Další články

Kubík a Adi můžou hrát

V Trenčíně mají důvod k radosti. Po administrativních tahanicích s jejich bývalým klubem Tavrija Simferopol se konečně podařilo dotáhnout návrat obou hráčů, kteří dnes budou připraveni zasáhnout do zápasu v Prešově.

Kubík se chce do zahraničí vrátit, Trenčín je jen mezistanice

Skvělými výkony v zahraničí si vysloužil i místo v reprezentaci, ale vlivem zranění, zda menšího zápasového vytížení, se nakonec vrací na Slovensko. V dresu AS Trenčín by ale rád opět nastartoval svou mezinárodní kariéru. Bývalý hráč klubů Den Haag, Kubaň Krasnodar a naposledy ukrajinského mužstva Tavrija Simferopol, František Kubík.

Kubík přestoupil do Simferopolu

František Kubík loni válel v Den Haagu, poté přestoupil do Krasnodaru a v dresu tamní Kubaně se mu přestalo dařit. Slovenský útočník tak mění dres znovu a míří do Tavrije Simferopol, ukrajinskému klubu se upsal na tři a půl roku.

Kubík v Den Haagu asi nezůstane

ADO Den Haag je překvapením letošní sezony nizozemské nejvyšší soutěže a svůj podíl na tom má i František Kubík. Slovenský útočník v tomto klubu ale zřejmě pokračovat nebude...

Potiahne Kubík Den Haag až do Ligy majstrov?

Holandský tím ADO Den Haag je príjemným prekvapením súťaže. Po 28. kolách Eredivisie sa nachádza na fantastickej 5. priečke a šesť kôl pred koncom stráca na tretí Ajax už len sedem bodov. Nič nie je nemožné a značnú zásluhu na úspechoch svojho tímu má aj slovenský reprezentant František Kubík...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele