Rada odchází z Mladé Boleslavi na hostování do Trnavy

Dvojnásobný český reprezentant Jakub Rada opouští kádr Mladé Boleslavi a bude hostovat ve Spartaku Trnava. Součástí dohody je i opce na přestup. Slovenskému mistrovi má pomoci mimo jiné v předkolech Ligy mistrů. K dispozici by měl být už na středeční duel 1. předkola s Mostarem.

Rada má přetržený vaz a přijde o zbytek sezony

Reprezentant Jakub Rada má přetržený zkřížený vaz v koleni a čeká ho operace. Mladé Boleslavi bude zřejmě chybět celou sezonu.

Rada musel kvůli zranění střídat a zřejmě přijde o reprezentaci

Trenér reprezentace Karel Jarolím zřejmě přijde po Bořku Dočkalovi o druhého nominovaného hráče. Jakub Rada z Mladé Boleslavi se zranil v dnešním ligovém duelu s Hradcem Králové. Devětadvacetiletý záložník musel být odnesen ze hřiště a odjel na vyšetření, které určí vážnost zranění. Je však podezření na poškození kolenních vazů. To by znamenalo pauzu několik měsíců.

Naposledy jsem byl ve výběru Prahy do 15 let, smál se novic Rada

Záložník Mladé Boleslavi Jakub Rada se dočkal nejen premiérové nominace do národního A-týmu, ale do reprezentace vůbec. Osmadvacetiletý fotbalista totiž v minulosti nehrál ani v žádném českém mládežnickém výběru a naposledy podle svých slov v patnácti letech reprezentoval Prahu.

Mladoboleslavský Rada dal konečně gól, kvůli mlze ale nebyl vidět

Mladoboleslavský záložník Jakub Rada při výhře 6:1 nad Jihlavou oslavil svůj první soutěžní gól od letního přestupu z Bohemians Praha 1905, ale málokdo to na stadionu viděl. Trefu domácího záložníka totiž skryla silná mlha.

Záložník Rada přestoupil do Mladé Boleslavi

Jakub Rada definitivně přestoupil z Bohemians 1905 do Mladé Boleslavi. Osmadvacetiletý středopolař podepsal podle klubových internetových stránek s účastníkem kvalifikace Evropské ligy pětiletou smlouvu.

Radu Boleslav lákala, ale v Bohemians trucovat nebude

O Jakuba Radu hodně usilovala Mladá Boleslav a záložník Bohemians 1905 byl nové výzvě nakloněn, ale kluby se nakonec na přestupu nedohodly. Sedmadvacetiletý fotbalista nepovažuje setrvání v Ďolíčku za sportovní tragédii, nebude trucovat a s "Klokany" bude na jaře bojovat o záchranu.

Mladou Boleslav zřejmě opustí Tavares, nahradit by ho měl Rada

Mladou Boleslav zřejmě v zimě opustí hráč základní sestavy Mickael Tavares. Senegalský defenzivní záložník se dohodl na angažmá v Sydney a boleslavské vedení je připraveno mu odchod umožnit, i když má do léta platnou smlouvu. Místo něj by mohl přijít Jakub Rada z Bohemians Praha 1905, o kterého Boleslav vážně usiluje.

Bohemians 1905 prodloužili smlouvu s klíčovým hráčem Radou

Bohemians Praha 1905 dnes prodloužil smlouvu s jedním z klíčových hráčů Jakubem Radou. Ve vršovickém celku uzavřel odchovanec Sparty nový tříletý kontrakt. Původní smlouva mu měla vypršet už v prosinci 2015.

Z bratrského souboje vyšel lépe Tomáš Rada ze Slovácka

Z bratrského souboje Radů v duelu mezi Slováckem s Bohemians Praha 1905 vyšel mnohem lépe o necelé čtyři roky starší a zkušenější obránce domácího týmu Tomáš. Po zápase se mohl radovat z jasného vítězství 4:1 a také z prvních ligových bodů.

Hráčem května se stane Hušbauer, Pavelka, nebo Rada

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu první ligy za květen kandidují Josef Hušbauer ze Sparty Praha, liberecký David Pavelka a Jakub Rada z dalšího pražského celku Bohemians 1905. Mezi trenéry se o ocenění Ligové fotbalové asociace (LFA) ucházejí ostravský Tomáš Bernady, Luděk Klusáček z Bohemians 1905 a Václav Kotal z Brna.

Rada po těsné výhře: Poslední čtvrthodinu jsem nedýchal

Záložník Bohemians Praha 1905 Jakub Rada přiznal, že v závěru dramatického pražského derby s Duklou ani nemohl dýchat a jen prosebně sledoval časomíru. "Klokani" totiž málem promrhali tříbrankové poločasové vedení a nakonec byli rádi za těsnou domácí výhru 3:2, která je udržela ve hře o záchranu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele