Další články

Rasismus nepotvrzen. Nedostatek důkazů? Jsem z toho zklamaný, říkal Juan Jesus

Před reprezentační přestávkou se v Serii A dost propíral šlágr mezi Interem a Neapolí. Ani ne tak kvůli tomu, že se konala remíza, hlavně se řešila kauza kolem Francesca Acerbiho, který měl během zápasu rasisticky urazit soupeře Juana Jesuse. Nakonec byl však milánský stoper zproštěn všech obvinění. A takový verdikt se hodně nelíbil brazilskému zadákovi Neapole.

Pro Acerbiho obvinění z rasismu není podle soudce dostatek důkazů

Obránce Interu Milán Francesco Acerbi byl zbaven obvinění z rasismu. Sportovní soudce italské ligy rozhodl, že neexistuje dostatek důkazů pro tvrzení, že v zápase s Neapolí rasisticky urazil soupeře Juana Jesuse.

Acerbi měl rasisticky urazit protihráče, Italové ho vyřadili z reprezentace

Devětadvacáté kolo italské ligy završil šlágr mezi Interem Milán a Neapolí (1:1) a více než o výsledku se mluví o chování Francesca Acerbiho. Obránce si zadělal na velký malér, v závěru měl rasisticky urazit protihráče Juana Jesuse.

Inter přece dotáhl transfer Acerbiho, z Lazia přichází na hostování s opcí

Francesco Acerbi po několika týdnech dlouhých tahanic přece dokončil svůj přestup do Interu, z Lazia přichází na hostování s opcí až do konce sezóny. Tenhle transfer je možná o to překvapivější a kontroverznější, protože nejen sami fanoušci milánského celku, ale možná i prezident klubu Steven Zhang, nechtěli mít se čtyřiatřicetiletým obráncem nic společného.

Lazio prodloužilo smlouvy s Immobilem a Acerbim

Lazio patří mezi přední italské kluby a k tomu, aby bylo nadále součástí smetánky z Apeninského poloostrova, mají přispět nové smlouvy pro dva hráče základní sestavy. Kontrakty uzavřeli kanonýr Ciro Immobile a obránce Francesco Acerbi, vyplývá to z finanční zprávy...

Mancini kvůli chybějícím brýlím poslal do zápasu jiného obránce

Trenér italské reprezentace Roberto Mancini přiznal, že nechal Giorgia Chielliniho mezi náhradníky na zápas Ligy národů s Bosnou omylem. Na soupisce se místo něho v základní jedenáctce oproti očekávání objevil Francesco Acerbi. Mancini po utkání vysvětlil, že záměnu způsobily chybějící brýle. Při kontrole soupisky si je nenasadil.

Acerbi myslí na Ligu mistrů, o Scudettu se zatím nechce bavit

Juventus má letos v boji o italský titul hned dva konkurenty, na paty mu šlape Inter Milán a v těsném závěsu zůstává římské Lazio. Celek z hlavního města včera zaznamenal ztrátu, doma v dohrávce hostil Hellas Verona a za celý zápas nedokázal najít recept na defenzívu soupeře, nakonec se musel smířit s remízou 0:0...

Acerbi se po léčbě rakoviny vrací i do reprezentace

Ital Francesco Acerbi, který se v minulých měsících léčil z rakovinového onemocnění, slaví návrat do reprezentace. Hráče Sassuola nominoval Antonio Conte k úternímu přípravnému utkání proti Albánii. Acerbi se teprve v září vrátil do ligového fotbalu devět měsíců poté, co mu byla podruhé diagnostikována rakovina varlat.

Acerbi se vrátil na trávník po rakovině varlat

Více než devět měsíců poté, co mu byla podruhé diagnostikována rakovina varlat, si italský fotbalista Francseco Acerbi znovu zahrál v Serii A. Šestadvacetiletý obránce zvládl v dresu Sassuola celé včerejší utkání proti Sampdorii, které skončilo bezgólovou remízou.

Jsem připraven na návrat, hlásí obránce Sassuola Acerbi

Vítanou posilu do boje o záchranu v italské nejvyšší soutěži registruje Sassuolo, připraven pomoci svým spoluhráčům je znovu Francesco Acerbi. 25letý obránce se chystá k návratu po boji s rakovinou varlat...

Italskému obránci Acerbimu se vrátila rakovina varlat

Italskému obránci Francescu Acerbimu se vrátila rakovina varlat. Potvrdila to lékařská prohlídka, které se pětadvacetiletý hráč Sassuola podrobil poté, co měl začátkem prosince pozitivní dopingový nález na choriogonadotropin.

Acerbi měl po letní operaci rakoviny dopingový nález

Obránce Francesco Acerbi ze Sassuola měl 1. prosince po utkání nováčka italské ligy s Cagliari pozitivní dopingový test na hormon choriogonadotropin. Pětadvacetiletý hráč, který se v červenci podrobil operaci rakoviny varlat, má pozastavenou činnost.

Acerbimu při operaci odstranili nádor z rozkroku

Obránce Francesco Acerbi z týmu nováčka italské ligy Sassuola se podrobil operaci, při které mu lékaři odstranili nádor v rozkroku. Jestli byl zhoubný, či nikoliv, vedení v prohlášení na internetových stránkách klubu neuvedlo.

AC Milán se posílil o Acerbiho a Constanta

AC Milán včera posílil obranu a zálohu, když získal Franceska Acerbiho a Kevina Constanta. U prvního jmenovaného si rossoneri zajistili padesát procent práv koupí od Janova, Constant přichází ze stejného klubu na roční hostování s opcí na trvalý přestup.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele