Útočník Denis se vrací domů, znovu bude hrát za Independiente

03.02.2016, 20:15
Aktuality
Atalantě Bergamo v dalším průběhu letošní sezony už nepomůže Germán Denis. Argentinský útočník stál o návrat do vlasti a znovu oblékne dres Independiente, které dnes vše oficiálně potvrdilo. Jihoamerický tým nemusí platit odstupné, Denis se totiž před několika dny v Bergamu dohodl na ukončení kontraktu...

34letý útočník kdysi za Independiente hrával, v 70 zápasech dal 37 gólů a vysloužil si přestup do Neapole. Po angažmá v Udinese následně v létě 2011 zamířil do Atalanty původně na hostování, které bylo následně o rok později změněno v trvalý přestup za pět milionů eur.

Z Bergama Denis odchází s bilancí 56 branek ve 158 duelech. Tu poslední zaznamenal o víkendu do sítě Sassuola, když přispěl k remíze 1:1.

"Tohle je jenom na shledanou. Vím, že se jednou vrátím. Děkuji klubu, spoluhráčům, fanouškům a celému Bergamu. Chci si užít tyto poslední momenty na stadionu. Pro mě a mojí rodinu nadešel správný čas na návrat domů. Opouštím Bergamo jenom kvůli tomu, abych se mohl vrátit domů," rozloučil se Denis v neděli odpoledne ihned po utkání.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda..

Reagovat
Votas

ještě že tak... měl na nás pifku

Reagovat
Il Architetto

Kdo ne..

Reagovat
Zark

přišel do Bergama jako bídák, odchází jako Král

Reagovat
smazaný uživatel

Za Neapol hral celkom slušne ale vek nezastavíš, veľa šťastia v rodnej krajine

Reagovat
Manau

...postrach okolí!

Reagovat
risk je zisk

Fuha, toto leti.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta bez Germána a Maxiho?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele