Premier League v kostce (4. kolo)

Čtvrté kolo Premier League nabídlo dosud největší počet červených karet; a také největší počet překvapení. Z loňské TOP 6 dokázal zvítězit pouze Arsenal a Manchester City, který nadále suverénně vládne tabulce s tříbodovým náskokem nad Crystal Palace. Eagles senzačně vyhráli na půdě Chelsea, která se naopak nemůže vymanit z krize.

Nabídka nové smlouvy mě potěšila, prohlásil Butland

Jack Butland sice ve Stoke City dělá jen náhradníka Asmiru Begovičovi, přesto se nyní se svým zaměstnavatelem dohodl na prodloužení smlouvy. Ta nadějného brankáře udrží na Britannia Stadium do roku 2019...

Rekordman Sörensen se opět zranil. Šanci má mladík Butland

Stoke má trable na brankářském postu. Po týmové jedničce Asmiru Begovičovi se zranila i dvojka Thomas Sörensen, který musel kvůli problémům s Achillovou šlachou střídat ve středečním duelu Premier League s Evertonem. Šanci tak dostane teprve dvacetiletý anglický talent Jack Butland.

Jestli chci na MS, musím jít hostovat, ví Jack Butland

V lednu přestoupil z Birminghamu do Stoke City s tím, že se o místo jedničky u Potters popere až od nové sezony. Nepřekonatelná konkurence v podobě Asmira Begoviće mu ovšem neubyla, a tak se talentovaný gólman chystá na hostování. Tam chce především pravidelně chytat, aby uchoval naději na nominaci pro světový šampionát v Brazílii.

Begović zůstává ve Stoke, Butland půjde hostovat

Asmir Begović bude i nadále plnit roli jedničky ve Stoke City. Ještě před několika měsíci se sice všeobecně očekávalo, že bosenský brankář zamíří za lepším a jeho roli převezme mladý Jack Butland, ten ale po svém příchodu z Birminghamu zřejmě odejde na hostování...

V Chelsea bych nechytal pravidelně, vysvětluje volbu Butland

Jack Butland se v zimě rozhodl přestoupit z Birminghamu do Stoke, přestože měl na stole i nabídku z Chelsea. Mladý brankář chce pravidelně chytat, a proto kývnul na nabídku skromnějšího klubu. Jeho boj o místo v brance týmu Premier League začne v létě, nyní ještě hostuje v Birminghamu.

Stoke ulovilo Butlanda, do léta ho ale nechá v Birminghamu

Stoke City si zajistilo služby anglického reprezentačního brankáře Jacka Butlanda. Teprve devatenáctiletý gólman přestupuje na Britannia Stadium za neoficiální částku čtyř milionů liber z druholigového Birminghamu, který si ovšem svojí oporu může nechat až do konce sezóny...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele