Další články

Rusku budou proti Čechům chybět Akinfejev, Golovin či Dzagojev

V nominaci reprezentace Ruska na zářijový zápas Ligy národů v Turecku a přípravu s Českem chybí brankářská jednička Igor Akinfejev. Trenér Stanislav Čerčesov celkem postrádá 11 hráčů z kádru pro mistrovství světa včetně zraněného Alexandra Golovina.

Brankář Akinfejev vychytal v Lize mistrů nulu po 11 letech

Brankář CSKA Moskva Igor Akinfejev zažil ve středečním utkání Ligy mistrů s Benficou Lisabon dvojitou radost. Nejenže pomohl k výhře 2:0, znamenající udržení v boji o postup, ale také po dlouhých 11 letech mohl slavit čisté konto. V předchozích 43 utkáních hlavní fáze Ligy mistrů vyjma předkol totiž vždy inkasoval, což je nejdelší série v historii soutěže.

Akinfejev v ruské lize udržel čisté konto rekordních 764 minut

Brankář CSKA Moskva Igor Akinfejev vytvořil nový rekord ruské ligy v neprůstřelnosti. Třicetiletý ruský reprezentant neinkasoval 764 minut, než ho v dnešním zápase proti Samaře překonal Cristian Pasquato. Italský útočník v 73. minutě už jen zmírnil porážku hostů na konečných 1:2.

Rusko si stěžuje, že UEFA otálela s ukončením zápasu v Černé Hoře

Ruský fotbalový svaz podal protest proti rozhodnutí zástupců UEFA, kteří ukončili páteční kvalifikační zápas o Euro 2016 v Černé Hoře kvůli řádění fanoušků až v 68. minutě. Podle předsedy Nikolaje Tolstycha měl být duel ukončen už ve čtvrté minutě poté, co domácí příznivci zranili světlicí brankáře Igora Akinfejeva.

Našeho brankáře oslepily lasery, stěžovali si Rusové

Laserové paprsky směřující do obličeje brankáře Igora Akinfejeva mohou podle ruské výpravy na mistrovství světa za to, že gólman chyboval při rozhodující akci zápasu s Alžírskem. Inkasovaná branka znamenala remízu 1:1 a postup afrického celku na úkor Rusů.

V ruské brance v pátek asi Malafejev

Do branky ruské reprezentace se v pátečním úvodním utkání na mistrovství Evropy proti českým fotbalistům velmi pravděpodobně postaví Vjačeslav Malafejev. Zkušenější Igor Akinfejev má podle agentury DPA problémy s kolenem, kvůli kterému vynechal většinu sezony.

Akinfejeva zřejmě čeká hodně dlouhá přestávka

V Moskvě se včera konalo derby mezi Spartakem a CSKA a to přineslo jednu velkou nepříjemnost pro armádní klub a také ruskou reprezentaci. Zápas nedochytal brankář Igor Akinfejev, pro něhož s velkou pravděpodobností skončila letošní sezona...

Nejlepším hráčem letošní sezóny ruské ligy je Domínguez

Moskevská restaurace Metropol byla hostitelem slavnostního večera, během kterého ruský fotbalový svaz zveřejnil ocenění za rok 2009 v ruské lize. Podle očekávání si nejvíce prvenství odnesl mistr Ruska Rubin Kazaň.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele