Ljunberg se zatím nerozhodl, s fotbalem ale neskončí

12.08.2008, 17:33
Aktuality
Agent Švéda Freddieho Ljungberga vyvrátil všechny spekulace, které oznamovaly možný hráčův konec s profesionální kariérou. Její budoucnost je totiž na vážkách poté, co s ním rozvázal smlouvu West Ham a bývalý švédský reprezentant je bez angažmá.

O 31letého Ljungberga byl údajně zájem v Itálii a Americe, ale žádná konkrétní nabídka zatím pravděpodobně nepřišla. Ljungbergův zástupce Claes Elefalk ovšem dementoval zprávy o možném konci kariéry svého klienta a tvrdí, že na rozhodnutí je stále čas.

"Od té doby, co je Fredrik bez jakýchkoliv závazků, může jít do jiného klubu kdykoliv bude chtít, podobně jako to udělal jeho krajan Magnus Hedman (ten zamířil do Chelsea - pozn. red.)," řekl Elefalk v rozhovoru pro Aftonbladet.

"S Fredrikem jsem takřka neustále v kontaktu a o žádném rozhodnutí mě zatím neinformoval."

Autor: Ondřej Holzman / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nedavno jsem na Goalu cetl, ze se o nej zajimaji spickove italske kluby - ACM, ASR a Fiorentina... zrejme kachna...

Reagovat
smazaný uživatel

odkdy je Hedman v Chelsea? vim, ze ho chteli v dobe, kdy Hunt zranil Cecha...

Reagovat
smazaný uživatel

Hedman v Chelsea?Co si myslí,základku?

Reagovat
daewa

Byl tam jen pár měsíců když byl zraněnej Čech a Cudicini předloňskou sezónu

Reagovat
honziss

Byl tam jako trojka, podobně jako Hilário. Ale jen půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda freddieho..těšil sem se jak bude letos válet v barvách WHU když hrál, byl jedním z nejlepších..škoda že má takovou smůlu na zranění

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele