Francis Litsingi Články

Další články

V Brně si nechají konžského záložníka Litsingiho

V kádru Zbrojovky Brno zůstane i třicetiletý konžský záložník Francis Litsingi, který na podzim kvůli zranění nastoupil jen ke třem zápasům. V zimní přípravě ale podal kvalitní výkony a kouč Svatopluk Habanec s ním počítá i na herním soustředění v Turecku, kam Brňané odletí ve středu.

Litsingi si kvůli zranění na podzim za Brno už nezahraje

Brněnský Francis Litsingi nestihne kvůli poranění menisku závěr podzimní části první ligy. Třicetiletý konžský krajní záložník po letním příchodu odehrál za Zbrojovku jen tři zápasy. Před měsícem podstoupil operaci kolena, jeho zdravotní stav se ale příliš nezlepšil.

Brněnský Litsingi podstoupí operaci kolena

Fotbalista Zbrojovky Brno Francis Litsingi dnes podstoupí operaci poraněného menisku. Třicetiletý konžský krajní záložník, který dříve působil v Teplicích a Spartě, po letním příchodu odehrál zatím v novém působišti tři zápasy.

Brno posílí stoper Kijanskas a útočník Litsingi

Zbrojovku Brno posílí litevský reprezentační obránce Tadas Kijanskas a konžský útočník Franci Litsingi, který působil v Teplicích a ve Spartě. Oba se zapojí po absolvování zdravotních testů do přípravy od začátku příštího týdne.

Litsingi míří ze Sparty na hostování do tureckého Gaziantepu BB

Francis Litsingi po půlroce opouští pražskou Spartu. Devětadvacetiletý konžský ofenzivní záložník odchází do tureckého druholigového týmu Gaziantep BB, kde bude hostovat do konce sezony. Podle internetových stránek letenského klubu je součástí kontraktu i opce na případný přestup.

Trenér Sparty Ščasný by na Letnou rád přivedl Litsingiho z Teplic

Trenér Sparty Zdeněk Ščasný by rád na Letnou přivedl záložníka Francise Litsingiho z Teplic. Sedmapadesátiletý kouč to prohlásil po posledním ligovém kole, ve kterém jeho tým doma remizoval 1:1 s pražským rivalem Bohemians 1905.

Litsingi je po měsíci v Teplicích, návrat protáhl ztracený pas

Útočník Francis Litsingi se po měsíční pauze připojil k fotbalistům Teplic. Osmadvacetiletý hráč chyběl severočeskému celku v přípravě od začátku mistrovství Afriky a návrat konžského reprezentanta protáhly problémy se ztracenými doklady.

Teplice daly Litsingimu za řízení v opilosti pokutu a podmínku

Vedení teplického klubu potrestalo útočníka Francise Litsingiho za řízení v opilosti podmínečným ukončením smlouvy a pokutou. Její výši nespecifikovalo. Osmadvacetiletý hráč z Konga v sobotu v pět hodin ráno při silniční kontrole v Teplicích nadýchal 1,76 promile alkoholu.

TN.cz: Litsingi řídil s 1,76 promile alkoholu

Teplického Francise Litsingiho přistihla policie při řízení v opilosti. Osmadvacetiletý záložník z Konga podle TN.cz dnes v pět hodin ráno při silniční kontrole v Teplicích nadýchal 1,76 promile alkoholu. Litsingi vezl spoluhráče Grigara, Kroba a Jindráčka.

Na hráče měsíce kandidují Brabec, Litsingi a obhájce Mahmutovič

V nominaci na Hráče měsíce první ligy za září jsou sparťan Jakub Brabec a tepličtí Francis Litsingi s posledním vítězem Aidinem Mahmutovičem. Nejlepší střelec soutěže se může stát prvním fotbalistou v historii ankety Ligové fotbalové asociace (LFA), který svůj triumf obhájí.

Disciplinárka omilostnila Litsingiho

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR zrušila teplickému Francisi Litsingimu nesprávně udělenou žlutou kartu z úterního zápasu 28. kola první ligy s Libercem. Konžskému záložníkovi tak zůstávají tři napomínání v sezoně a může nastoupit do nedělního utkání se Spartou Praha.

Teplice definitivně získaly Konžana Litsingiho

Konžský ofenzivní fotbalista Francis Litsingi je definitivně novou posilou Teplic. S vedením severočeského klubu dnes podepsal smlouvu na 2,5 roku s opcí. Potvrdil to ředitel FK Teplice František Hrdlička. O námluvách se začalo hovořit už před dvěma dny, dnes byl také přestup definitivně dotažen.

Teplice má posílit konžský záložník Litsingi

Teplie zřejmě posílí konžský ofenzivní hráč Francis Litsingi z maďarského Kecskemétu. Severočeši na své internetové stránce informovali o tom, že s nimi trénuje, web Kecskemétu už hovoří o uzavřeném přestupu. Šestadvacetiletého hráče si v Maďarsku vyhlédl kouč Zdeněk Ščasný.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele