František Dřížďal Články

Další články

Na odchodu ze Slavie jsou Besta, Dříždal, Šiklič i Toleski

Kádr Slavie projde v letní pauze výraznou proměnou. Ligový mistr dnes odjel na kondiční soustředění do Krkonoš bez Aleše Besty, Františka Dřížďala, Amadoua Cissého, Rolanda Šikliče a Goceho Toleského, kteří dostali od vedení klubu souhlas k hledání nového angažmá.

Slávista Dřížďal se chystá na návrat, poprvé stál i na běžkách

Obránce František Dřížďal pracuje na soustředění fotbalistů Slavie v Krkonoších na svém návratu po těžkém zranění. V závěru minulého ročníku si 17. dubna utrhl Achillovu šlachu a titul slavil s týmem o berlích. Mužstvu chyběl i celou podzimní sezonu a nemůže se dočkat, až znovu vyběhne k zápasu.

Petr Čech obhájil vítězství ve Zlatém míči ČR

Brankář Petr Čech se stal již počtvrté za sebou vítězem novinářské ankety Zlatý míč České republiky. V hlasování za sezonu 2007/08 vyhrál s velkým náskokem před Tomášem Rosickým a Markem Jankulovským. Nejlepším trenérem sezony byl kouč fotbalistů Slavie Karel Jarolím, objevem roku jeho svěřenec František Dřížďal.

Vážné zranění Dřížďala, utrhnul si achilovku

Pražskou Slavii i nadále pronásledují zdravotní problémy, které se nevyhnuly jednomu z největších překvapení letošní sezony. Obránce František Dřížďal si na středečním tréninku utrhl Achillovu šlachu na pravé noze a letošní sezona pro něho skončila...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele