácko si pojistilo služby trojice zkušených opor a členů základní sestavy. Obránci Petr Reinberk a Stanislav Hofmann prodloužili s prvoligovým klubem z Uherského Hradiště smlouvu do 30. června 2025, další zadák Jan Kalabiška uzavřel o rok kratší nový kontrakt. Slovácko o tom informovalo na svém webu.

Zářez rozhodčího, penalta na mě byla jasná, zlobil se Kalabiška

Obránce Slovácka Jan Kalabiška byl po prohře 2:4 v Kolíně nad Rýnem ve druhém utkání skupiny Evropské konferenční ligy hodně naštvaný na hlavního sudího Jevheně Aranovského. Ten na něj v 55. minutě za stavu 2:2 po zákroku domácího stopera Nikoly Solda neodpískal penaltu. Podle Kalabišky šlo o "zářez".

Kalabiška dal dva góly, ale spokojeností nezářil. Měli jsme vyhrát, řekl

Při své premiéře na scéně evropského poháru dal zkušený obránce Slovácka Jan Kalabiška dva góly, přesto nezářil spokojeností. Jeho tým totiž promarnil vedení 2:0 a s Partizanem na úvod skupinové fáze Evropské konferenční ligy jen remizoval 3:3.

Na stará kolena si zahraji evropskou skupinu, těší Kalabišku

V pětatřiceti letech potvrdil fotbalista Slovácka Jan Kalabiška pověst skvělého univerzála. Sezonu začal na hrotu útoku, dnes jako levý obránce unikl v 76. minutě po křídle a po jeho centru dal Vlasij Sinjavskij jediný gól zápasu na hřišti AIK Stockholm, který zpečetil postup vítěze MOL Cupu do Evropské konferenční ligy.

Čtvrté místo by mělo být naším cílem, řekl Kalabiška ze Slovácka

Podle krajního beka Jana Kalabišky by fotbalisté Slovácka měli mít za cíl pokusit se udržet současnou čtvrtou příčku v ligové tabulce, která znamená účast v evropských pohárech. Tým z Uherského Hradiště si pojistil stávající umístění výhrou 2:0 nad Teplicemi v předehrávce 19. kola. Kalabiška k tomu přispěl vítězným gólem a z pozice levého obránce se trefil potřetí v ligové sezoně.

Se Slováckem na soustředění neodjeli zranění Kalabiška a Porcal

S fotbalisty Slovácka na soustředění do Turecka neodcestovali záložník Jan Kalabiška a brankář Radek Porcal. Oba hráči podle klubového webu mají problémy s ramenem.

Kalabiška považuje gól na Spartě za jeden z jeho nejdůležitějších

Jan Kalabiška označil svou branku na Spartě za jednu z nejdůležitějších v kariéře. Dvaatřicetiletý záložník Slovácka se totiž trefil do sítě letenského soupeře vůbec poprvé a navíc šlo o vítězný gól, který nasměroval tým z Uherského Hradiště v úvodním kole ligové sezony k nečekanému triumfu 2:0.

Kalabiška opustil Karvinou a posílil Slovácko

Jan Kalabiška přestoupil z Karviné do Slovácka. Jednatřicetiletý někdejší nejlepší střelec slovenské ligy se po dvou kolech nové ligové sezony přesunul do týmu z Uherského Hradiště z rodinných důvodů.

Podle Kalabišky měl Vlkův příchod hlavně motivační efekt

Minimálně krátkodobý efekt odvolání kouče Jozefa Webera v Karviné splnilo. Hráči patnáctého týmu tabulky pod dočasným vedením sportovního ředitele Lubomíra Vlka porazili na domácím hřišti Jablonec 2:1 a odpoutali se ze sestupových příček. Podle střelce vítězné branky Jana Kalabišky měla výměna kouče hlavně motivační efekt.

Wágner a Kalabiška posílili Karvinou

Karviná získala dvě posily do ofenzivy. Nováček první ligy angažoval na půlroční hostování s opcí z Mladé Boleslavi ofenzivního záložníka Jana Kalabišku a na hostování z Jablonce pak útočníka Tomáše Wágnera, jehož příchod je kompenzací za přestup Jaroslava Zeleného na sever Čech.

Boleslavský Kalabiška: Nahradit Skaláka je velká zodpovědnost

Jako dosud poslední zimní posilu získali hráči Mladé Boleslavi záložníka Jana Kalabišku ze Senice. Devětadvacetiletý nejlepší střelec minulé sezony slovenské ligy by se měl ve středočeském klubu pokusit nahradit reprezentanta Jiřího Skaláka, který přestoupil do anglického Brightonu.

Mladá Boleslav přivedla Kalabišku jako náhradu za Skaláka

Mladou Boleslav posílil český ofenzivní záložník Jan Kalabiška, který přestoupil ze Senice. Nejlepší střelec minulé sezony slovenské ligy podepsal smlouvu do léta 2018 a měl by v týmu nahradit reprezentanta Jiřího Skaláka, který v pondělí odešel do anglického Brightonu. Klub to potvrdil v tiskové zprávě.

Kalabiška zažil díky postupovému gólu nejhezčí chvíli v kariéře

Tři minuty před koncem rozhodl Jan Kalabiška gólem na 2:1 o postupu Senice do 2. předkola Evropské ligy. Podle svých slov zažil český záložník ve čtvrtek večer v zápase s MTK Budapešť nejkrásnější chvíli v kariéře.

Kalabiška z Brna zažil boj o záchranu právě v Příbrami

Před dvěma lety pomáhal brněnský fotbalista Jan Kalabiška zachraňovat Příbram v nejvyšší soutěži. V sobotu si tuto situaci zopakuje, jen v poněkud jiné roli: v důležitém duelu o udržení nastoupí v dresu Zbrojovky v Příbrami proti některým svým bývalým spoluhráčům.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele