Další články

Obránce Jugas odchází do Polska, bude hrát za Krakov

Obránce Jakub Jugas odchází do polské ligy. Devětadvacetiletý stoper Slavie, který letos hostoval v Liberci, se po skončení smlouvy s českým mistrem dohodl na tříleté smlouvě s týmem Cracovia Krakov. Uvedla to agentura Chovanec Sport Agency, která hráče zastupuje.

V Liberci budou hostovat Jugas a Matoušek, Malinský jde do Slavie

S Libercem začali letní přípravu na novou sezonu i obránce Jakub Jugas a ofenzivní záložník Jan Matoušek, kteří přicházejí na hostování z pražské Slavie. Na prvním tréninku už nebyla jedna z hlavních opor týmu záložník Tomáš Malinský, jenž zamířil opačným směrem do Edenu. Severočeši o tom informovali na svém webu.

Prvními letními posilami Slavie jsou Holeš a Hovorka

Prvními letními posilami Slavie Praha se stali obránci Tomáš Holeš a David Hovorka. Oba hráči přišli do týmu ligového mistra z Jablonce a v novém působišti podepsali smlouvy do června 2023. Opačným směrem zamířili na hostování ofenzivní záložník Jan Matoušek a další středopolař Jan Sýkora. Následovat by je v nejbližší době měl ještě stoper Jakub Jugas.

Jugas zase hraje s Hájkem a chce dohnat jeho plzeňský titul

Do ligového zápasu nastoupil Jakub Jugas poprvé od května loňského roku, kdy hrál poslední ligové kolo minulého ročníku. Zatímco tehdy to bylo v dresu Slavie, dnes už hájil jako host z pražského klubu barvy Mladé Boleslavi na Slovácku. Oba týmy se rozešly smírně a Jugas si zahrál celou porci minut, při nichž se rozhodně nenudil.

Mladá Boleslav získala Wiesnera, Mešanoviče a Jugase

Mladá Boleslav získala během posledního dne přestupů tři výrazné posily. Ze Sparty přichází pravý obránce Tomáš Wiesner na rok a půl dlouhé hostování. Pražané si ho ale mohou každý půlrok stáhnout zpět. Obranu pak vyztuží na půlročním hostování i stoper Jakub Jugas ze Slavie, odkud dorazil i útočník Muris Mešanovič. Ten ke Středočechům přestoupil a podepsal smlouvu do léta 2022.

Jugas tuší, že návrat do základní sestavy Slavie bude hodně těžký

Obránce Jakub Jugas doléčil svalové zranění a poprvé od května si zahrál soutěžní zápas. Šestadvacetiletý stoper pomohl solidním výkonem k výhře slávistických fotbalistů 3:1 v osmifinále domácího poháru nad Chrudimí, ale je mu jasné, že vybojovat zpět místo v základní sestavě pro ligové zápasy nebude mít v silné konkurenci vůbec jednoduché.

Jugas má trhlinu ve svalu a Slavii bude delší dobu chybět

Slavii bude delší dobu chybět obránce Jakub Jugas. Kontrolní vyšetření u šestadvacetiletého stopera odhalilo trhlinu ve svalu. V rozhovoru pro klubovou televizi o tom informoval trenér červenobílých Jindřich Trpišovský.

Češi trénovali s malými Číňany, Kalas bavil kino pantomimou

Čeští reprezentanti Jakub Jugas a Stanislav Tecl si dnes v rámci doprovodného programu na přípravném turnaji čtyř zemí v Nan-ningu zatrénovali s mladými čínskými nadějemi. Další dvojice Tomáš Kalas a Lukáš Masopust se zase zúčastnila akce v místním kině a první jmenovaný pobavil zaplněný sál, když při pantomimě napodoboval roztleskávačku.

Z nominace vypadli Vydra a Jankto, Jarolím povolal náhradníky

Trenér reprezentace Karel Jarolím musel udělat výrazné změny v nominaci na přípravný turnaj v Číně. Ze zdravotních důvodů mu budou chybět nejlepší střelec druhé anglické ligy Matěj Vydra a také Jakub Jankto z Udine, který v poslední době pravidelně za národní tým nastupoval.

Penalta byla podle Jugase jasná, bál se červené karty

Stoper Slavie Jakub Jugas prožil v dnešním duelu ve Zlíně, kde fotbalově vyrůstal, hodně dramatický závěr zápasu. V 84. minutě stáhl za dres k zemi ve vyložené šanci domácího útočníka Dame Diopa. Rozhodčí Pavel Královec nekompromisně ukázal na penaltový puntík a sáhl do kapsy pro kartu. V tu chvíli pětadvacetiletému Jugasovi hodně zatrnulo.

Lepší letět, než jet se Zlínem po D1, smála se posila Jugas

Stopera Jakuba Jugase čeká první venkovní utkání v evropských pohárech v kariéře, nervozitu ale před středeční odvetou 3. předkola Ligy mistrů na půdě Borisova necítí. Letní posila Slávie věří, že Pražané v Bělorusku dají co nejdříve ze své první šance gól a stvrdí postup po domácí výhře 1:0.

Jugas kvůli Slavii zkrátil dovolenou a těší se na Deliho

Obránce Jakub Jugas se po přestupu ze Zlína do Slavie do pražského klubu tak těšil, že kvůli tomu oželel i část dovolené. Pětadvacetiletý fotbalista se kromě kvalifikace Ligy mistrů těší také na spolupráci se stoperem Simonem Delim.

Slavia oznámila příchod Jugase, podepsala s ním smlouvu na 3 roky

Slavia definitivně potvrdila příchod stopera Jakuba Jugase ze Zlína. Čerstvý reprezentant podepsal v pražském Edenu smlouvu na tři roky. V mistrovském kádru nahradí Michaela Lüftnera, který odchází do Kodaně. Podle spekulací médií za něj Zlín dostane 15 milionů korun.

V nominaci reprezentace je i Jugas, vypadli zranění Šural a Fillo

Obránci Jakub Jugas s Ondřejem Čelůstkou a záložníci Petr Mareš s Tomášem Přikrylem rozšířili nominaci reprezentace na červnový přípravný zápas v Belgii a následnou kvalifikaci mistrovství světa v Norsku. Kvůli zdravotním problémům naopak z výběru trenéra Karla Jarolíma vypadli sparťan Josef Šural a další záložník Martin Fillo z Teplic.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele