Další články

Sancho se dočká odchodu z Old Trafford, hostování dojednává Dortmund

Jadon Sancho před několika roky zářil v dresu Dortmundu a do vestfálského celku se vrátí. 23letý ofenzivně laděný fotbalista se dočká vysvobození z Manchesteru United, kluby jsou prakticky domluveny na podmínkách hostování.

Nevím, jestli si Sancho ještě někdy zahraje za Manchester United, řekl Ten Hag

Erik ten Hag (53) v pátek prohlásil, že neví, zda Jadon Sancho (23) ještě někdy nastoupí za Manchester United. Útočník byl od týmu odstaven poté, co na sociálních sítích kritizoval manažera Manchesteru United, protože se domnívá, že se stal obětním beránkem. Jádrem sporu je hráčův přístup k tréninku a nepříliš profesionální chování.

Po kritice trenéra nesmí Sancho trénovat s fotbalisty Manchesteru United

Po kritice trenéra nesmí fotbalový reprezentant Jadon Sancho trénovat s prvním týmem Manchesteru United. Klub jej nechá připravovat se individuálně, dokud se problém s koučem Erikem ten Hagem nevyřeší, oznámil na svém webu.

Sancho odpověděl na kritiku manažera Ten Haga: Nevěřte všemu, co čtete

Anglický reprezentant Jadon Sancho se ohradil proti slovům kouče Manchesteru United Erika ten Haga, že nebyl na nedělní šlágr proti Arsenalu připraven kvůli špatné tréninkové morálce. Třiadvacetiletý křídelní hráč má pocit, že je nespravedlivě v klubu "obětním beránkem".

Povstání United a famózní Saint-Maximin: 3. kolo Premier League v kostce

Srpnovou jízdu na vlastní nebezpečí nabízí fanouškům Manchester United. Před týdnem odehráli fotbalisté v čele s Cristianem Ronaldem ostudné představení v Brentfordu, za což si vyslechli ohlušující pískot, v pondělí naopak potlesk vestoje po nečekaném skalpu úhlavních rivalů z Liverpoolu. Red Devils proto opustili posledního místo v tabulce, které vévodí Arsenal.

Hurikán v Manchesteru a Alissonův výkop: 26. kolo Premier League v kostce

Reklamu na fotbal sledovali v sobotu fanoušci na Etihad Stadium, kde vedoucí Manchester City prohrál po infarktovém průběhu s Tottenhamem 2:3. Do hlavní role se obsadil Harry Kane, který dvakrát skóroval. Vítěznou trefou v páté minutě nastaveného času navíc razantně umlčel řadu ostrovních kritiků a měl lví podíl na zastavení třízápasové série porážek Spurs.

Manchester United oznámil příchod anglického reprezentanta Sancha

Jadon Sancho před čtyřmi lety přestupoval z Manchesteru do Dortmundu a nyní se po podobné trase vrací zpět, jen nebude hrát za Citizens, ale za konkurenční United. Ofenzivní fotbalista dnes oficiálně přestoupil na Old Trafford, kde podepsal pětiletý kontrakt s opcí na další sezonu...

Sancho se vrátí do Anglie, z Dortmundu ho koupí Manchester United

Jadon Sancho má v Borussii Dortmund smlouvu ještě na dva roky a tento kontrakt nedodrží. Ofenzivně laděný fotbalista se po čtyřech letech vrací do Manchesteru, odchovanec Citizens posílí konkurenční United, kteří jsou s německým celkem domluveni...

Sancho Manchester United neposílí, zůstane v Dortmundu

Křídelník Jadon Sancho bude i nadále působit v Dortmundu, s nímž prodloužil smlouvu do roku 2023. Novinářům to řekl sportovní ředitel Borussie Michael Zorc. Ukončil tak spekulace, podle nichž měl dvacetiletý anglický reprezentant přestoupit do Manchesteru United.

Budeme respektovat Sanchovo rozhodnutí, řekl Watzke

Jadon Sancho je spojován s odchodem z Borussie Dortmund, která sice chce svoji oporu udržet, případně ji však nebude bránit. Vestfálský klub bude respektovat přání anglického reprezentanta...

Nemyslím si, že by Sancho chtěl odejít, říká Watzke

Dortmund sází na mladé hráče a s tím souvisí jedno velké riziko - o talentované fotbalisty mají zájem nejbohatší evropské kluby a vestfálský celek o některé z nich pravidelně přichází. Jedním z klenotů současného kádru je Jadon Sancho, toho pozorně sleduje Manchester United...

V nominaci na cenu Golden Boy je opět loňský vítěz de Ligt

Matthijs de Ligt se může stát prvním hráčem, který obhájí trofej pro nejlepšího fotbalistu do 21 let Golden Boy. Nizozemský obránce figuruje ve dvacetičlenné nominaci na letošní ocenění. Anketu vyhlašuje italský deník Tuttosport.

Sancho bude hrát v příští sezoně v Dortmundu, ujišťuje Zorc

Anglický mladíček Jadon Sancho okouzlil nejen německou bundesligu, ale celou fotbalovou Evropu. Přesto si je sportovní manažer Borussie Dortmund Michael Zorc jistý, že o svůj klenot BVB jen tak nepřijde. "Počítáme s ním," prohlásil.

Přestup do Dortmundu nebyl jednoduchý, přiznal Sancho

Jadon Sancho se během uplynulých měsíců zařadil mezi nejžádanější mladé hráče na evropských kolbištích, za což z velké části vděčí odchodu do Borussie Dortmund. Jak ale mladý křídelník nyní s odstupem času přiznal, tímto přestupem šel do značného rizika...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele