Další články

Altintop ukončil angažmá ve Slavii a odešel do Kaiserslauternu

Turecký fotbalista Halil Altintop definitivně ukončil nepovedené angažmá ve Slavii Praha a odešel do druholigového německého Kaiserslauternu, kde už v minulosti působil.

Slavia už nepočítá s Altintopem, Rotaněm a Šventem

Fotbalová Slavia Praha už nepočítá s trojicí zahraničních hráčů Halilem Altintopem, Ruslanem Rotaněm a Dušanem Šventem. Ani jeden z nich dnes nezahájil s úřadujícím mistrem zimní přípravu a všichni tři mají svolení hledat si nové angažmá.

Altintop vzal podle spoluhráčů incident s dresem sportovně

Po sobotní ligové bezbrankové remíze na půdě Bohemians jeden z fanoušků hodil záložníkovi Halilu Altintopovi zpět na hřiště dres, který slávistický fotbalista příznivcům věnoval. Bývalý turecký reprezentant ale vzal podle spoluhráčů incident sportovně a před středeční odvetou 4. předkola Ligy mistrů s APOELem Nikósie je v dobré náladě.

Podle Altintopa bude trvat týden dva, než si zvykne na nový tým

Původně měl naskočit na 20 až 30 minut, ale nakonec turecký záložník Halil Altintop odehrál při svém prvním startu za Slavii celý druhý poločas dnešního přípravného utkání s Celticem. Po bezbrankové remíze připustil, že na sehrání s týmem českého mistra bude potřebovat ještě jeden až dva týdny.

Zázrak se podařil, komentoval Šilhavý příchod hvězd do Slavie

Trenér slávistických hráčů Jaroslav Šilhavý připustil, že příchod zvučných posil Portugalce Dannyho, Turka Halila Altintopa a Ukrajince Ruslana Rotaně je pro něj zázrakem. Hvězdní záložníci na něj udělali velký dojem, jsou skromní a kouč je přesvědčen, že dodají kádru klid, potřebný v zápasech evropských pohárů.

Altintop by si přál se Slavií zahrát proti Barceloně či Bayernu

Přestože mu bundesligový Augsburg nabízel prodloužení smlouvy, rozhodl se ofenzivní záložník Halil Altintop pro nečekaný krok a stal se novou posilou Slavie. Čtyřiatřicetiletého bývalého tureckého reprezentanta mimo jiné zlákala možnost pomoci českému šampionovi do základní skupiny Ligy mistrů a učarovalo mu také prostředí Prahy.

Slavii posílili Danny, Altintop a na testech uspěl Rotaň

Slávisté získali tři zahraniční výrazné posily. Úřadující český šampion angažoval před bojem v kvalifikaci Ligy mistrů dva ofenzivní záložníky - dosavadního kapitána Petrohradu Portugalce Dannyho a Turka Halila Altintopa, na testech pak uspěl ukrajinský reprezentant Ruslan Rotaň.

Halil Altintop se vrací do Německa. Upsal se Augsburgu

Turecký reprezentační útočník Halil Altintop po rozvázání smlouvy s Trabzonsporem zamířil po dvou letech zpátky do německé Bundesligy. Třicetiletý rodák z Gelsenkirchenu se dohodl na dvouleté smlouvě s Augsburgem.

Feninovi přibyla konkurence, Frankfurt získal Altintopa

Martin Fenin má v bundesligovém Frankfurt nového konkurenta v útoku. Do Eintrachtu míří turecký reprezentant Halil Altintop, na něhož nezbylo místo v kádru Schalke. Frankfurt hráče získal zdarma a podepsal s ním smlouvu do konce letošní sezony...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele