Další články

Návrat krále Kevina a "penalta" v Sheffieldu: 21. kolo Premier League v kostce

Specifické 21. kolo, které bylo rozprostřeno do deseti dnů, je minulostí. Jeho leitmotivem se stal snový comeback uzdraveného Kevina De Bruyneho z Manchesteru City, jenž v roli "žolíka" rozhodl gólem a asistencí dechberoucí šlágr v Newcastlu. Z vítězství se radovali i fotbalisté Liverpoolu či Arsenalu, ale více pozornosti na sebe strhlo utkání v Sheffieldu, kde nováček soutěže vyrovnal z kontroverzního pokutového kopu ve 13. minutě nastaveného času.

Fantasy Boost: Fousek ukázal sílu, stojí TAA za 8,3 milionu?

Českému fotbalu vládne Petr Fousek, uplynulému víkendu ve Fantasy minilize na našemu webu pro změnu Radim Fousek. Jeho tým FC Kebabosák získal v konkurenci dalších 753 stratégů nejvíce bodů, konkrétně 69. Vděčit za to může zejména produktivní trojici Dominic Solanke - Gabriel Magalhães - Jarrod Bowen. Zajímavostí je, že na pomyslný Olymp vystoupal v 18. kole bez ve formě hrajícího Trenta Alexandera-Arnolda v sestavě. Je už TAA "must-have player"?

Emoce na Anfieldu a létající Kepa: 11. kolo Premier League v kostce

Ani letos nezopakuje žádný z týmů historický zápis Arsenalu z ročníku 2003/04 bez nalezení přemožitele. Obhájci titulu z Manchesteru City totiž v dramatickém šlágru prohráli v Liverpoolu 0:1 brankou Mohameda Salaha. Označení "The Invincibles" proto zůstane i nadále v držení Gunners, kteří v 11. kole utrpěli vítězství v Leedsu a v tabulce mají před Citizens a Spurs čtyřbodový náskok.

Rekordman Haaland a stoprocentní Arsenal: 5. kolo Premier League v kostce

Extrémní očekávání fanoušků a expertů naplňuje Erling Haaland s lehkostí sobě vlastní. Po hattricku do sítě Crystalu Palace skóroval třikrát i ve vloženém kole proti Nottinghamu a na kontě už má devět zásahů. Nikdo v historii Premier League nevstřelil v úvodních pěti zápasech více gólů.

Geniální Coutinho a loupež Southamptonu: 24. kolo Premier League v kostce

Po krátké zimní přestávce se kolotoč anglické nejvyšší soutěže opět roztočil a pozornost na sebe strhl zejména Coutinho. V bláznivém duelu s Leedsem (3:3) zazářil bilancí 1+2 a nutno podotknout, že u všech tří momentů dal vzpomenout na nadprůměrnou výkonnost z působení v Liverpoolu. Příznivce ve Villa Parku si okamžitě získal a v Barceloně možná už teď kroutí hlavou, proč nehrál Brazilec s podobnou lehkostí v jejich dresu.

Stoper Arsenalu Gabriel se ubránil zlodějům, jeden z pachatelů jde za mříže

Obránce Arsenalu Gabriela přepadli v srpnu v jeho domě zloději, podle záběrů z bezpečnostní kamery se ale podařilo brazilskému fotbalistovi ubránit, ačkoliv pachatelé byli vyzbrojeni baseballovými pálkami. Jeden z útočníků byl následně dopaden a soud mu nyní vyměřil pětiletý trest vězení, uvedl deník Daily Mail.

Povstání z M23 a reparát Red Devils: 10. kolo Premier League v kostce

Před sobotním šlágrem se hojně spekulovalo o derniéře Oleho Gunnara Solskjaera. Předčasně. Po něm sice k odvolání kouče skutečně došlo, ale nikoli na lavičce Manchesteru United. Cristiano Ronaldo a spol. totiž v chrámu Tottenhamu třikrát udeřili a částečně napravili předchozí ostudu s Liverpoolem. Krátce nato byl Nuno Espírito Santo zbaven funkce u Spurs.

Arsenal potvrdil příchod obránce Gabriela Magalhãese

Gabriel Magalhães se může těšit na Premier League. Talentovaný brazilský obránce přestoupil z Lille do Arsenalu, který zaplatí 26 milionů eur a další čtyři na případných bonusech...

Lille přijde o dva klíčové hráče, na odchodu jsou Osimhen a Gabriel

Druhým rokem v řadě bude muset Lille nahrazovat klíčového hráče své ofenzívy. Do Arsenalu před rokem přestupoval Nicolas Pépé a toho letos napodobí Victor Osimhen, o něhož je v Evropě zájem, kabinu LOSC opustí také žádaný obránce Gabriel Magalhães...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele