Další články

Harba chybí ve výpravě Slovácka na herní přípravu v Turecku

Čtyřiadvacet hráčů Slovácka odletí v pátek dopoledne na závěrečnou část přípravy do Turecka. V jejím rámci sehraje tým tři přípravná utkání. Na palubě nebude Haris Harba, který se jako volný hráč připojil k týmu před čtrnácti dny. Na vině je zranění.

Slovácko testuje Harbu, možnou posilu do útoku

K týmu Slovácka se dnes připojil na zkoušku bosenský útočník Haris Harba. Třicetiletý hráč české fotbalové prostředí dobře zná z předchozích angažmá v Hradci Králové, Jihlavě a ve Zlíně.

Zlín ztratil kanonýra, Harba odešel do Koreje

Hráči Zlína zahájili přípravu bez pěti zahraničních opor včetně svého nejlepšího střelce Harise Harby. Bosenský útočník, který na podzim v klubu hostoval z Jihlavy, odešel do druholigového korejského celku FC Pučchon. Zbývající kvarteto cizinců Marko Jordan, Vukadin Vukadinovič, Dame Diop a Ibrahim Traoré se zapojí do přípravy v průběhu tohoto týdne.

Harba rychle zacelil ve Zlíně mezeru po odchodu Poznara do Plzně

Kanonýr Haris Harba z Bosny a Hercegoviny se po odchodu z Jihlavy rychle zabydlel v novém působišti ve Zlíně. Nejen dnešními dvěma góly, ale hlavně svým výkonem naznačil, že by mohl zacelit mezeru po odchodu útočníka Tomáše Poznara do Plzně. Lídru tabulky se podařil v zápase proti Slovácku vítězný obrat, ke kterému zavelel právě osmadvacetiletý Harba.

Harba jde z Jihlavy na hostování do Zlína

Bosenský útočník Haris Harba odchází z Vysočiny Jihlava na čtyřměsíční hostování do Zlína. Na konci roku osmadvacetiletému fotbalistovi skončí v Jihlavě, kde není herně vytěžován, smlouva.

Útočník Harba odchází z Jihlavy hostovat do rodné Bosny

Bosenský útočník Haris Harba bude na jaře hostovat z Jihlavy v FK Sarajevo. Sedmadvacetiletý hráč, který podzim strávil na hostování ve Spartaku Trnava, měl původně namířeno do FC Atyrau, s kazašským celkem se však nedohodl na podmínkách.

Harba odchází z Jihlavy na hostování do Trnavy

Haris Harba opouští Jihlavu a bude minimálně do zimy hostovat v Trnavě. Slovenský celek má rovněž opci na přestup ofenzivního záložníka či útočníka.

Na hráče sezony kandidují Harba, Hušbauer a Dočkal

Nejlepším fotbalistou české ligy za sezonu 2013/14 bude jeden z trojice Bořek Dočkal, Josef Hušbauer, Haris Harba. Dvojice sparťanských záložníků a bosenský útočník z Jihlavy jsou v nominaci na hlavní cenu, která bude vyhlášena 1. června na galavečeru Gambrinus ligy.

Fotbalistou března byl zvolen Bosňan Harba, trenérem Rada

Nejlepším fotbalistou první ligy za měsíc březen byl zvolen bosenský útočník Haris Harba z Jihlavy. Jeho kouč Petr Rada ovládl trenérskou kategorii ankety Ligové fotbalové asociace (LFA). Oba mají výraznou zásluhu na zlepšených výkonech Vysočiny.

Na hráče měsíce kandidují Harba, Kadeřábek a Řezníček

Na cenu pro nejlepšího hráče měsíce března v první lize kandidují Haris Harba z Jihlavy, sparťan Pavel Kadeřábek a příbramský útočník Jakub Řezníček. Vybrala je skupina odborníků, o vítězi mohou rozhodnout fanoušci. Mezi trenéry se o ocenění ucházejí jihlavský Petr Rada, Karel Jarolím z Mladé Boleslavi a Luděk Klusáček z Bohemians Praha 1905.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele