Další články

Bývalý útočník Larsson bude trénovat švédský Falkenberg

Bývalý švédský reprezentant Henrik Larsson posune o další stupínek svou trenérskou kariéru a od příštího roku bude trénovat nováčka nejvyšší domácí soutěže Falkenberg. Někdejší vyhlášený kanonýr Celticu a Barcelony v klubu podepsal roční smlouvu.

Kanonýr Larsson po sezoně skončí s fotbalem

Švédský fotbalista Henrik Larsson dohraje podzimní sezonu v dresu Helsingborgu a poté s profesionální kariérou skončí. Oznámili to představitelé klubu, v jehož dresu osmatřicetiletý útočník nastupuje poslední čtyři sezony.

Larsson: Dříve nebo později se vrátím do Skotska

Henrik Larsson prožil bohatou a dlouhou kariéru, během níž si zahrát za přední kluby z Anglie, Skotska a Španělska, do jednoho se pak plánuje vrátit. Švédský útočník ještě před několika lety sázel jednu branku za druhou v dresu Celtiku a má v plánu se do Glasgow vrátit...

Veterán Larsson už zřejmě za švédskou reprezentaci hrát nebude

Osmatřicetiletý fotbalový veterán Henrik Larsson zřejmě nadobro skončil ve švédské reprezentaci. V sobotu Seveřané podlehli Dánsku 0:1 a v kvalifikaci na světový šampionát už mají jen minimální naději na postup do baráže. Středeční duel s Albánií by tak měl být posledním, do kterého populární kanonýr ve žlutomodrém dresu vyběhne.

Veterán Larsson se opět vrací do švédské reprezentace

Osmatřicetiletý veterán Henrik Larsson se už poněkolikáté vrací do švédské reprezentace. V říjnových zápasech kvalifikace mistrovství světa v Dánsku a doma s Albánií povede bývalá hvězda Celtiku, Barcelony a Manchesteru United národní tým jako kapitán.

Švédský útočník Larsson po dalším zranění končí s fotbalem

Nejslavnější švédský fotbalista všech dob Henrik Larsson ukončil v sedmatřiceti letech kariéru. Obávanému kanonýrovi se stalo osudným další vážné zranění kolena, kvůli kterému by byl mimo hru minimálně do konce roku. Proto se raději rozhodl skončit, o čemž prý stejně uvažoval.

Larsson podepíše novou smlouvu s Helsingborgem

Henrik Larsson odolal vábení zahraničních klubů a bude pokračovat v kariéře v rodném Helsingborgu. Švédskému reprezentačnímu kapitánovi skončila v klubu na podzim smlouva a poté, co si zimní přestávku krátil účinkováním ve florbalové lize, dohodl se v Helsingborgu na novém kontraktu.

Larsson odložil florbalovou hokejku a soustředí se jen na fotbal

Henrik Larsson ukončil své zimní florbalové angažmá a hodlá se soustředit znovu pouze na svůj hlavní sport. Sedmatřicetiletý útočník naposledy působil ve svém mateřském klubu FC Helsingborg, za něj také od listopadu hrál ve švédské florbalové lize.

Aktivním kanonýrům vládne Williams, ze známých je pátý Larsson

Podle Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) je nejlepším kanonýrem mezi aktivními fotbalisty hráč velšského klubu CPD Porthmagog Marc Loyd Williams, který nastřílel 291 branek. Ze známých jmen je na tom nejlépe pátý Henrik Larsson ze švédského Helsingborgu s 261 úspěšnými trefami.

V Marseille sní o příchodu Larssona

Marseille hledá kvalitní posilu do útoku. Volbou číslo jedna je pro Olympique Henrik Larsson, jemuž v Helsingborgu skončila smlouva. Švédský kanonýr zatím o své budoucnosti mlčí, v Marseille sní, že Larssona získají.

Larsson odpočívá po sezóně. Hraje nejlepší florbalovou ligu

Kanonýr Henrik Larsson si během úspěšné kariéry vyzkoušel nejlepší ligové soutěže na světě, teď naskočil do té nejprestižnější i ve florbalu. Ve Švédsku populární sport hrával v mládí a finesy s hokejkou nezapomněl. O víkendu odehrál zápas za svůj rodný Helsingborg a dostalo se mu i chvály od trenéra.

Vrátí se Larsson do Feyenoordu?

Giovanni van Bronckhorst a Henrik Larsson by se znovu mohli sejít v jednom klubu. Oba fotbalisté spolu hráli za Barcelonu, nyní by mohl být jejich společným zaměstnavatelem Feyenoord Rotterdam, který má o švédského reprezentanta zájem...

Eindhoven hledá útočníka, zn. Ihned!

Hned na začátku sezony bylo zřejmé, že největší slabina obhájce mistrovského titulu Eredivisie tkví v útoku. Proto také nebyli v Nizozemsku zrovna všichni přesvědčeni o tom, že místo na trůnu PSV letos obhájí. Jak asi v Eindhovenu vyřeší alarmující situaci s útočníky a nejen s nimi?

Larsson hodlá pokračovat v reprezentaci

Již dvakrát z národního týmu odešel, třetí loučení se zatím odkládá. Henrik Larsson nemyslí na definitivní odchod z mezinárodní scény a trenérovi švédské reprezentace Larsi Lagerbäckovi bude k dispozici i pro kvalifikační cyklus o postup na MS 2010...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele