Zorc: Nikdy jsme neřekli, že chceme Mchitarjana prodat

Borussia Dortmund před sebou má poslední bundesligové kolo a následně finále Německého poháru proti Wolfsburgu, po němž se znovu naplno roztočí kolotoč přestupových spekulací. Na tom se už od února vozí i Henrik Mchitarjan, BVB ovšem o prodeji arménského reprezentanta neuvažuje...

Mchitarjan chce odejít z Dortmundu, tvrdí agent Raiola

Jeden z nejvýznamnějších fotbalových agentů Mino Raiola má pod svými křídly i ofenzivního záložníka Borussie Dortmund Henricha Mchitarjana. Dnes se italský manažer nechal slyšet, že jeho arménský svěřenec hodlá v létě svůj stávající klub opustit a vydat se jiným směrem...

Mchitarjan bude Dortmundu po zranění měsíc chybět

Trenéru Borussie Dortmund Jürgenu Kloppovi přibyly další starosti se složením záložní řady. V sobotním duelu s Mainzem se totiž zranil Henrich Mchitarjan a podle posledních zpráv bude chybět minimálně čtyři týdny. Arménský reprezentant se tak stal už šestým záložníkem, s nímž kouč nemůže na delší dobu počítat.

Arménským hráčem roku byl zvolen Mchitarjan z Dortmundu

Záložník Henrik Mchitarjan z Borussie Dortmund byl potřetí za sebou vyhlášen nejlepším arménským fotbalistou roku. V hlasování výkonného výboru svazu, prezidentů ligových klubů, trenérů a médií získal 244 bodů.

Zavřeli jsme všem ústa, řekl po výhře v Praze Mchitarjan

Nadšeně přivítali fanoušci arménský národní tým na jerevanském letišti, když se v noci na dnešek vrátil z Prahy po vítězství 2:1 v kvalifikaci mistrovství světa nad českou reprezentací. Bez ohledu na pozdní hodinu zaplnilo letiště množství fanoušků, kteří svým idolům nadšeně děkovali za triumfální vítězství, napsala dnes arménská agentura Arka.

Ofenzivní hrozba Arménie Mchitarjan, záložník s muškou útočníka

V pátek proti českým fotbalistům s velkou pravděpodobností v dresu Arménie nastoupí také Henrik Mchitarjan, čtyřiadvacetiletý ofenzivní záložník Dortmundu, který střeleckou produktivitou překoná kdejakého útočníka. V březnovém kvalifikačním utkání v Jerevanu (3:0) se národnímu týmu podařilo jeho ofenzivní sílu eliminovat.

Řídil jsem se svým srdcem, říká Mchitarjan

Henrik Mchitarjan po příchodu ze Šachtaru Doněck zahájil své dobrodružství v Borussii Dortmund a úvod se mu povedl. Arménský reprezentant, že něhož BVB zaplatilo 27.5 milionů eur, přispěl jednou brankou k výhře 3:1 v přátelském utkání s Basilejí...

Götzeho v Dortmundu nahradí arménský reprezentant Mchitarjan

Borussia Dortmund získala třetí výraznou letní posilu v podobě arménského reprezentanta Henrika Mchitarjana. Šachtar Doněck by za ofenzivního záložníka měl vyinkasovat zhruba 25 milionů eur (asi 650 milionů korun). Nejlepší střelec ukrajinské ligy má v kádru finalisty Ligy mistrů nahradit Maria Götzeho.

Dortmund na lovu. Aubameyang přijde, Mchitarjan zatím ne

Vedení Borussie Dortmund pracuje na příchodu hned několika posil. Takřka hotový je příchod Pierra Aubameyanga ze St. Etienne, za kterého Borussia údajně zaplatí třináct milionů eur. Naopak Henrik Mchitarjan je zatím přestupu do Dortmundu vzdálen, Šachtar Doněck odmítl nabídku 23 milionů eur.

Mchitarjanovi vadí lživé informace, jako první rozhodne Šachtar

Houstnout začíná situace okolo Henrika Mchitarjana. Arménský záložník za sebou má báječnou sezonu v dresu Šachtaru Doněck a v Evropě o něho je velký zájem. Hráče sleduje například Liverpool a spekuluje se o sumě pohybující se okolo dvaceti milionů liber. Sám pak popřel, že by si chtěl vynutit transfer...

Arméni jsou velmi silní v ofenzivě, varují Suchý a Hübschman

Záložník Tomáš Hübschman a obránce Marek Suchý se v úterním utkání kvalifikace o světový šampionát proti Arménii mohou potkat se svými klubovými spoluhráči a dvěma oporami postsovětského týmu Henrikem Mchitarjanem z Šachtaru Doněck a Jurou Movsisjanem ze Spartaku Moskva.

Mchitarjan: V létě udělám vše pro to, abych přestoupil do jiného klubu

Šachtar Doněck v zimě opustil Willian, v posledních týdnech se spekuluje o tom, že by po sezoně mohl odejít trenér Mircea Lucescu a vedle něho by ukrajinský klub mohl přijít o další důležitou postavu - na přestup začíná myslet záložník Henrik Mchitarjan...

Světové talenty: Henrik Mchitarjan

Po izraelském Golasovi se i tentokrát skauti Sky Sports zaměřili na hráče z nepříliš fotbalové země. Jejich pozornost totiž zaujal arménský záložník Henrik Mchitarjan.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele