Další články

Sylvestr ve 2. Bundeslize napodobil Mintála

Nejlepším střelcem druhé nejvyšší německé soutěže se znovu stal slovenský fotbalista, Marka Mintála letos napodobil Jakub Sylvestr. Kanonýr Aue nastřílel patnáct branek a o titul se podělil s Mahirem Sağlikem z Paderbornu.

Sylvestr se v 2. BL může stát králem střelců

Bylo by to poprvé po pěti letech, co by se králem střelců druhé bundesligy stal slovenský útočník. Předtím to dokázal Marek Mintál, v aktuální sezóny má blízko ke koruně kanonýr Aue Jakub Sylvestr.

Sylvestr přemýšlí o změně klubu

Jakub Sylvestr patřil ve Slovanu Bratislava k oporám, a když se o něj začal zajímat klub z Chorvatska, několikanásobný mistr Dinamo Záhřeb, jen těžko se dala nabídka odmítnout. V první sezóně ještě se pod vedením trenéra Halihodžiče dostával na trávník častěji, ale v tomto ročníku už nasbíral jen 153 minut...

Sylvestr slaví chorvatský titul

Člen širšího kádru slovenské reprezentace Jakub Sylvestr si do své sbírky může přidat chorvatský titul. Sylvestr působí v Dinamu Záhřeb, které má po víkendu na čele tabulky nedostižný třináctibodový náskok...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele