Další články

Na Zlatém poháru nastoupil proti pravidlům Malouda

Honduras ve druhém utkání na šampionátu Severní a Střední Ameriky remizoval s Francouzskou Guyanou 0:0, ale nejspíš si dodatečně připíše kontumační vítězství 3:0. V týmu soupeře totiž v rozporu s pravidly FIFA nastoupil záložník Florent Malouda, který má na kontě 80 startů za francouzskou reprezentaci. Za jiný národní tým proto už hrát nemůže. Případ bude řešit disciplinární komise.

Malouda se vrací do vlasti, bude hrát za FC Metz

Florent Malouda si po více než sedmi letech znovu zahraje francouzskou nejvyšší soutěž. Zkušený záložník v létě roku 2007 opouštěl Lyon a přestupoval do Chelsea, nyní se jako volný hráč upsal nováčkovi Ligue 1 FC Metz...

Malouda prošel zdravotní prohlídkou a bude hrát za Trabzonspor

Florent Malouda si po francouzské a anglické lize zahraje nejvyšší soutěž také v Turecku. Francouzský záložník se na konci června definitivně rozloučil s londýnskou Chelsea a nakonec si vybral nabídku Trabzonsporu, kde dnes úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku...

Čechův náhradník Turnbull v Chelsea po čtyřech letech končí

Chelsea se rozloučila s náhradníkem brankáře Petra Čecha Rossem Turnbullem, záložníky Florentem Maloudou a Yossim Benayounem a obráncem Paulem Ferreirou. Všem čtyřem hráčům skončila na Stamford Bridge smlouva.

Malouda do Santosu nepůjde, brazilský klub o něho ztratil zájem

Florent Malouda jistě netrpělivě vyhlíží začátek ledna a už v tuto chvíli má jistotu, že se tou dobou nebude stěhovat do Santosu. 32letý francouzský záložník nefiguruje v dalších plánech londýnského klubu a brazilský celek o něho měl zájem, který už ale opadl...

Malouda čeká na řešení, tím by se mohl stát Lyon

Florent Malouda byl na letošním evropském šampionátu členem základní sestavy francouzské reprezentace, jinak ale neprožívá ideální období. S 32letým záložníkem letos přestali počítat v londýnské Chelsea a je možné, že se brzy vrátí do Lyonu...

Nespokojený Malouda přemýšlí o přestupu. Nabízí se PSG

Loni byl jedním z klíčových hráčů Chelsea, letos už ovšem pod Andrém Villasem-Boasem nedostává tolik příležitostí, do zápasů naskakuje především jako střídající hráč, a tak Florent Malouda neskrývá, že pokud se naskytne možnost, Stamford Bridge klidně opustí...

Malouda i Cole chtějí pokračovat v Chelsea

Florent Malouda a Ashley Cole patří k dlouholetým hráčům Chelsea a na Stamford Bridge chtějí v kariéře pokračovat. Oba sice jsou spojování s možným odchodem pryč, těší se však na spolupráci s novým manažerem Boasem.

Rád bych v Chelsea ukončil kariéru, tvrdí Malouda

Na konci letošní sezony patřil mezi hlavní postavy stíhací jízdy Chelsea za vedoucím Manchesterem United, kterou ukončili až právě Red Devils na Old Trafford, kde Blues prohráli 1:2. Florent Malouda nyní apeluje na vedení klubu, aby prodloužilo jeho stávající smlouvu až do roku 2014, kdy se koná mistrovství světa v Brazílii, po němž by Francouz rád ukončil kariéru...

Nasri se stal francouzským Fotbalistou roku

Záložník Samir Nasri z Arsenalu byl zvolen francouzským Fotbalistou roku. V hlasování odborného časopisu France Football skončil druhý další ofenzivní hráč Florent Malouda z Chelsea a třetí byl brankář Hugo Lloris hájící barvy Lyonu.

Blanc již ve svém týmu nevidí žádné velké hvězdy

Francouzi už podle reprezentačního trenéra Laurenta Blanca nemají žádné velké hvězdy. Čtyřiačtyřicetiletý mistr světa a Evropy proto vyzval mladé hráče, aby dali přednost vlastnímu zlepšování před rychlým výdělkem.

Lampard je konečně fit. Proti Liverpoolu nastoupí, věří Ancelotti

Už je to více než dva měsíce, kdy naposledy Frank Lampard nastoupil v dresu Chelsea. Nyní to konečně vypadá, že by se tvůrce hry Blues mohl na trávník vrátit. A zrovna na utkání proti Liverpoolu. 32letý záložník chyběl od srpnového utkání se Stoke City, po němž podstoupil operaci třísel a vynechal 11 zápasů svého týmu.

Malouda chce svoji kariéru uzavřít v Brazílii

Florent Malouda by si ke konci své aktivní kariéry rád zahrál v Brazílii. Podle francouzského záložníka jde totiž tu pravou zemi fotbalu. Fanoušky Chelsea však ujistil, že hodlá dodržet smlouvu, která mu vyprší až v létě 2013.

Malouda: Finále Ligy mistrů ve Wembley je pro nás znamení

Letošní finále Champions League se odehraje na stadionu ve Wembley a Florent Malouda v tom vidí jistou symboliku. Londýnské Chelsea se totiž na významném stadionu tradičně daří a Malouda věří, že osudem týmu je zahrát si ve Wembley i na konci této sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele