Další články

Denis dostal v Itálii trest na pět zápasů za napadení

Argentinský fotbalista German Denis dostal od disciplinární komise italského svazu trest na pět utkání. Útočník Atalanty byl potrestán za to, že po nedělním ligovém utkání s Empoli vtrhl do šatny soupeře a udeřil Lorenza Tonelliho.

Colantuono počítá s odchody hvězd, především Bonaventury

Atalanta letos zažívá nadmíru vydařenou sezónu a ještě před pár týdny její představitelé a fanoušci mohli pokukovat po pohárových pozicích. Z nich ale zřejmě nic nebude a i to přispívá k tomu, že trenér Stefano Colantuono očekává letní odchody některých svých opor...

Denise sleduje řada klubů, prozradil agent útočníka Atalanty

V Neapoli a Udinese Germán Denis nepatřil k obávaným střelcům, daleko lépe mu vychází jeho třetí angažmá v Itálii. Argentinský útočník už druhou sezonou hájí barvy Atalanty, znovu je jejím nejlepším střelcem a říká si o pozornost dalších nápadníků...

Udinese získalo z Neapole útočníka Denise

Udinese získalo z Neapole útočníka Germána Denise. Argentinský forvard podle agentury Reuters podepsal s italským klubem pětiletou smlouvu a o místo v sestavě bude bojovat i s Čechem Matějem Vydrou.

Udinese chystá příchod neapolského Denise

Udinese by brzy mohlo získat posilu do útoku, na spadnutí je příchod Germána Denise z Neapole. Podle hráčova agenta přestupu nestojí v cestě žádné překážky. Udinese zatím v létě především prodávalo a více peněz vydalo jen za českého útočníka Matěje Vydru.

Marinovi se výkon Neapole ve Veroně nelíbil, tak rozdával pokuty

Mužstvo dvou tváří, taková je podle sportovního ředitele Pier Paola Marina současná Neapol. Mužstvo, které venku sbírá body jen velmi obtížně, se doma na stadionu San Paolo mění v neporazitelný soubor. Po další porážce s Chievem už ale budou padat pokuty.

Denis může být novým Batistutou

Podle agenta Gustava Ghezziho má SSC Neapol v kádru nového Gabriela Batistutu. Útočník German Denis si dal sice v nedělním utkání Serie A s AC Milán nešťastný vlastní gól, ale podle Ghezziho umí střílet góly také do té správné branky.

Budeme bojovat o titul, věří posily Neapole

Vedení Neapole v létě nezahálí. Do klubu už přišly tři výrazné posily - Christian Maggio, German Denis a Leandro Rinaudo. Nové tváře věří, že hned v první neapolské sezóně budou s ambiciózním týmem bojovat o italský titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele