Další články

Jeřábek po návratu: První tři minuty jsem nemohl popadnout dech

Po téměř roce nastoupil v ligovém utkání pardubický Jan Jeřábek. Do východočeského derby s Hradcem Králové naskočil v 87. minutě. Devětatřicetiletý defenzivní záložník přiznal, že první tři minuty nemohl popadnout dech. Derby hodnotil skvěle, jelikož Pardubice zvítězily 1:0 a v neúplné tabulce se odpoutaly z posledního místa...

Jeřábek věnoval svou první ligovou branku zesnulému dědovi

Jan Jeřábek se v 37 letech dočkal ve 14. ligovém zápase první branky v nejvyšší soutěži, kterou ve 20. kole pomohl pardubickému nováčkovi k výhře 3:2 nad Ostravou. Zkušený defenzivní záložník věnoval gól zesnulému dědovi. Jeřábek přeloboval hlavou brankáře Jana Laštůvka, přestože původně pouze prodlužoval balon.

Kapitán Jeřábek prošel s Pardubicemi z divize až do první ligy

U zrodu současného pardubického klubu, který vznikl sloučením tří celků v roce 2008, nechyběl ani nynější kapitán Jan Jeřábek. S mužstvem začínal v divizi, v průběhu let se s ním vypracoval do druhé ligy a po sobotní výhře 4:1 nad Vyšehradem v 29. kole dokonce do nejvyšší soutěže. V ní to podle Jeřábka bude "jiný mazec", stejně jako si to kdysi myslel o třetí lize.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele