Přidat hráče do záložek

Další články

Blažek bude hrát polskou ligu v Bielsko-Bialé

Útočník Jan Blažek se stal novou posilou polského klubu Podbeskidzie Bielsko-Biała. Pětadvacetiletý hráč do předposledního týmu polské ligy zavítal po půlročním angažmá v řeckém Apollonu Smyrnis, s klubem podepsal roční smlouvu. Informaci přinesly oficiální internetové stránky polského celku.

Blažek bude hrát řeckou ligu za Apollon Atény

Útočník Jan Blažek bude podruhé v kariéře působit v Řecku. Bývalý reprezentant se dohodl na smlouvě s ligovým nováčkem Apollonem Atény. Podrobnosti kontraktu klub na oficiálním webu nezveřejnil. Pětadvacetiletý Blažek byl bez angažmá od února, kdy s ním rozvázal smlouvu Liberec.

Útočník Blažek v Liberci předčasně skončil

Útočník Jan Blažek skončil v mistrovském Liberci, který s ním rozvázal smlouvu. Čtyřiadvacetiletý hráč odehrál za Slovan dvaadevadesát ligových zápasů a vstřelil třiadvacet branek. Kontrakt v Liberci měl do konce letošního roku.

Blažek ve Slavii skončil, sešívaní nevyužijí opci

Útočník Jan Blažek ve Slavii dohrál. Pražský klub se rozhodl, že na čtyřiadvacetiletého hráče Liberce neuplatní opci a nepočítá s ním ani v závěrečných pěti ligových kolech.

Slávista Blažek: Potřebujeme, aby fanoušci nešli proti nám

Fanoušci Slavie, kteří se v posledních čtrnácti dnech zaměřují především na protesty proti trenérovi Františku Strakovi, tím podle hráčů klubu škodí. Útočník Jan Blažek by si přál, aby raději tým podpořili a pomohli Slavii překonat současnou krizi. Tým prý za trenérem stojí, a proto se hráčům nelíbí atmosféra, kterou příznivci Slavie vytvořili při dnešním utkání na Žižkově.

Blažka mrzely zahozené šance, remízu s Duklou vzal na sebe

Pouze jeden trénink s týmem stihla nová posila slávistických fotbalistů útočník Jan Blažek před svou obnovenou premiérou v dresu pražského klubu v páteční ligové předehrávce proti Dukle. Bezbrankovou remízu bral na sebe a litoval, že se mu v první půli nepovedlo proměnit aspoň jednu ze šancí.

Slavia posílila útok o Blažka z Liberce

Pražská Slavia získala posilu do ofenzivy. Z Liberce přichází do Edenu na roční hostování s následnou opcí útočník Jan Blažek, který už ve Slavii krátce působil před třemi lety.

Liberec marně čeká na návrat Blažka z Larisy

Liberec zatím marně čeká na to, až se vrátí z hostování v Larise útočník Jan Blažek. Severočeši bez úspěchu žádají řecký klub, aby Blažka uvolnil zpátky. Upozorňují na to, že Larisa do konce ledna nesplnila podmínky, za kterých mohla prodloužit Blažkovo hostování i pro jarní část sezony.

Blažek s Larissou zažil divoký přátelský zápas plný potyček

Měl to být jeden z tuctových přípravných zápasů před novou sezonou, místo toho se nedělní duel mezi italskou Brescií a řeckou Larissou, jejíž barvy hájí i český útočník Jan Blažek, zvrhl v nechutné představení se dvěma vyloučeními a plné potyček mezi hráči.

Blažek opustí Liberec a bude hostovat v Larisse

Jan Blažek opouští Liberec a míří do řecké Larissy. V sobotu by měla být do úspěšného konce dotažena dohoda o jeho půlročním hostování s následnou opcí. ČTK to řekl agent Jiří Rosický ze společnosti ISM, která Blažka zastupuje.

Blažek čeká, jestli ho Liberec uvolní do Bursasporu

Liberecký útočník Jan Blažek se vrátil z herních testů v Bursasporu s tím, že by v aktuálně druhém týmu turecké fotbalové ligy rád zakotvil natrvalo. Jednadvacetiletý hráč nyní bude čekat, zda jej Slovan uvolní. Liberecké vedení však zatím nikdo z Bursasporu nekontaktoval.

Blažek věří, že se mu v Bukurešti opět neozve svalové zranění

Fotbalisty Liberce trápí před večerním utkáním čtvrtého předkola Evropské ligy na půdě Dinama Bukurešť zdravotní problémy některých důležitých hráčů. Potíže má Slovan především v ofenzivě. Zkušený Jan Nezmar nejspíš vůbec nenastoupí a se zraněním se poslední dobou potýkal i jeho kolega z útoku Jan Blažek.

Pudil s Blažkem zpět do Liberce

I když před dvěma týdny slavili český titul, Ligu mistrů si nezahrají. Opce na Jana Blažka a Daniela Pudila totiž zůstala nevyužita, a tak se z Prahy stěhují zpátky pod Ještěd, kde je bude čekat Pohár UEFA. Pudil se vrací po takřka celém ročníku, Blažek si jiné působiště užil jen jarní část sezóny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele