Gattuso bude jenom hrát, vedení Sionu opět mění trenéra

13.05.2013, 18:53
Aktuality
Gennaro Gattuso musí přestat myslet na to, že se od léta stane hlavním trenérem Sionu, vedení švýcarského klubu ho totiž dnes zbavilo poloviny povinností hrajícího kouče a zkušený záložník je opět "pouze" fotbalistou. Vaz mu srazil debakl 0:5 od St. Gallenu...

Gattuso přišel do Sionu před letošní sezonou a na konci února se stal hrajícím trenérem, týmu se ovšem nedařilo, z jedenácti zápasů vytěžil jenom deset bodů a vyklidil pohárové pozice. Majitel Christian Constantin na to zareagoval další změnou trenéra - v letošní sezoně už pátou. Celkově se od roku 2002, kdy se klubu znovu ujal, architekt a někdejší brankář Constantin zbavil už zhruba třiceti kormidelníků. Změn v tuto chvíli doznal i kádr, do rezervy bylo přeřazeno šest hráčů, opačným směrem putuje osm fotbalistů.

Letošní sezonu na lavičce Sionu začal Sébastian Fournier, jehož v září nahradil Michel Decastel. V následujících měsících pak neuspěli Pierre-Andre Schürmann a Víctor Muňoz. Decastel, který poté vedl mládežnický tým, nyní dostane druhou šanci.

Sion je i přes špatnou sérii stále ve hře o Evropskou ligu, z pátého místa ztrácí na pohárové místo čtvrtého Curychu jenom bod, navíc má zápas k dobru.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Neuro

ne každý skvělý hráč může být skvělým trenérem

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Sionu se inspirovalo v Chelsea a v Palermu?

Reagovat
ryzskej

Podle trenérů je to ostřejší Palermo.

Reagovat
smazaný uživatel

Constantin je blazen, stale strida trenery jak ponozky, ale pro me to bude porad nebojacny bojovnik, ktery se nelekl ani Platiniho. Jinak Gattuso na superleague stale v pohode staci.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej jednají s nějakym Čechem. ?..

Reagovat
smazaný uživatel

K autorovi: ze svycarske ligy postupuje do evropy prvnich pet. Finale poharu je basel grasshoppers. Takze pohary celkem v klidu pro Sion

.

Reagovat
ryzskej

Jestli se tam hraje na 36 zápasů, tak zase tak v klidu to nebude. 4 body a jeden zápas k dobru ještě nic neznamenají. Viz třeba Liberec ztráta 13 bodů na Sigmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Si nechcem ani predstavit, ze by Slovensko vypadlo do B kategorie MS. Rusi do toho !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooool

Reagovat
Mass

twl fandit Rusum

Reagovat
smazaný uživatel

my uz nemozeme matematicky vypadnut ty buk majovy

Reagovat
smazaný uživatel

A co keby sme prehrali zajtra s USA, rakusania porazili Rusko a Lotysi Finov v poslednom zapase ?

http://www.hokej.sk/2013/?round=H

Ty bukvica.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale blbost, mas pravdu. Esteze tak.

Reagovat
smazaný uživatel

I ked ak by Francuzsko porazilo Nemecko po predlzeni, tak maju obaja po 8 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Rino kasli na cely Sion a hybaj do Rangers

Reagovat
Puskas

hlavně přijeď na Bazaly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele