Češi v zahraničí: Dva góly Ondráška a Zlámalovy zákroky

Zdeněk Ondrášek je v Polsku ve formě. Útočník Wisly Krakow vstřelil dvě branky na hřišti Lechu Poznaň. Ve Skotsku se zase zaskvěl brankář Zdeněk Zlámal, který přispěl několika velmi povedenými zákroky k postupu Hearts v ligovém poháru. A jak si vedli další Češi v zahraničí o prodlouženém víkendu?

Češi v zahraničí: Skórovali útočníci v Polsku i "Ital" Jankto

Jakub Jankto rozhodl utkání Sampdorie Janov v italském poháru jedinou brankou. Střelecky se prosadili i útočníci Zdeněk Ondrášek a Michal Papadopulos v polské lize a že to byly krásné branky. Velký duel chytal brankář Zdeněk Zlámal ve Skotsku, stejně jako Tomáš Vaclík ze španělské Sevilly.

Češi v zahraničí: Zazářil Vaněk, Kadeřábek dal gól Chievu, Kozák už pálí za Livorno

Ondřej Vaněk stihl za dvacet minut v dresu Ufy dva góly. Na Slovensku skóroval bývalý obránce Baníku Ostrava Filip Kaša. V přípravě se střelecky prosadil Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu a Tomáš Koubek si zachytal proti Dortmundu. Češi v italských klubech si vyzkoušeli penaltové rozstřely. Libor Kozák pomohl Livornu k postupu v poháru, naopak Martinu Graiciarovi se vstup do angažmá ve Fiorentině tolik nepovedl.

Češi v zahraničí: V Polsku se trefili Mareš a Ondrášek. Skóroval i Jankto

Českým útočníkům se dařilo v Polsku a Maďarsku. Prosadili se Zdeněk Ondrášek a krásně také Jakub Mareš. Oba zajistili svým týmům vítězství. Michael Rabušic z maďarského klubu Haladás Szombathelyi také gólově přispěl k bodovému zisku svého týmu. V přípravném utkání za Sampdorii se trefil i záložník Jakub Jankto. Podívejte se na jeho zásah.

Češi v zahraničí: Hloušek začal sezónu gólem, Dočkal potkal Zlatana

Adam Hloušek se v prvním kole polské ligy prosadil v dresu Legie Varšava, ovšem na výhru to nestačilo. Podobně dopadl i Bořek Dočkal, který si upevnil pozici nejlepšího nahrávače Philadelphie asistencí v zápase proti Los Angeles. Ovšem hvězdného Zlatana se ani jemu skolit nepovedlo. A jak si vedli další Češi na zahraničních štacích?

Šindelář, Habusta a Zahradníček prodloužili smlouvy v Olomouci

Vedení Olomouce dnes prodloužilo kontrakty s třemi hráči prvního týmu. Do 30. června 2017 jsou tak na Hané smluvně vázáni mladí záložníci Martin Šindelář, Jakub Habusta a Tomáš Zahradníček.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele