Coupet zvažuje odchod z Lyonu, Fred zřejmě zůstane

24.04.2008, 14:00
Aktuality
Olympique Lyon bojuje o francouzský titul a pohár, jeho vedení pak s hráči. Nabídky nových kontraktů dostanou brankář Gregory Coupet a útočník Fred a zatímco ve druhém případě to vypadá na další pokračování na Stade Gerland, zkušený gólman by mohl změnit dres...

"Jednáme o prodloužení o několik let a následně funkci trenéra brankářů. Během přemýšlení o smlouvě každopádně musím myslet na svou rodinu. Pokud bych měl odejít z Lyonu, šel bych jedině do zahraničí a nejspíše do USA nebo Anglie, aby moje děti mohly procvičovat angličtinu," prohlásil Coupet, jehož současná smlouva vyprší za dva roky.

Coupetův agent Frederic Dobraje na začátku dubna již přišel s oznámením, že Coupet se rozhodl z Lyonu v létě odejít. Zcela opačná je situace u Freda. Brazilský útočník měl v úvodních měsících letošní sezony zdravotní problémy, jenom těžko se prosazoval do sestavy a v zimě se hodně mluvilo o jeho odchodu. Fred nakonec zůstal a rozhodně nelituje - využil svou šanci a vypadá to, že v klubu bude pokračovat i nadále.

"Lyon mi nabídl prodloužení o tři roky a ze schůzky jsem odcházel velice spokojený. Nyní začnou jednání s mým bratrem (a agentem v jedné osobě) a uvidíme, co se stane. Ale nabídka je to dobrá. Když vidím hráče jako Coupet, Govou nebo Juninho, kteří zde jsou již dlouho, přiznám se, že i já myslím na to zůstat ještě déle. Podíval jsem se na historii klubu a každý rok je zde nějaký velký cíl, to je ta správná cesta," pochvaluje si Fred.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Langi

Jestli Coupet odejde, bude to pro Lyon citelná ztráta

Reagovat
fantomas

Coupet do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

jako by jste těch starejch neměli dost

Reagovat
fantomas

no právě že nemáme, zvlášt když odejde Lehmann

Reagovat
Langi

Lehman odejde??...to je taky to nejlepší co může udělat

Reagovat
smazaný uživatel

pod lazia, tam je te potreba

Reagovat
fantomas

nn tam to má starouš rezervovaný ještě tak na tři roky Coupet skončí ještě dřív jak on

Reagovat
božský John

Kolikrat uz se pred prestupnim terminem psalo ze Coupet chce prestoupit?

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrat ???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele