Další články

Ljungberg se vrací, bude hrát v Indii

Někdejší hvězda londýnského Arsenalu Fredrik Ljungberg sice před dvěma roky pověsil kopačky na hřebík, přesto však ještě navlékne dres profesionálního klubu. Na tři měsíce si vyzkouší nově vznikající Indian Super League. Ve kterém z osmi klubů Švéd bude hrát, nicméně neprozradil.

Fredrik Ljungberg po půlroce bez fotbalu oznámil konec kariéry

V pětatřiceti letech se dnes s aktivní kariérou rozloučil Fredrik Ljungberg. Zkušený švédský záložník byl v posledních týdnech bez angažmá a nedokázal najít motivaci k dalšímu trénování...

Ljungberg znovu bez angažmá, rozvázal smlouvu v Japonsku

Fredrik Ljungberg je znovu bez angažmá. Zkušený švédský záložník v létě loňského roku zamířil do Japonska a dohodl se na angažmá s tamním klubem Šimizu S-Pulse, po několika měsících ale zjistil, že ho působení v tomto týmu dostatečně nemotivuje a dnes se s vedením dohodl na ukončení spolupráce...

Ljungberg si na závěr kariéry zahraje v Japonsku

Čtyřiatřicetiletý švédský záložník Fredrik Ljungberg si v závěru své kariéry zahraje ještě v japonské lize. Bývalá hvězda Arsenalu se upsala na dvě sezony klubu Šimizu S-Pulse.

Připravený Ljungberg se těší na závěr sezony

Freddie Ljungberg se znovu vrací na hřiště. Švédský záložník v zimě opustil Seattle a podepsal smlouvu se skotským Celtikem, kde ho pronásledovaly zdravotní problémy. Nyní je konečně fit a minulý týden nastoupil k přátelskému duelu s baskickým Athleticem...

Ljungberg se upsal Celticu, nastoupit může už v derby

Švédský záložník Fredrik Ljungberg bude hrát za Celtic. Bývalá hvězda londýnského Arsenalu dnes prošla v glasgowském klubu lékařskou prohlídkou a podepsala smlouvu, jejíž podmínky nebyly zveřejněny. Třiatřicetiletý hráč může zelenobílý dres obléknout poprvé v nedělním derby proti Rangers.

Švéda Ljungberga chce získat glasgowský Celtic

Bývalá hvězda londýnského Arsenalu Fredrik Ljungberg by se mohl vrátit na Britské ostrovy. O třiatřicetiletého švédského záložníka usiluje manažer Celticu Neil Lennon, který s ním bude v brzké době jednat o případném angažmá.

Ljungbergovi v MLS končí smlouva, a tak vyhlíží návrat do Evropy

Deset let působil v Premier League, kde oblékal dres Arsenalu a West Hamu. V roce 2008 ho zlákala zámořská MLS, kde se upsal Seattlu Sounders a následně přestoupil do Chicaga. Tam však v lednu končí Freddiemu Ljungbergovi smlouva a švédský veterán zvažuje, jestli se nevrátí do Evropy. Zájem prý o jeho osobu stále je.

Ljungberg mění v MLS dres, bude hrát za Chicago

Jedna z hlavních hvězd zámořské ligy MLS Freddie Ljungberg opouští po dvou letech Seattle a bude hrát za Chicago. Čtyřnásobní šampioni soutěže získali bývalého záložníka Arsenalu výměnou za volbu v draftu v příštím nebo přespříštím roce.

Ljungberg odmítl Livorno. Prý ho chtějí lepší kluby

Fredrik Ljungberg podle italských médií odmítl nabídku Livorna. Agent švédského záložníka tvrdí, že ve hře o jeho služby jsou věhlasnější kluby z Apeninského poloostrova. Ljungberg má ještě na rok smlouvu s americkým týmem Seattle Sounders.

Ljungberg bude hrát v Americe. Podepsal Seattlu

Fredrik Ljungberg bude v kariéře pokračovat v Americe. Švédský záložník, který v létě skončil ve West Hamu, se dohodl na spolupráci se Seattle Sounders. V Major League Soccer bude spolu s Davidem Beckhamem největší hvězdou.

Ljunberg se zatím nerozhodl, s fotbalem ale neskončí

Agent Švéda Freddieho Ljungberga vyvrátil všechny spekulace, které oznamovaly možný hráčův konec s profesionální kariérou. Její budoucnost je totiž na vážkách poté, co s ním rozvázal smlouvu West Ham a bývalý švédský reprezentant je bez angažmá.

Ljungberg ve West Hamu skončil

Fredrik Ljungberg chtěl zůstat ve West Hamu United, realita je ale nakonec úplně jiná. Vedení londýnského klubu dnes na svých internetových stránkách vydalo prohlášení, podle něhož se se švédským záložníkem dohodlo na ukončení smlouvy...

Ljungberga Olympiakos nezískal, Leta ano

Agent švédského fotbalisty ve službách West Hamu United Freddieho Ljungberga vyvrátil všechny spekulace, které jeho klienta spojovaly s přestupem do Olympiakosu Pireus. Bývalý švédský reprezentant sice Olympiakosu nevyšel, nakonec ale do kádru řeckého mistra putuje Sebastian Leto z Liverpoolu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele