Italskému obránci Acerbimu se vrátila rakovina varlat

21.12.2013, 11:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (156)

Přidat komentář
The Krupy

Hrôza, na takéto veci som kvôli istým veciam veľmi háklivý snáď sa dá čo najskôr do poriadku, prajem úspešný boj s tou odpornou pliagou.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bych nepral snad nikomu

Reagovat
Il Architetto

Snad?

Reagovat
smazaný uživatel

* vubec nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

Pár zmetků by se našlo. A začal bych ne severu korejského poloostrova, nebo na Blízkém východě.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Neuro

proč chodit tak daleko

Reagovat
penepi

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přej a bude ti přáno.

Reagovat
The Krupy

najrozumnejší príspevok v histórii tohto serveru

Reagovat
smazaný uživatel

dostal si predcasny darcek, akurat citam..

Reagovat
The Krupy

Tak čo ti poviem, nočná mora môjej puberty sa vrátila. Ale ak tam bude len pár týždňov, tak to nejako prežijem.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych. Víš kolika našim sportovcům už jsem přál třeba zlatou medaili... A zatím jsem sám nedostal ani jednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
FuckT

??? Mal by si sa trosku viac vzdeavat, ak si myslis, ze je nejaky rozdiel madzi vychodom a zapadom... Tieto nase kapitalisticke az imperialisticke vzory aka USA a GB napachali vo svete 10x viac skody ako tie krajiny, na ktore myslis ty. Dokonca ani nemusime ist daleko do historie, ani do minuleho storocia. Amerika v poslednych rokoch zhadzovala vlady po celej Juznej Amerike, ci uz boli demokraticke alebo nie. Ale podla tvojho nazoru ich stvrta vetva vlady skvelo funguje, media to skvelo zvladaju. Ale tak co cakat, ked take nieco ako Fox News je stale on air, bez ohladu na to, ze ani jedna z ich sprav nie je faktom alebo uzitocnou informaciu...

Reagovat
penepi

Pozor, ľavicoví konšpirátori nastupujú.

Reagovat
FuckT

Je velky rozdiel medzi konspiracnymi teoriami a faktami. V zriedkavych situaciach sa to prve meni na to druhe, takze oznacit tieto teorie ako klamlive moze iba hlupy clovek, napriek tomu, ze drviva vacsina z nich su iba ubohymi vyplodmi fantazie nejakych individui. Avsak, tie veci na ktore narazam ja su fakty. Iba preto, ze nas momentalny system je iny ako ten predchazajuci, neznamena to, ze je dokonaly alebo ten spravny. Nechapem preco by odporca takehoto systemu mal by automaticky oznaceny tak, ako si ma oznacil ty. Tieto iluzie o volnom trhu a nekonecnych moznostiach uz davno nie su realitou, ak nou teda vobec niekedy aj boli.

Reagovat
penepi

Mal by si sa trosku viac vzdeavat, ak si myslis, ze je nejaky rozdiel madzi vychodom a zapadom... Tieto nase kapitalisticke az imperialisticke vzory aka USA a GB napachali vo svete 10x viac skody ako tie krajiny, na ktore myslis ty.

Toto mi úplne stačí. To, že si to vo svojej pomýlenej hlavičke definuješ ako "fakt" - s tým už ja nič nespravím, akurát si totálne mimo.

Reagovat
FuckT

Tak mne je zase luto teba, ak si to cislo 10x zobral uplne vazne a nepocital si s tym, ze som sa mozno snazil iba poukazat na to, ze vina sa neda hodit iba na jednu svetovu stranu? Nevadi, tak sa ti ospravedlnujem a vysvetlujem ti, ze preco som to napisal. Mozno to nebolo velmi dobre sformulovane, ale prave pocuvam ako John Cleese rozprava o kreativite, takze sa topim v rieke myslienok.

Reagovat
penepi

Narážal som skôr na to, že vehementne tvrdíš, že nie je rozdiel medzi východom a západom - na smiech, nehnevaj sa.

Reagovat
FuckT

Rozdiel co sa tyka politiky je tam samozrejme obrovsky, takisto sposob zivota. Ale ci je tam viac alebo menej spiny, alebo ci je tato spina sumerne rozlozena aj tam aj tam, to je uz diskutabilne.

Reagovat
noustres

Podle mého v podstatě ten rozdíl není, ale ten rozdíl byl uměle vytvořený proto, aby lidé mezi sebou cítili rozpory a problémy. Oni je nejprve musí vytvořit a zasít semínko do hlavy. Nestojí o to, aby lidé stáli při sobě, protože v tom tkví ta největší síla, když umí lidi držet pohromadě.

Reagovat
smazaný uživatel

tydle veci nejsou fakt :) pred 14 dnama u nas byla americka velvyslankyne a neprimo potvrdila ze na lidska prava a dals iveci serou kdyz jde o jejich vlastni prospech :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sa tu papagajuje ta zla zla Amerika, pritom bez ktovie aky by bol priebeh svetovych vojen. Porovnavas uplne neporovnatelne, Amerika si masovo nevrazdi svojich obcanov a nevyhraza sa okolitym statom na baze ideologie, vierovyznania vojnami. Hlavne , ze pouzivate nespocetne mnozstvo veci v dennom zivote, ktore zo zlej USA pochadzaju. Juznu Ameriku myslis zo srandy? Pozri sa, ako vyzeraju tie krajiny po vyhnani americanmi, chaos, korupcia, bieda. Paradoxne, jedina krajina, ktora otvorene zostala proamericka aj ked za pouzitia sily, Chile, ma zo z celej JA nejlepsie hospodarstvo a ekonomika. A zase ti zli americania za to mozu.

Reagovat
smazaný uživatel

*pritom bez nej

Reagovat
smazaný uživatel

*po vyhnani americanov

Reagovat
risk je zisk

nic nechci naznacovat, ale s takovym pristupem ktery ma Amerika k svetu, Korejsky pol. celosvetova financni krize si myslim, ze nebude dlouho trvat a dalsi globalni valka bude na spadnuti...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude? Ta by uz bola davno na spadnutie. Uvedomte si, ze nie kazdy zije v relativnom blahobyte ako vy a pozicia moci vsade na svete je rozlicna. Lenze iba prizeranim sa nieco take moze kludne rozniest vsade naokolo i po svete. Lenze co je spravne? Nic nerobit , alebo kritizovat neustale tu zlu zlu ameriku aj za zapad slnka, ze sa do niecoho pusta? Aj to len podla moznosti a pokial nehrozi nieco globalnejsie. Nadavate nadavate na USA a nezmyselne porovnavate so S.Koreu, a niektorymi krajinami na blizkom vychode, pritom je vam to uplne fuk co sa tam deje, vam to zily netrha, ale podstatne je rypnut si.

Reagovat
FuckT

Samozrejme, pozri si videa na youtube, kde vojaci placu a hadzu medaily na zem kvoli tomu, ze dostali rozkaz znicit budovu a ukazalo sa, ze to bola skola plna deti a zien. Vojak to zvladol az dovtedy, kym mu tato odporna ''teroristka'' s placom odpustila. Collateral damage.

Ako by dopadli vojny? Neviem, Americke korporacie obchodovali s Hitlerom. Rusi stratili ovela viac ludi a ty mi tu chces povedat, ze USA zachranilo vysledok vojny? Pleeease. Ja som tiez videl Band Of Brothers a The Pacific, tiez som sucitil s Americkymi vojami pri ich akciach, ale to nema nic spolocne s ich politikov.

Slovaci sa takisto mali jednu dobu vyborne pod Hitlerom a aj pod Stalinom. Stalin dokonca nechal vyviest vsetko obilie z Ukrajiny a doviezol ho k nam. Ako vysledok na Ukrajine ludia zomreli od hladu, ale ucel bol splneny, Stalin mal svoju reklamu. Tym samozrejme nechcem povedat, ze to iste sa deje s Chile, ale naopak ani nechcem vyvratit tu moznost. Preco by inak USA zhadzovali aj demokraticky ladene vlady ked im ide cisto iba o zdokonalenie ekonomiky v tychto krajinach?

Ani jeden z nas pravdepodobne nema pravdu, aspon nie vo vsetkom, ale nazvat krajinu ako USA, ktora bojuje s chudobou tak, ze vytvori vazensky industrialny komplex a zacne na tom zarabat peniaze je trosku odveci. Nehovoriac o tom, ze pharmaceuticky priemysel je jeden z najlepsie sa rozvijajucich priemyslov v USA.

Tymto prispevkom neobhajujem vychod, ci uz ten blizky alebo daleky. V Rusku sa najde spiny dost, ale v Amerike taktiez. Nerobil by som medzi tym nejake velke rozdiely...

Reagovat
penepi

V Rusku sa jej deje neporovnateľne viac či chceš alebo nie.

Reagovat
penepi

americké koroporácie obchodovali s Hitlerom, pozri si videá na youtube.... človeče, toto hovorí za všetko. máš nejaký seriózny dôkaz k týmto tvojím výplodom?

Reagovat
FuckT

Tu mas vyjadrenie, mozem ti poslat aj linky, ale tieto informacie mozes odhodit tak lahko, ako ich najdes. Dnes najdes 10 zdrojov informacii a kazdy ti ju poda inak, avsak ja si myslim, ze tie zdroje informacii, ktore hovoria o tychto veciach su vcelku dost dobre.

The U.S. Ambassador in Germany, William Dodd, wrote FDR from Berlin on October 19, 1936 (three years after Hitler came to power), concerning American industrialists and their aid to the Nazis: "Much as I believe in peace as our best policy, I cannot avoid the fears which Wilson emphasized more than once in conversations with me, August 15, 1915 and later: the breakdown of democracy in all Europe will be a disaster to the people. But what can you do? At the present moment more than a hundred American corporations have subsidiaries here or cooperative understandings. The DuPonts have three allies in Germany that are aiding in the armament business. Their chief ally is the I. G. Farben Company, a part of the Government which gives 200,000 marks a year to one propaganda organization operating on American opinion. Standard Oil Company (New Jersey sub-company) sent $2,000,000 here in December 1933 and has made $500,000 a year helping Germans make Ersatz gas for war purposes; but Standard Oil cannot take any of its earnings out of the country except in goods. They do little of this, report their earnings at home, but do not explain the facts. The International Harvester Company president told me their business here, in Germany rose 33% a year (arms manufacture, I believe), but they could take nothing out. Even our airplanes people have secret arrangement with Krupps. General Motor Company and Ford do enormous businesses [sic] here through their subsidiaries and take no profits out. I mention these facts because they complicate things and add to war dangers. (Edgar B. Nixon, ed., Franklin D. Roosevelt and Foreign Affairs, Volume III: September 1935-January 1937, [Cambridge: Belknap Press, 1969], p. 456.)

Reagovat
smazaný uživatel

videá na YT sú na smiech pretože ak by zobrazovali niečo čo sa US vláde nepáči alebo ide proti nej tak sa to okamžite zmaže a autor bude sledovaný

Reagovat
FuckT

? Takze ty vlastne priznavas, ze v USA a ich slavnej demokracii normalne funguje cenzura? Pretoze ak by sa toto stalo, tak tym padom by demokracia nebola nicim inym ako alternativnym nazvom pre komunizmus...

Reagovat
noustres

Kapitalismus a Korporatokracie jsou jedno jest, pro lidi co čumí každej den do tv je tento systém nazýván honosněji Demokracie.

Reagovat
noustres

Cenzura funguje i v naší slavné EU. Proč nám nepustí do zpráv jak se lidi vypořádali s politiky, podvodníky např. na Islandu? Proč nám nepustí skutečné protesty lidí v Itálii, Španělsku, Ukrajině?

Reagovat
FuckT

Pretoze cenzura je v plnom prude a funguje viacerymi sposobmi.

Reagovat
noustres

Nejhorší na tom všem je, že pokud se o tyto věci začneš podrobněji zajímat, začne tě z toho bolet hlava. A otázky, které se ti začnou v hlavě množit jsou čím dál těžší a je jich čím dál víc a víc a nelze si je přestat klást.

Reagovat
FuckT

Presne tak, mna najviac zaujala otazka terorizmu a pohlad niektorych ludi na nu. Napr. Immortal Technique ma zaujimavy pohlad na terorizmus:

Invasion and rampant monetary inflation

That brought us all to the footsteps of this nation

Peruvians, Haitians, Ecuadorians, Nicaraguans, Colombians, Salvadorians

They call us terrorists after they ruined our countries

Funding right-wing paramilitary monkeys

Tortured our populace then blamed the communists

Your lies are too obvious, propaganda monotonous

And that's not socialist mythology

This is urban warfare through the streets of your psychology.

Reagovat
noustres

Osobně mne taky velice zajímá politika, hlavně ta mezinárodní, domácí už je jaksi vyůstěním toho co je plánované. Hodně mne zajímá i zdravotnictví a jak celá ta show pro lidi funguje. Je to všechno až tak neuvěřitelné a šokující, zprvu to prostě ta racionální část mozku nechce přijmout, chce důkazy a ony pak skutečně přijdou

Reagovat
FuckT

Presne tak, tych dokazov je nespocetne mnozstvo, daju sa najst aj v logike a racionalnom uvazovani. Napriklad ludia vobec nerozmyslaju nad tym, ze preco je trava ilegalna v Amerike, zatial co alkohol a cigarety(obe latky, ktore boli nespocetne vela krat preukazane ako skodlivejsie) su uplne legalne. Marijuana poskytuje liecebne ucinky na mnozstvo lahkych chorob kvoli ktorym si ludia kupuju toxicke chemikalie, ktore sice potlacia ich priznaky ale vyvolaju ine.

"These capitalists generally act harmoniously and in concert, to fleece the people." Abraham Lincoln

Neviem aka je tvoja anglictina, ale ak je dobra, tak ti odporucam pozriet si toto video:

http://www.youtube.com/watch?v=zI5hrcwU7Dk

Reagovat
penepi

asi tu nerozmýšla niekto iný, pretože v Amerike tráva vôbec nie je ilegálna

Reagovat
penepi

a ďalšia vec, že toto zobrazovanie trávy ako výslovne pomocnej látky je tiež smiešne http://www.marihuana.cz/kap-skodlive-ucinky-marihuany.html

Reagovat
FuckT

Podla federalneho zakona je trava v Amerike ilegalna, avsak niektore staty sa rozhodli legalizovat jej zdravotne pouzitie a taktiez dekriminalizovat normalne uzivanie tejto drogy. Samozrejme aj trava ma svoje negativne ucinky, ziadny dym nie je dobry pre pluca. Ale ten website, ktory si sem hodil je cisty vymysel. To si napisal urcite do google search a vybral si prvy link, ktory ti vysiel? V tejto situacii ma nemozes presvedcit o nicom, pretoze moj ujo fajci travu minimalne 3 krat tyzdenne uz 25 rokov a pracuje vo fitness prostredi a upenlivo sa venuje street workoutu, napriek tomu, ze uz ma po 40-ke.

Opat raz ti to musim napisat, ale vzdelanie by ti nezaskodilo. V USA bola marijuana legalna, potom zase ilegalna, potom zase legalna a opat ilegalna. Bola vykonana studia, kde sa ''pseudovedci'' financovani vladou snazili dokazat, ze trava nici mozgove bunky. To je samozrejme hlupost, takze vedci laboratornym myskam odobrali kyslik, co by asi sposobilo odumieranie mozgovych buniek kazdemu.

A dalej, v americkych mediach sa objavili spoty takeho typu, kde cernoch kraca po ulici, fajci marihuanu a kazdeho naokolo bije a je agresivny... Tymto americka vlada chcela dokazat, ze trava sposobuje agresivitu a ze je to iba droga pre podla nich ''potkanov''', cize cernochov. Pocas druhej svetovej vojny bola potom trava zazracne opat raz zlegalizovana a pocas studenej vojny zase nie. A vies preco? Lebo podla americkych uradov mala prilis uspavajuce ucinky, cize mohla z americkeho ludu urobit pacifistov a tym padom by mohli byt porazeni Rusmi. Trosku protichodne tvrdenia, ale paradoxy nie su pre americky vladu nicim novym...

Ronald Reagan:"These young people get together, read books, smoke Marijuana.'' - katastrofa, ze? Predstav si, ze ako tazko to tento prezident znasal, ked sa dozvedel, ze mladi ludia citaju knihy a vzdelavaju sa. Ale nevadi, takto vlada mohla hodit do vazenia kazdeho, kto nesuhlasil s vojnou vo Vietname, pretoze vacsina tychto protestujucich boli potheads.

Reagovat
penepi

Ja to viem veľmi dobre, akurát nie je ilegálna v každom jednom štáte US. A ďalšia vec - ten príklad s tvojím ujkom ma má akože presvedčiť, či čo tým chcel básnik povedať? Aj cigarety aj alkohol pijú/fajčia ľudia dokonca oveľa častejšie a nič im nie je. To však neznamená, že tráva je s výnimkou zopár pozitívnych účinkov veľmi nezdravá. A o vzdelaní radšej nepíš nič.

Reagovat
noustres

Já třeba četl, že samotné kouření a nejen trávy způsobuje třeba rakovinu né z tabáku ale z filtrů a papíru v kterém je tabák zabalený, zkrátka to co obsahuje papír či filtr cigarety ti ubližuje nejvíc, v porovnání s lidmi, kteří kouří přímo z fajfky je prý znatelný rozdíl. Já nekouřím, tudíž nemohu svědčit, ale konopná semínka jsou delikatesa

Reagovat
FuckT

Ako to mozes napisat? Naschval som pouzil ten priklad, pretoze som vedel, ze sa toho chytis a dopredu som mal pripravene ovela lepsie priklady. Arnold the bodybuilder by bol jeden, ktory sa vobec netaji tym, ze travu uziva uplne normalne.

Ale tu vobec nejde o to, ci je skodliva alebo nie. Fakt, ktory nemozes vyvratit je ten, ze je menej skodliva ako cigarety a alkohol. Ci uz preto, ze trava nie je asociovana s nasilim, autonehodami alebo rakovinou pluc.

“I went to Vietnam, and I was there for a long time. [Using marijuana] made the difference between staying human or, as Michael Douglas said, becoming a beast.”

Tu je jedna quote o tom, ze trava je spiritualnou vecou. Moze ti pomoct k zlepseniu seba sameho. Podla vyskomov je menej skodliva ako alkohol ako cigarety, ci uz pre uzivatela alebo spolocnost. Tebe sa tie statistiky o uzivateloch marihuany zavretych do vaznic cisto kvoli americkemu novemu businees projektu pacia? Tito ludia nikoho nezranili ani nikomu neublizili, napriek tomu teraz sedia v base a musia sa zmierit s tym, ze vrah moze ist po prepusteni studovat, zatial co on nie. Pretoze v Amerike ak spachas vrazdu tak mas studim po prepusteni stale povolene, ale ak ta chytili s travou, tak nie.

Reagovat
penepi

Určite nie, ja by som to dekriminalizoval, ale sám si to určite nedám - heh, sranda, akurát včera som mal prvýkrát možnosť sledovať, či nemám iba múdre slová, ale aj keď predtým už padlo zopár pív, nedal som si. akurát hovorím o tom, že to je škodlivé, á ano, aj na pľúca a veľmi.

Reagovat
noustres

Má angličtina není nijak zázračná, domnívám se, že směřuješ k tématu Fed? Bankéřům a ovládání skrze papírky natištěné v americe? Tzv dolary? Dřív byly všechny peníze kryté opravdovým zlatem, dnes je vše kryté dolary? A pak zjistíš, že oni si je prostě natisknou jak chcou, kolik chcou a tím jak ovlivnují množství těchto peněz v ekonomice tak si vlastně tvoří vlastní krize a úspěchy. A my tady dole dřeme pro pár chechtáků. Stačí do ekonomiky nasypat nějaký ty miliony navíc a už ví že cena dolaru automaticky klesne dolů. No z toho lze velice hezky profitovat

Reagovat
FuckT

Presne o tom je to video, ten clovek sa snazi tomu druhemu vysvetlit, ze v tomto svete uz neexistuju ideologie ani nic podobne, ale iba obchod a jeho nespocetne zakony... Je to dost smutne, ale nejdeme ani zdaleka tym spravnym smerom, bohuzial, globalnym lidrom sa pravdepodobne podarilo presvedcit lud o tom, ze je vsetko krasne...

Reagovat
noustres

Otázkou, kterou si stále kladu je to, proč se toto děje? Má nám toto pomoci si něco uvědomit? Obávám se spíš výsledku, který z toho může vyplynout, z informací které se čím dál více lidé dozvídají. Vznikne z toho agresivní odpor odboj atp? Myslím, že právě to je účelem a cílem lidí v horních patrech, nechcou klidnou změnu, chcou problémy a potíže, naštvanost lidí, nestojí o poklidnou změnu tak, aby jejich zavedený systém zkrachoval a rozsypal se jako domeček z karet.

Reagovat
FuckT

Alternativ je vela, ja si myslim, ze ludia toho uz jedneho dna proste budu mat dost a nieco sa stane, avsak predtym sa to vsetko bude este musiet obratit k horsiemu, kedze tento stav este na to ocividne nestaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si robis zavery videi z youtube? to su akoze fakty? mas stastie, ze to americka vlada este nevymazala, aby bola pluralita nazorov, nic nie je ciernobiele, ale ty hore porovnavas uplne neporovnatelne. Inak zaujimave ze si nazory tvoris z filmov americkych produkcii. A konspiracie vzdycky boli aj budu, ale fakty z nich nikdy ani videa automaticky neurobia.

Reagovat
FuckT

Nerobim si z toho ziadne nazory, po sledovani tychto videi som poctivo sledoval dane osoby a precital som o nich nespocetne mnozstvo textov a odhodlane sa venoval ich priadom, pretoze ma to zaujima. Vela ludi sa k Americkej vojne v Palestine vyjadrilo tak, ze to je velmi blizko k systematickej genocide, co by pre USA nebolo nicim novym, ak sa co len trosku rozhodnes nazriet do ich historie.

Reagovat
penepi

toto sú také hovná. tu fakt sú strašné pozostatky z komunizmu v ludoch. usa tam bojuje proti skurveným diktátorom a teroristom či už v Lýbií, Sýrii, Iraku alebo Afganistane a ľudia si to prevrátia, že narušujú suverenitu a pokoj danej krajiny a vyvraždujú neviniatka.

Reagovat
FuckT

Ja ti tvoj nazor neberiem, ale radim ti, pozri si The Wire. A nechod na mna s tym, ze je to hlupy zdroj informacii, pretoze s tebou nebude suhlasit nikto, nie len ja. The Wire je TV Show vytvorena Davidom Simonom, ktory bol dlhu dobu novinarom a bol nauceny pisat pre ''priemerneho citatela'', co on z duse nenavidel. The Wire zobrazuje krutu realitu a poukazuje na to, kolko korupcie sa dokaze vygenerovat v kapitalistickej spolocnosti. David Simon momentalne uz patri do Americkeho 1%, ako sam povedal, ale napriek tomu si za svojimi nazormi stoji a ako novinar nedokaze zatvarat oci pred realitou.

Reagovat
penepi

V poriadku, určite to v najbližších dňoch pozriem, dík za tip. A taktiež nejdem vyvracať, že v USA nie je korupcia a špina. Akurát neverím tomu, že ich každodennou prioritou sú spoločné orgie s Obamom, kde sa dohadujú, aký ďalší megalomanský geopolitický ťah spravia, a ako potopia vo svoj prospech ďalšiu krajinu. Skrátka nie. Naopak, spravili aj veľa nedoceneného dobra, boj proti terorizmu je úchvatný a ani si nechcem predstaviť, kam by to v tých bláznivých krajinách smerovalo bez - niekedy tvrdej - ruky Amíkov.

Reagovat
FuckT

http://www.youtube.com/watch?v=x4PgpbQfxgo

Kto je terorista? 3000 vs 500 000 DETI... Toto uz nie je iba drasticky sposob, toto nie je normalne, tieto vrazdy boli sposobne sankciami, to predsa nie je uz len collateral damage...

Reagovat
Posledni Kovboj

The Wire je super, dal doporucuju strazce vesmiru a Mickey Mouse, to jsou tak zhruba srovnatelny zdroje informaci.

Reagovat
FuckT

Napis mi sem, ze preco. Davdi Simon pracoval v Baltimore ako novinar a dlhu dobu chodil s detektivmi po roznych scenach. Vela kritikov oznacilo The Wire za najrealnejsiu a najautentickejsiu show na svete. Ale na to si uz kazdy musi vytvorit svoj vlastny nazor. Ja som po zhliadnuti The Wire a po miernom citanani o tvorcoch tejto show usudil, ze je tam velke mnozstvo neprijemnych faktov.

Reagovat
smazaný uživatel

tak proc USA ty diktatory podporovala nejdriv? protoze jim sli na ruku :) ses naivni ovce. I velvyslankyne v ČR neprimo potvrdila ze USA jde predevsim o svoje zajmy a na nejaky lidsky prava a lidi pekne sere :)

Reagovat
penepi

Odborník sa ozval. Naivná ovca je teraz módne slovné spojenie ako pozerám. Len škoda, že najväčšími ovcami a hlupákmi sú práve tí, čo ho používajú.

No jasné, veľvyslankyňa čoho, amerických banánových závodov?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ona ich vraždí nepriamo, že dáva zbrane do rúk debilom(povolenie držby zbraní) a tí to spravia za vládu + no vačšina JA štátov sa má zle preto lebo sa jej nepodriadili tak ich vydiera(može aj ekonomicky aj inými formami) a nie sú to len JA štáty

Reagovat
penepi

Ako ich vydiera? Máš aspoň jeden relevantný dôkaz, ktorým by si to podložil?

Reagovat
smazaný uživatel

Líbya,Egypt,Sýria,Irán

Reagovat
penepi

Reagovat
noustres

Penepi jsi člověk zaslepený, neznalý nezajímající se o život kolem sebe. Běž radši koukat na tv.

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

u nas sme tiez 40 rokov vyrabali a dodavali spickove zbrane pre rozvojovy svet lavicovym vzburencom, s ktorymi sa zabijali aj zeny aj deti, aj to z nas robi svine?

Reagovat
FuckT

Ano, ak niekto uprednostni obchod pred ludskymi zivotmi, tak ja ho nazvem svinou.

Reagovat
penepi

Tiso.

Reagovat
olis

presne tak

Reagovat
FuckT

Tento tvoj prispevok je tu tak skvelo umiestneny, ze na prvy pohlad asi nikto nema ani sancu, ze na co vlastne reagujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Vím, o čem mluví. Tímhle si prošel můj nejlepší kamarád, nakonec přišel o obě. A samozřejmě nemůže mít děti, mladý kluk, hodný jak nikdo, chtěl se zabít, hrozný.Dneska je ale už v pohodě, smířil se s tím.

Reagovat
smazaný uživatel

chudák, přeju mu všechno nejlepší do života

Reagovat
Pinturicchio

Snad se z toho dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tyhle věci jsem stejně jako Krupy hodně háklivý Možná by stačila jen expreska. Tyhle věci nás podvědomě hodně ovlivňují. Snad to vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to ten chlap zvládne!

Reagovat
rossoneri89

sku*vena choroba drzim palec Acerbi

Reagovat
repkajebuh

Brzké uzdravení !!

Reagovat
smazaný uživatel

snad sa z toho dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky je smutný, když chlap přijde o koule.

Reagovat
Filip12

drž se chlape

Reagovat
FC Porto FC

kde je bayern ? :D

Reagovat
ACSeRw!n

jako mit tam najednou jablonec, plzen a bohemku je silny kafe

Reagovat
homeles8

Reagovat
minoLFC

Reagovat
noustres

Přál bych mu, aby našel správný směr k uzdravení se pomocí alternativní léčby, syrové stravy a poté se této nemoci s chutí vysmál. Vyhni se bílým plášťům velkým obloukem.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
noustres

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nie, pozri takeho Adamovica, ten zdrhol v pokrocilom stadiu rakoviny z nemocnice, podpisal reverz a vyliecil sa sam alternativnou liecbou

Reagovat
iamek

Od kamose deda mel rakovinu a nenastoupil na chemo a lecil se u nejakeho bylinkare pomoci bylinek a veganske stravy. Vylecil se a ma krasny 82 let a porad jezdi na kole a je vytalni. Na toto tema je spousta dobrych clanku. Ona lekarska lobby je mocnejsi nez zbrojarska. Vse uz je vymysleno. Jen si to najit.

Reagovat
noustres

Přesně tak, oni nechcou, aby lidi věděli jak mocný nástroj má každý jedinec ve své imunitě. Chcou jen vydělávat ty pos..ný prachy

Reagovat
FuckT

Reagovat
penepi

Aké je to žiť v neustálej paranoji? Známy mal známeho, čo tvrdil, že ľudstvo ovládajú ilumináti, všetkých nás chcú ožobráčiť a postupne vyhladiť, fajčil trávu až skončil závislý na heroíne.

Reagovat
noustres

Za prvé paranoia je to spíš pro tvou hlavu, tudíž já to beru úplně z jiného hlediska. Navíc co se týče zdraví jsem poučený víc než dost a má osobní zkušenost mne utvrzuje natolik, že věřím tomu co mne uzdravilo. Viz. trpěl jsem neustálými záněty všeho druhu, ledviny, močák,oči, prodělal jsem ledvinové koliky, měl jsem spoustu alergií, každoročně jsem prodělával několik chřipek. Rok jsem chodil k bílému plášti, on mi jen dával krabičky s léky, vystřídal mi jich tolik, že už nevím. Uplynul rok a žádný posun v mém zdraví nenastal. Rozhodl jsem se ho dále navštěvovat (jen kvůli vzorkům moči a krve ap.) jeho prášky jsem si v ordinaci převzal, poté jsem je před nemocnicí vyhodil do koše a začal chodit k lékaři který léčí jen skrze čínskou medicínu, a co myslíš že se po 3 měsících stalo? Lékař v bílém plášti mi oznámil jak skvěle jeho prášky zabraly a že je vlastně génius, ale on nevěděl, že jsem je nebral To je pro mne jasný důkaz a po vyšetření které prokázalo že mám vzorky krve atd v pořádku jsem si u dveří jeho ordinace řekl že mne tam už nikdy neuvidí a mimochodemk lékaři co provádí čínskou medicínu jsem po půl roce přestal chodit. Pro mne je tato zkušenost velice cenná.

Reagovat
penepi

fajn, toto ti predsa neberiem. veď ja ani netvrdím, že lekársky priemysel nie je odrb

Reagovat
FuckT

To, ze pharmaceuticky priemysel je zamerany na zisky nie je ziadna teoria o ''diabolskych'' Illuminati. To mozes jasne vidiet v nasej spolocnosti, kde sa z rakoviny skor vylieci milionar ako chudobny clovek. Hlavne v USA, kde je health care system taky aky je.

Povedat, ze marihuana je nejakym ''mostom'' k inym drogam je ubohe. Je to skoro to iste ako povedat, ze mlieko nas dovedie k alkoholizmu.

Reagovat
penepi

áno je, očividne nemáš ani páru. ohľadne tejto závislosti sa vyjadrilo spústu známych ludí, aj herci, čo sa cez trávu dostali k tvrdým drogám.

Reagovat
noustres

Ono je potřeba vzít v úvahu i to, že hodně záleží na tom jak se dotyčný člověk k marihuaně dostane. Jiný vliv má na kluka kterýmu je třeba 12 let a doma ho týrají rodiče a jiný vliv má na kluka v 20 letech který to poprvý zkusí s klukama na zábavě, ale jinak ho nic netrápí a je v pohodě.

Reagovat
penepi

tak určite, ani ja nie som odborník a myslím, že žiadny oficiálny relevantný výskum na toto ešte ani nebol vykonaný. ale určite majú pre mňa váhu ľudí, ktorí si tou závislosťou prešli. ja ani netvrdím, že tráva je automaticky a zákonite mostom ku tvrdým drogám, ale tvrdiť "Povedat, ze marihuana je nejakym ''mostom'' k inym drogam je ubohe" je úbohé viac než dosť.

Reagovat
penepi

slová ľudí*

Reagovat
FuckT

Je to ubohe, pretoze to nie je fakt. Pre niektorych ludi tymto mostom mohla byt, ale povedzme, ze to bolo 10 ludi zo 100 000. To je take realne cislo podla mna. V mediach nam je to prezentovane uplne inym sposobom, a to je ubohe, pretoze je to zneuzivanie neuplnych informacii a nasledne sa spolocnostou povazuju za fakty.

Moja kamaratka bola nejaku dobu zavisla na liecive, presnejsie sprej do nosa. Keby dnes zacala s kokainom, tak media by do 2 dni boli schopne vytvorit taku ''realitu'', kde tento sprej do nosa je jasnym linkom k tvrdsim drogam.

Reagovat
penepi

10 zo 100k? Si robil nejaký výskum? O čo ti ide? Každým príspevkom ma len utvrdzuješ, že si len ďalší internetový písalek, čo sa snaží tváriť strašne múdrom, pritom hovno vie a každý seriózny človek by ho vysmial.

Reagovat
FuckT

Odhadol si ma. Koncime diskusiu, vyhral si.

Reagovat
Posledni Kovboj

uf ,konecne

Reagovat
FuckT

Sergio Leone?

Reagovat
noustres

ale já jsem si pěkně početl

Reagovat
FuckT

:) Paradny nick inak, az teraz som si ho tak nejak poriadne precital.

Reagovat
Posledni Kovboj

ten musi bejt neskutecne vytalni (sic)

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zrovna asi případ, kdy by možná bylo bláznovství, se doktorům vyhýbat.

Reagovat
noustres

Ty věříš tomu, že samotná operace, kterou podstoupil v létě, kde mu vyjmuli nádor mu pomohla, či další zákrok který mu doporučí mu pomůže zbavit se této nemoci? Lékařský průmysl neřeší samotnou příčinu této nemoci, on pouze prodlužuje její destrukční charakter na jedince ruku v ruce s farmaceutickými firmami, které nikdy nedovolí, aby se lidé dozvěděli skutečnosti, které tyto korporace úzkostlivě zatajují...

Reagovat
penepi

Reagovat
iamek

Ma pravdu predseda. O tomhle mluvil uz profesor Holy, ze na vetsinu nemoci existuje prirodni lecba a jde to i bez prasku. Jen se to co nejvice zatajuje. A nejen pan profesor Holy mluvil o tom, ze zdravotnictvi neresi pricinu, ale az nasledek. A myslim, ze zrovna clovek, kteremu se cely svet klanel za jeho vedecke uspechy vi co mluvi. Vsude ve svete by mel statni pohreb jen v CR nic

Reagovat
noustres

Právě lidi jako např. penepi jsou ti co o tom vůbec nic neví a nezajímají seo to. Slepě věří tomu co jim tv a bílé pláště namluví. Stačilo by mu podívat se na příběh vnučky pana Gersona, která má zakázáno v USA lidi z rakoviny uzdravovat. Jednoduše jí to zakázali, poté si přestěhovala kliniku do jižního Mexika a tuto praxi provozuje celý život s neuvěřitelnou úspěšností, otázka která se nám naskýtá je jen jedna.....Proč nám to nepustí v nemocnicích? Proč nám to nepustí v tv místo blbých půtek oranžových a modrých? Místo toho tam narvou telenovelu či nějakou parodii na lidský příběh.

Reagovat
iamek

Nedavno byl clanek, ze cesky vedec ( jmeno nevim ) dokazal znicit nador pomoci jednoduche operace. Podvazal ho ( nador nedostaval ziviny ) a primo do nadoru aplikoval tvrdy jed, ktery nador znicil a pak se operativne vyndal ven. A jed se do tela nedostal. Bohuzel hned po nalazu zemrel a clovek, ktereho to ucil ma zakazano tuhle lecbu provozovat. Ted si ho stahlo vedecke centrum ve Svycarsku. Snad vsem ukaze

Reagovat
Posledni Kovboj

Jo, urcite, vyleci rakovinu a jeste objevi metodu zvetseni penisu ty ses taky dement. Podvazovani nadoru a pribuzny metody jsou testovany snad desitky let a vysledky jsou proste neuspokojivy. Tady si o tom neco precti a drz hubu http://www.zdrava-rodina.cz/med/med0402/med0402.html

Reagovat
penepi

Reagovat
noustres

jsi neotesanec a hrubián

Reagovat
Posledni Kovboj

dal bych ti tu sem ten gif "Hlavne prosimte nebrec", ale mrdam na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já tvůj názor respektuji, to jo. Ale já jsem zase člověk, který by bez pomoci lékařů teď seděl na vozíku.

Reagovat
noustres

Určitě to není myšleno tak, že všichni jsou jedno, respektuji ty kteří jsou schopni ti zachránit život po havárce, dát tě dohromady po těžkém úrazu atp. Ty mají mou velkou úctu. Ale lékaře kteří do tebe cpou chemii a "léčí" tě způsobem, který nemá za výsledek uzdravit tě do plného zdraví, ty nemohu uznávat, nelze to.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fakt nechápu, jak můžete mít v oblíbených klubech tolik mančaftů. Ještě bych to chápal ve vedlejších, i když mít tam takových 7 je už na pováženou, ale jako hlavní třeba 4

Reagovat
iamek

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

njn to je horsie ako keby si mal 4 manzelky a 7 mileniek.

Reagovat
smazaný uživatel

A jmenoval bych se Franc a hrál za Bayern...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám tři a příjde mi to v normě.

Reagovat
smazaný uživatel

este nam vysvetli ako si k nim prisiel lebo ako sa na to pozeram to je riadna sila ze Kairat zeny

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou všechno moje bývalý působiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Neftči Kočkor.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa dalo tak si tam dam oblubeneho seba ... lebo najviac fandim sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom špatnýho, mít 7 vedlejších? taky mam v skoro každý lize někoho, kdo mi je trochu sympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

presne ...nehovorim že mať v oblubenych Real,Barcelonu,inter,AC ,Juve je v poriadku ale su aj taketo kreatury ...ale j každej lige mam svojho favorita mimo mojej srdcovky

Reagovat
smazaný uživatel

Tam mi přijde v normě tak 4-5. Já třeba váhám, jestli si napsat do vedlejších Plzeň nebo Arsenal, ale nějak jim nefandím, jen jsou mi sympatické.

Reagovat
smazaný uživatel

Chealse a Arsenal co ty jsi za vocase

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych nemohl fandit Chelsea a být mi sympatický Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Proto, že sou to úplný protipóly?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam dva hlavne, ktorym by som v subojoch s tymi vedlajsimi vzdy drzal palce viac

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně je to každého věc.

Reagovat
Neuro

tady je tolik slovenštiny že mi chrome sám nabídl jestli tu stránku chci přeložit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme dva :D

Reagovat
Slejdy

tri

Reagovat
Kiwi-21

iwi-21 14.12.2013 20:03

Snad raději dopoval než aby se mu vrátila rakovina,viděl jsem na rakovinu umírat 3.roky zpět svého dědu a nepřál bych to ani svému největšímu nepřítely ani ve vzteku

Ideál by byl kdyby to bylo lékama a neuvědomil si to a nebo to prostě neřešil z tím že se chtěl vyléčit a bylo mu jedno jak

.....

To je opravdu škoda pro něj ten doping by byl i lepší než tahle nemoc

Reagovat
smazaný uživatel

Já to hned tušil, že to neni dopingem FORZA ACE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele