Sylvestr v Aalborgu hned skóroval

20.02.2017, 22:58
Aktuality
Zmenil dres a hneď sa zapísal do listiny strelcov. Reč je o útočníkovi Jakubovi Sylvestrovi, ktorý prestúpil z nemeckého Norimbergu do dánskeho Aalborgu. Aj vďaka nemu vyhral jeho zamestnávateľ nad Aarhusom 2:1.

Sylvestr patrí do širšieho kádra slovenskej reprezentácie, trvalé miesto si tam však aj kvôli slabšej zápasovej vyťaženosti v drese bavorského tímu nevybojoval. Svoje kroky aj preto smeroval do Dánska, kde pomáha už od prvého duelu. V prvom dueli v novom tíme hneď zaznamenal prvý zásah. "V stretnutí to bol veľký boj, na môj vkus v ňom bolo mnoho súbojov. V prvom polčase som sa strašne nabehal a s loptou som sa takmer nestretol. Po zmene strán to už bolo lepšie, ale viem, že môžem podať aj kvalitnejší výkon. Získali sme dôležité víťazstvo a priblížili sa skupine o titul," povedal podľa sport.sme.sk.

Niekdajší útočník belasého Slovanu priznal, že gól mu zvýši sebavedomie. "Teším sa, že môžem opäť hrať a strieľať góly. Pre tento dôvod som prišiel do Aalborgu. V Norimbergu som mal veľmi ťažké obdobie," zakončil Sylvestr na margo jeho ostatnej situácie v Nemecku, kde nedostával príliš veľa príležitostí.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sme.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Byl jsem se v neděli v Aarhusu podívat a Jakub podal dobrý výkon. V prvním poločase se hrálo hlavně vzduchem a on se tak logicky do hry moc nedostal, i když se mu musí nechat bojovnost - druhá půlka už byla víc kombinační a on se tak dostal do zápasu. Jednu dobrou šanci zazdil, když mu míč ve vápně utekl, ale další už proměnil - poslal míč po Mæhleho přihrávce do prázdné. Když dal Aalborg vítězný gól, už na hřišti nebyl.

Celkově dobrý úvodní výkon.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele