Další články

Slovák Greguš si zahraje MLS, Kodaň vyměnil za Minnesotu

Slovenský reprezentant Ján Greguš si vyzkouší zámořskou MLS. Bývalý záložník Jablonce nebo Ostravy přestoupil z FC Kodaň do Minnesoty United, kde podepsal tříletou smlouvu s opcí na další rok.

Jablonec ztratil oporu, Greguš přestoupil do Kodaně

Jablonec opouští slovenský reprezentant Ján Greguš. Pětadvacetiletý střední záložník přestoupil do Kodaně. S dánským mistrem podepsal smlouvu na čtyři roky. Kodaň potvrdila přestup na svém webu.

Greguš: Výkon opět nic moc, ale máme body

Jablonečtí vyhráli na půdě posledního týmu první ligy Ostravy 2:1 a zaznamenali sedmé vítězství v řadě. O góly jednoho z favoritů soutěže se podělili cizinci Crnkič s Mingazovem, i za domácí snížil z penalty legionář Kukec. Na remízu Ostrava nedosáhla a s jediným bodem uzavírá tabulku.

Moc do smíchu mi není, měl jsem tu penaltu dát, litoval Greguš

Záložník Ján Greguš patřil mezi úspěšné střelce a hlavní hrdiny odvety 3. předkola Evropské ligy s Kodaní, která Jablonci v původně nedobře rozehrané partii přivála postup. A také odměnu v podobě souboje se slavným Ajaxem. V něm se situace zcela obrátila a právě na Gregušovu hlavu připadá i kvůli neproměněné penaltě velký podíl viny za vyřazení.

Greguš litoval, že nedal gól a Jablonec aspoň neremizoval

Jablonečtí po prohře 0:1 v úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy na půdě Ajaxu litovali, že nebyli efektivnější v koncovce. Zřejmě nejblíže ke gólu měl záložník Ján Greguš, který ve dvou dobrých šancích v první půli střílel pokaždé mimo tyče. Jablonec podle něj mohl v Amsterdam Areně uhrát aspoň remízu.

Baník Ostrava prodal záložníka Greguše do Jablonce

Ostravu opouští po Janu Baránkovi další hráč základní sestavy Ján Greguš. Třiadvacetiletý slovenský záložník, který byl na podzim kapitánem Baníku, přestoupil do Jablonce. Podle jabloneckého webu podepsal defenzivní středopolař smlouvu na tři a půl roku.

České Budějovice byly efektivnější, posteskl si ostravský Greguš

Fotbalisté Českých Budějovic zvítězili ve 14. kole první ligy nad Ostravou 1:0, když jediný gól utkání vstřelil v úvodu Jakub Hora. Jihočeši zvítězili na domácím hřišti poprvé od srpnové výhry nad Mladou Boleslaví a v neúplné tabulce se posunuli z předposlední patnácté na dvanáctou příčku.

Greguš: Jako tým jsme podali dobrý výkon

Ostravští se alespoň částečně rehabilitovali za šestigólový debakl v Liberci domácí výhrou 1:0 nad ambiciózní Mladou Boleslaví. Nepříliš pohledný zápas rozhodl ve 20. minutě jedinou brankou Marek Šichor. Středočeši toho na Bazalech moc nepřevedli a v závěru ani neměli z čeho vstřelit vyrovnávací gól.

Do Baníku se z hostování v Boltonu vrací záložník Greguš

Řady ostravských fotbalistů by měl po roce znovu rozšířit slovenský středopolař Ján Greguš. Bývalý kapitán slovenské reprezentační jednadvacítky se do Baníku vrací z ročního hostování v druholigovém anglickém Boltonu, který na dvaadvacetiletého hráče neuplatnil opci.

Baník prohrál u CAS spor s Nitrou a musí zaplatit za Greguše

Mezinárodní sportovní arbitráž CAS v Lausanne rozhodla, že Baník Ostrava musí Nitře zaplatit výchovné za záložníka Jána Greguše. Přesná výše částky nebyla zveřejněna, vyrozuměním se momentálně zabývají právníci slezského klubu. Proti verdiktu CAS není odvolání.

Greguš odchází z Baníku na hostování do Boltonu

Ostravský záložník Ján Greguš odchází z Baníku na hostování do Boltonu. Bývalý kapitán slovenské jednadvacítky podepsal s druholigovým anglickým klubem roční smlouvu s opcí na trvalý přestup.

Greguš má z Ostravy namířeno na hostování do Boltonu

V Baníku Ostrava přijdou o středního záložníka Jána Greguše. Zanedlouho dvaadvacetiletý hráč a bývalý kapitán slovenské jednadvacítky by měl zamířit na hostování s opcí do klubu druhé anglické ligy Bolton Wanderers.

Baník pojede na Spartu bez Greguše, nepustí ho slovenský svaz

Baník Ostrava se bude muset v pondělním utkání na hřišti Sparty obejít bez záložníka Jána Greguše, kterého ze soustředění slovenské reprezentační jednadvacítky odmítl k zápasu uvolnit národní fotbalový svaz.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele