Další články

Gattuso: Pokud mi dokážou ovlivňování zápasů, tak se zabiju

Mistr světa z roku 2006 Gennaro Gattuso razantně odmítl svou účast v kauze manipulace zápasů v italském fotbale. Bývalý nekompromisní záložník, kterého vyšetřuje policie, touží očistit své jméno, a pokud bude odsouzen, prý spáchá sebevraždu.

Exmistr světa Gattuso je vyšetřovaný kvůli ovlivňování zápasů

Mistr světa z roku 2006 Gennaro Gattuso je podezřelý z podílu na manipulaci zápasů v italském fotbale. Podle agentury ANSA prohledala policie domy Gattusa a dalšího někdejšího hráče AC Milán Cristiana Brocchiho. Oba dvojnásobní vítězové Ligy mistrů prý byli ve spojení se čtyřmi muži, které dnes policie kvůli podezření zatkla.

Gattuso bude trénovat Palermo, klub dnes vše oficiálně potvrdil

Jenom jeden rok strávil ve Švýcarsku Gennaro Gattuso, který se vrací na Apeninský poloostrov. Někdejší záložník AC Milán odchází ze Sionu a výhradně trénování se bude věnovat v Palermu...

Palermo povede Gattuso, potvrdil Zamparini

Novým trenérem Palerma se stane Gennaro Gattuso, potvrdil do prezident klubu Maurizio Zamparini. Gattuso má za sebou pouze jedenáct zápasů v roli hrajícího trenéra Sionu, v Palermu má za úkol dostat sicilský klub zpátky do Serie A.

Gattuso bude jenom hrát, vedení Sionu opět mění trenéra

Gennaro Gattuso musí přestat myslet na to, že se od léta stane hlavním trenérem Sionu, vedení švýcarského klubu ho totiž dnes zbavilo poloviny povinností hrajícího kouče a zkušený záložník je opět "pouze" fotbalistou. Vaz mu srazil debakl 0:5 od St. Gallenu...

Gattuso v létě přestane hrát a vrhne se naplno na trénování

Italský mistr světa z roku 2006 Gennaro Gattuso ukončí v létě hráčskou kariéru. Pětatřicetiletý záložník se pak chce naplno věnovat práci trenéra, s níž začal už nyní během působení v Sionu. Na konci února byla někdejší dlouholetá opora AC Milán jmenována hrajícím koučem švýcarského týmu.

Gattuso byl jmenován hrajícím trenérem Sionu

Bývalý italský reprezentant Gennaro Gattuso byl jmenován hrajícím trenérem Sionu. Pětatřicetiletý záložník nahradil dosavadního kouče Víctora Muňoze, který byl po nedělní ligové prohře 0:4 s Thunem přesunut do role vyhledávače talentů.

Gattuso bude hrát po odchodu z AC Milán ve Švýcarsku

Italský záložník Gennaro Gattuso bude po odchodu z AC Milán hrát švýcarskou ligu. Čtyřiatřicetiletý mistr světa z roku 2006 se dnes stal hráčem FC Sion, se kterým podepsal dvouletou smlouvu.

Gattuso nevzdává návrat k Rangers, kterým hrozí pád do čtvrté ligy

Gennaro Gattuso neprodloužil smlouvu s AC Milán a po třinácti letech se chystá obléknout dres jiného klubu. 34letý záložník se nevzdává snu o návratu ke skotským Rangers, vše ovšem komplikuje současná situace glasgowského klubu...

Společně s Nestou opustí AC Milán i Gattuso a Inzaghi

Nejenom Alessandro Nesta, ale i další dvě ikony se po letošní sezoně rozloučí s AC Milán. Rossoneri podle očekávání opustí útočník Filippo Inzaghi, vedle něho už za italský velkoklub nebude nastupovat ani záložník Gennaro Gattuso, který připustil konec kariéry...

Gattuso: Budu hrát buď za Milán, nebo skončím

Gennaro Gattuso je jedním z mnoha hráčů AC Milán, kterým v létě končí smlouvy. Zatím není jasné, zda vedení AC nabídne 34letému záložníkovi nový kontrakt. Pokud se tak nestane, je Gattuso připraven ukončit kariéru.

Gattuso si po operaci oka zahrál poprvé od září za AC Milán

Po sedmiměsíčních problémech s okem si zkušený italský záložník Gennaro Gattuso znovu zahrál soutěžní zápas za AC Milán. V dresu obhájce titulu naskočil čtyřiatřicetiletý mistr světa z roku 2006 do úterního ligového zápasu na půdě Chieva, který AC vyhrálo 1:0.

Gattuso se po půlroční pauze může vrátit k hraní

Gennaro Gattuso může po půlroční pauze zaviněné problémy se zrakem opět hrát. Čtyřiatřicetiletý záložník AC Milán v úterý podle italských médií prošel zdravotními testy a dostal svolení k návratu na trávník.

Gattuso bude hrát po uzdravení za Milán klidně i zadarmo

Gennaro Gattuso bude nastupovat za AC Milán klidně zadarmo, protože mu záleží pouze na tom, aby se zbavil problémů se zrakem. Kvůli nim čtyřiatřicetiletý italský záložník nehrál soutěžní zápas od začátku září a na konci sezony mu vyprší smlouva.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele