František Rajtoral Články

Další články

Kolář s Rajtoralem po přestupu: Nastal čas otočit stránku

V Plzni končí jedna éra. Odchodem Daniela Koláře a Františka Rajtorala do tureckého Gaziantepsporu přišla Viktoria o další dva ze strůjců nejúspěšnějšího období v historii klubu. Oba ale nyní čeká nová výzva a věří, že ve svých kariérách ještě neřekli poslední slovo.

Viktorii Plzeň opouštějí dlouholeté opory Kolář a Rajtoral

Plzeň opouštějí dlouholeté opory Daniel Kolář a František Rajtoral, kteří s Viktorií získali všechny čtyři mistrovské tituly. Jak dnes český ligový šampion potvrdil v tiskové zprávě, oba třicetiletí hráči společně odcházejí do tureckého Gaziantepsporu.

Rajtoral podle agenta míří z Plzně do tureckého Gaziantepsporu

Plzeňský obránce František Rajtoral je na odchodu do tureckého Gaziantepsporu. Informaci serveru iSport.cz ČTK potvrdil fotbalistův agent Pavel Zíka. Třicetiletý hráč by měl se čtrnáctým celkem uplynulého ročníku tureckého ligy podepsat smlouvu na tři roky.

Chybělo pět centimetrů, litoval po zápase v Teplicích Rajtoral

Kdyby obránce František Rajtoral dal místo břevna v 26. minutě gól, možná by Plzeň nasměroval k výhře v Teplicích a pravděpodobně i k rozhodujícímu náskoku v boji o titul. Viktoria ale nakonec na Stínadlech jen remizovala 0:0 a před druhou Spartou vede o šest bodů. Mohla však mít už osmibodový náskok.

Nemocného Rajtorala nahradil v reprezentaci Novák

Trenér české reprezentace Pavel Vrba musel udělat změnu v nominaci na sobotní zápas kvalifikace mistrovství Evropy proti Lotyšsku a následný přípravný duel na Slovensku. Nemocný obránce František Rajtoral odcestoval domů a místo něj kouč povolal jabloneckého Filipa Nováka.

Reprezentace trénovala bez Rajtorala, zapojit by se měl ve středu

Česká reprezentace se dál chystá na sobotní zápas kvalifikace mistrovství Evropy proti Lotyšsku. Češi dnes v podvečer trénovali na Strahově a znovu chyběl pravý obránce či záložník František Rajtoral, který kvůli doznívající viróze a nachlazení vynechal už pondělní program.

Kouč Vrba nominoval Rajtorala, zbylé dva hráče povolá v neděli

Trenér české reprezentace Pavel Vrba doplnil nominaci na zápas kvalifikace mistrovství Evropy s Lotyšskem a následný přípravný duel na Slovensku o plzeňského pravého obránce či záložníka Františka Rajtorala. Zbývající dva hráče povolá kouč v neděli.

Rajtoral se po nemoci dostává do formy, rozhodl o výhře v Hradci

František Rajtoral na konci podzimu podruhé v životě přemohl únavový syndrom a rychle se začíná dostávat do někdejší skvělé formy. Přestože nastupuje na pravém kraji obrany, dokázal skórovat v obou dosavadních jarních kolech první ligy a byly to velmi povedené góly. Dnešní trefa v 76. minutě duelu 18. ligového kola v Hradci Králové navíc přinesla Západočechům vítězství 3:2.

Rajtoral se bál konce kariéry, ale únavový syndrom opět přemohl

Plzeňský František Rajtoral podruhé v kariéře přemohl únavový syndrom. Zákeřná nemoc ho v létě postihla znovu po šesti letech a pravý obránce či záložník přiznal, že se mu hlavou honily i myšlenky na konec kariéry. S onemocněním se ale úspěšně popral a na konci podzimu se vrátil do sestavy Viktorie.

Rajtoral prošel testy a podepsal smlouvu s Hannoverem

Český reprezentant František Rajtoral definitivně dotáhl své půlroční hostování z Plzně v Hannoveru. Dnes v bundesligovém klubu úspěšně absolvoval lékařskou prohlídku, podepsal smlouvu a již se zapojil do tréninku. Hannover o tom informoval na svém webu.

Rajtoral odchází z Plzně na hostování do německého Hannoveru

Plzeňští přišli o jednoho z klíčových hráčů Františka Rajtorala. Reprezentační obránce či krajní záložník jde na půlroční hostování s opcí do bundesligového Hannoveru. Smlouvu by měl podepsat ve čtvrtek po absolvování zdravotních testů. Podrobnosti transferu se kluby rozhodly nezveřejňovat.

Podle Rajtorala je Bayern ještě silnější, než bývala Barcelona

Podle Františka Rajtorala čeká Plzeň ve středečním utkání Ligy mistrů nejsilnější soupeř v historii. Bayern Mnichov je podle reprezentačního obránce ještě lepší protivník, než jakým byla před dvěma roky Barcelona. Na výzvu se však těší a věří, že se Viktoria v Německu předvede v dobrém světle.

Rajtoral s Řezníkem prodloužili smlouvy v Plzni

František Rajtoral s Radimem Řezníkem prodloužili smlouvy s mistrovskou Plzní. Nový Rajtoralův kontrakt má platnost do června 2015, Řezník se západočeskému klubu upsal ještě o rok déle. Informoval o tom web plzeňského klubu.

Rajtoral: Byl to určitě jeden z nejhezčích gólů kariéry

Jednou z nejhezčích branek kariéry pomohl František Rajtoral Plzni ke včerejší ligové výhře 3:2 nad Olomoucí. Parádní střela z voleje ho potěšila, radost mu však udělalo i to, že se mohl vrátit na místo pravého obránce, kde nemohl nastoupit zraněný Radim Řezník.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele