Rád bych v Chelsea ukončil kariéru, tvrdí Malouda

31.05.2011, 18:49
Aktuality
Na konci letošní sezony patřil mezi hlavní postavy stíhací jízdy Chelsea za vedoucím Manchesterem United, kterou ukončili až právě Red Devils na Old Trafford, kde Blues prohráli 1:2. Florent Malouda nyní apeluje na vedení klubu, aby prodloužilo jeho stávající smlouvu do roku 2014, kdy se koná mistrovství světa v Brazílii, po němž by Francouz rád ukončil kariéru...

Malouda je před letním přestupním obdobím tématem mnoha spekulací a společně s Nicolasem Anelkou, Jurim Žirkovem a portugalským duem Bosingwa - Ferreira je největším adeptem na přestup. Současný kontrakt má sice ještě na dva roky, avšak rád by si budoucnost na Stamford Bridge pojistil o další sezonu a zamezil tak spekulacím.

"Hovořil jsem ohledně prodloužení své smlouvy už dvakrát s předsedou. Klubová politika klubu je však taková, že hráčům nad 30 let chtějí prodlužovat smlouvy maximálně o rok," začal Malouda s připomenutím strategie Chelsea, která se stala osudná například Michaelu Ballackovi, jenž nepřistoupil právě na pouze jednoleté prodloužení.

"Ale myslím, že bych s tím problém mít neměl, jelikož můj kontrakt končí v létě 2013 a chci ho natáhnout jen do roku 2014, kdy se koná světový šampionát. Chci být ke každému upřímný, a proto jsem i klubu sdělil svůj záměr - rád bych ukončil kariéru právě v Chelsea," dodal levonohý záložník.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (154)

Přidat komentář
Kenneth

To musí fanoušci Chelsea skákat radostí.

Reagovat
fantomas

Hlavně abyste se nezbláznili po jedný nepovedený sezoně. Fakt nehorázný, jak rychle modráci i jiní zapomínaj na tu dobu, kdy Malouda mančaft prakticky sám táhl.

Reagovat
Kenneth

Hlavně abyste se nezbláznili po jedný nepovedený sezoně.

To mluvíš o kom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Platí to zatim pro všechny, kdo sem přispěli.

Reagovat
Kenneth

Malouda at si táhne koho chce, v mých očích je to nehorázně nesympatický fotbalista.

Reagovat
fantomas

Ale pro fanoušky Chelsea by měl bejt stejně jen za ty dvě sezony pomalu modlou...

Reagovat
Kenneth

Tak to je docela smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho tys vyhazoval Ronalda z Realu.

Reagovat
Kenneth

Evidentně o tom nevíš nic a děláš rozumy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ale dneska sem si o tom psal s fantomasem a psal jsem,že minulej rok byl famozní,ale letos měl slabší sezonu,ale nejsem rád že zůstává,protože jsme místo něj mohli přivést lepší levé křídlo,ale třeba se pletu a příští sezonu se zase ukáže v lepším světle.

Reagovat
Kenneth

A ted se bavíme o Ronaldovi nebo Maloudovi? Reagoval si správně?

Reagovat
smazaný uživatel

**** To mělo být na ten úplně první příspěvěk.

Reagovat
Kenneth

Kenneth31.05.2011 18:50

To musí fanoušci Chelsea skákat radostí.

?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tím reaguje na to tvoji přehnanou ironii

Reagovat
Kenneth

Jo no, Malouda mě hlavně nasral tím, že nenahrával mýmu oblíbenci Torresovi.

Reagovat
fantomas

Ta divná sebereflexe? Přesně tak. Hlavně že Lampardovi se všecko odpouští.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos byl Lamps fakt tragickej.

Reagovat
Kenneth

Jaká sebereflexe? Malouda je v mých očích (očích neut. fanouška) neskutečně nesympatický fotbalista. Nelíbí se ti to? Tvoje věc.

Reagovat
fantomas

Já myslel, že fandíš Chelsea.

Reagovat
Godwinson

Zase bych to nepřeháněl.

Reagovat
fantomas

Proto píšu "pomalu". Každopádně je fakt, že v horizontu posledních tří sezon toho například nepředvedl o nic míň než božskej Lampard a možná jen o něco málo míň než Drogba. Už jen z toho pohledu je ta zdvíhající se vlna nevole vyloženě nepochopitelná, pro mě.

Reagovat
Godwinson

V Chelsea je asi čtvrtou sezónu, z toho něco hrál sezónu a půl ... je pravda, že loni byl fantastickej. Ale nějak bych to zase nepřeháněl, rozhodně bych si jeho přínos netroufl byť jen porovnat s Lampardem, který byl letos příšerný, ano, opravdu, byl.

Reagovat
fantomas

Určitě minimálně půlku tý doby patřil ke třem nejlepšim hráčům Chelsea.

Reagovat
Godwinson

Loni, ano, letos ... z té mizérie někoho vybrat, dalo by se. Takže máš v zásadě pravdu.

Reagovat
fantomas

Z předloňský sezony zhruba půlka (nebo tři měsíce), vloni celej ročník a letos taky půlka (podzim), možná víc. Takže to plus mínus vychází tak akorát.

Reagovat
Godwinson

Však ano, dal jsem ti za pravdu. Z mého, proti němu drobně zaujatému pohledu, bych napsal, že si loni akorát koupil odpustky za to, jak to před tím kurvil ... :)) Ale to je jedno, přesto doufám, že ten post Chelsea posílí .. a zredukuje.

Reagovat
fantomas

Jako je dost možný, že s věkem pujde dolů, ale já se prostě jen ohrazuju proti tý přehnaný kritice tady, podle který je pomalu nejhoršim hráčem současný Chelsea, kterej by zasloužil pověsit za koule do průvanu. Což je blbost. S modlou sem to přehnal, nejspíš to ani to slovíčko "pomalu" adekvátně nezmírnilo, ale jeden titul vám zkrátka uhrál pomalu sám a to by se jen tak zapomínat nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle...

1) první rok a půl byl naprosto tragický, pak půl roku podprůměr/průměr. Pod Ancelottim ožil, první sezonu byl tahoun a spolu s Drogbou a Ivanovičem nejlepší hráči CFC. Letos to bylo jako na houpačce, lepší a horší výkony střídal a rozhodně bych ho neoznačoval za nepostradatelného či modlu

2) Ke hře přínos až tak obrovský nemá, výhodou je jeho golovost a proto je to dobrej důvod si ho ponechat jako náhradníka. On dá těch haluz golů několik za sezonu.

3) Je otázka, jak bude hrát pod jiným manažerem, není to hráč, kterému by sedl každý systém, musí se dostávat do šancí.

4) Jsou lepší hráči na jeho postu, proto se mluví o tom, že by někdo přišel - což neznamená jeho odchod. Oželel bych spíše Zhirkova než Maloudu z důvodu, že je ozkoušený a dokáže být slušný náhradník. Na druhou stranu - dokáže snést lavičku, případně konkurenci špičkového mladého hráče, kterého si přivede nový kouč?

5) Porovnání s Lampardem - Lampard je jedna z dlouhodobých opor. Letos je to poprvé, co se nějak zranil více a to poznamenalo jeho výkony. On, jako hráč, který je oporou týmu už několik let se nemůže odepisovat po sezoně, kterou ovlivnilo prakticky první nebo druhé větší zranění v karieře. Nehledě na to, že nastřílel 5 předchozích sezon minimálně 20 golů ročně.

Maloudu můžeš srovnávat řekněme s Mikelem nebo Kalouem, kteří přišli ve stejné době, ne s hráčem, který je 3. nejlepší střelec historie CFC.

Reagovat
fantomas

1) Přeháňka jako kráva.

2) Jak že nemá přínos? Vždyť vám z levýho křídla mnohdy dělal celou ofenzívu.

3) To souhlas.

4) Víceméně souhlas.

5) Pokud sis nevšim, porovnával sem Maloudu s Lampardem v horizontu posledních TŘÍ sezon, tak proč mi tu začínáš vykládat, že je dlouhodobě hvězda apod. Faktem je, že pod Ancelottim Lampard nikdy delší dobu nehrál jako z partesu, vůbec mu jeho systém nesedl, zatímco Maloudovi docela dost.

Reagovat
Arbiter

ad1) jak jako přeháňka?

Reagovat
fantomas

No celej rok a půl fakt tragickej nebyl. Max. ten první rok vám uznám, pak už minimálně ten podprůměr, spíš průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

První rok tragickej, na levém křídle se střídal s Kalouem a byl naprosto tragickej. Pod Scolarim to samé, s Hiddinkem se začal propracovávat do průměru, kde byl i začátkem angažmá pod Ancelottim a pak vystřelil nahoru. Než přišel ten boom, tak jsem si přál na jeho místě Kaloua.

V té době byl absolutně nepoužitelnej - za Hiddinka jsem si dělal statistiku v nějakém zápase a vzdal jsem to o poločase, když půlku míčů poslal zpátky dozadu, část ztratil nebo špatně přihrál a snad jen 1-2 přihrávky byly dopředu a našli toho, koho měly. Takže ne, v té době byl opravdu tragický a pod Hiddinkem se dostal do toho průměru PL.

Loni tvořili ofenzivu 3 hráči na podzim - Drogba, Malouda a Anelka. + Ivanovič z beka. Letos to bylo díky zraněním a formě na něm a že by extra tvořil, to se říct nedá. Jo, někdy se mu vedlo, někdy ne. Stejně jako Drogbovi, Anelkovi a Zhirkovovi.

Srovnávat Maloudu s Lampardem na základě posledních sezon? Ano, pod Scolarim a Ancelottim to nebylo ono. Ale i tak dal 60 golů za ty 3 sezony a k tomu celkem slušných 45 asistencí. O tom si Malouda může nechat zdát. Jako dává golů dost, asistencí taky, ale prostě není to extratřída.

Reagovat
Arbiter

Celý ročník to opravdu nebyl. Když u nás Carlo začínal, tak docela dlouho trvalo, než nabral formu. Dyť několikrát střídal o poločase, pak díky svým výkonům ho Carlo dokonce posadil na lávku.

Reagovat
fantomas

Ok, celý ročník mínus sedm osm kol. Takle sem se v tom nimrat nechtěl, to rovnou můžu vybrat i pár zápasů z jeho první sezony. Ty bys mu fakt upřel i nos mezi očima.

Reagovat
Arbiter

Ale prosím tě, nikde nepopírám, že v první Carlově sezóně válel...

Reagovat
fantomas

No snažil ses, to mi stačí.

Reagovat
Arbiter

Hele, nic proti, ale těch sedm, osm kol je z celkových 38 docela dost, ne?

Reagovat
fantomas

Když ti přijde novej manažer, tak se to dá přejít, v tý toleranci byl každej z hráčů. A navíc, i tak nikdy nespadl pod průměr, takže jo, je to docela dost málo.

Reagovat
Arbiter

Na začátku té sezóny měl vážně strašné výkyvy a byl i podprůměrný...

Reagovat
fantomas

Podprůměrný na svuj standard nebo na standard týmu? Protože jestli řekneš to druhý, tak...

Reagovat
Arbiter

Na začátku první Carlovy sezóny býval podprůměrný vzhledem k ostatním.

Reagovat
fantomas

Blbost.

Reagovat
cristiano.K.

přesně, ještě na začátku sezony měl formu jako hrom

Reagovat
mesyas

ano všichni si pamatuji jak válel ale rychle zapomínají na dobu kdy to byl největší lempl v týmu

Reagovat
fantomas

A to bylo kolik měsíců, z těch zhruba 40, co u vás odehrál? Když to přeženu s nákou paralelou, tak Henry byl u nás prakticky CELOU (i když toho moc nenahrál) poslední sezonu největším lemplem, přinejlepším jedním z největších, a taky mě nikdy nenapadlo se o to nějak opírat. Máte děsně zkaženou optiku v tomhletom, fakt že jo.

Reagovat
mesyas

začal něco hrát až pod hoddinkem ale předtím to byl moula a tak to zůstane goly dává jen že mu to někdo haluzácky přihraje úřed bránou nebo to to lamersky dotečuje

Reagovat
fantomas

Aha, ok. V první řadě "díky" za odpověď a v tý druhý - ne, neni to jen moula, kterýmu tam občas náká ta asistence nebo gól padnou.

Reagovat
Arbiter

Po jedné nepovedené sezóně? Tahle, co se týče jeho kariéry v Chelsea, byla opravdu druhá nejlepší, což není vůbec, ale vůbec dobrá vizitka.

Reagovat
fantomas

Taky děláš, jak kdyby u vás byl celý desetiletí. Nicméně s tebou se o Maloudovi a Anelkovi už odmítám bavit, na základě dřívějších zkušeností.

Reagovat
Arbiter

A ty to zase podáváš, jako kdyby u nás dycky válel a jen přišel nějaký sezónní výkyv, což není pravda. A klidně nebav, já je oba nemám rád a budu štěstím bez sebe, když z Chelsea vypadnou. Nelíbí se mi totiž herní styl ani jednoho z nich...

Reagovat
fantomas

Přesně sem vyčíslil, kdy patřil ke třem nejlepšim hráčům Chelsea, nemyslim si, že bych mluvil o nákých výkyvech.

Reagovat
Arbiter

"Fakt nehorázný, jak rychle modráci i jiní zapomínaj na tu dobu, kdy Malouda mančaft prakticky sám táhl." to je o těch "třech" nejlepších? Nevidím tu totiž zmínku ani o Drogbovi a ani o Ivanovićovi

Reagovat
terry

Maloudu bych stejne asi radil nejvyse.

Reagovat
Arbiter

No já teda ne, dyť Ivanović táhl celou pravou stranu úplně sám a to je bek.

Reagovat
terry

O tomhle se s tebou nebudu prit. Ty jsi zaslepenej Ivanovicem a nerikej, ze ne. Samozrejme, ja ho mam taky rad, libi se mi, ale proste Malouda to nalevo (nejen tam) tahl stejne jako on napravo. Troufnu si rict, ze bez Maloudy by to bylo horsi nez bez Ivanovice.

Reagovat
fantomas

Stoprocentně (k tomu zaslepení, i k závěru). On je vůbec kritickej extrém vůči Anelkovi a Maloudovi a naopak pozitivní extrém k Žirkovovi a Ivanovičovi.

Reagovat
vodka

kdo by to byl řekl

Reagovat
fantomas

No já to nenadepsal "HOT NEWS"...

Reagovat
terry

Da se to predpokladat.

Ja osobne jsem kritickej predevsim vuci Anelkovi. Ten si tu odvedl svoji praci na zacatku angazma, kdy prisel kvuli tomu, co skutecne predvedl. Ted uz ale tymu nema co dat. Naopak Malouda si myslim, ze porad ano.

Reagovat
fantomas

Jojo, Anelka si to zaslouží dvakrát víc než Malouda taky.

Reagovat
vodka

loni 100%

Reagovat
fantomas

Tak panebože čti celý vlákno a ne jen první příspěvek...

"Určitě minimálně půlku tý doby patřil ke třem nejlepšim hráčům Chelsea." + loni samozřejmě byl sám nejlepší

Reagovat
Arbiter

No rozhodně ne půlku, to je kec...

Reagovat
fantomas

Však sem to spočítal. I letos pomalu patřil k těm třem nejlepšim.

Reagovat
terry

Ale jo.

Reagovat
Arbiter

Terry, Čech, Ramires, Cole, Ivanović, ti všichni byli v průměru po celou letošní sezónu lepší než Malouda...

Reagovat
fantomas

Nesouhlasim s Ivanovičem a Terrym, Ramires zhruba nastejno, takže je pro mě Malouda na pomezí tý trojky. Nehledě na to, že by se ta sezona v klidu dala rozložit na měsíce (a ne na náký tvý pochybný průměry) a potom by ti třeba ta půlka, kdy ke třem nejlepšim letos patřil, v pohodě vyšla.

Reagovat
Arbiter

Jako rozložit ty čtyři sezóny na měsíce a dívat se, kdy byl Malouda mezi třemi nejlepšími? To mi jako chceš namluvit, že bo dobu osmnácti měsíců tam Malouda patřil?

Reagovat
fantomas

Seš normální? Teď se snad celou dobu bavíme o letošku, ne?

Reagovat
Arbiter

"Určitě minimálně půlku tý doby..." žil jsem v přesvědčení, že se bavíme o jeho kariéře v Chelsea

Reagovat
fantomas

"a potom by ti třeba ta půlka, kdy ke třem nejlepšim LETOS patřil, v pohodě vyšla." - a jo, výše sme s Godwinsonem složili i tu celou kariéru v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dejme tomu, ty poslední 2 roky byl jedním z klíčových hráčů, to souhlasí. Loni Ivanovič, Drogba, Malouda, letos Malouda, Čech, Ashley(?). To je ale dáno velkým skokem dolů ostatních hráčů - Drogba malárie, Lampard půl roku mimo kvůli zranění, obrana rozsekaná na cucky jednu dobu, na AM se museli střídat Zhirkov s Ramiresem...

On si za ty výkony za poslední 2 roky zaslouží zůstat - na druhou stranu - je mu 31, není to někdo, na kom by visela celá hra a on by byl schopnej kreativně tu hru tvořit, jako žolík a náhradník je rozhodně použitelnej. I v základu by se mohl udržet, pokud nikdo nepřijde. Na druhou stranu, typologicky se tolik nehodí ke Coleovi, ale hodí se k Drogbovi, otázka je, jak si sedne s Torresem.

Já bych tu ofenzivu celou překopal - 1-2 nová křídla a Malouda s Kalouem na lavičce (druhé křídlo Sturridge?)

Reagovat
vodka

Sturridge bych na křídle nezabíjel... tam on využije akorát svou rychlost, rozhodně to pro něho neni ideální pozice...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

V Boltonu tam odehrál drtivou většinu zápasů a převážně tam byl skvělej.

Reagovat
Arbiter

Jako ostré křídlo?

Reagovat
fantomas

Jako křídlo do 4-3-3, nevim, jak vy příští sezonu budete hrát. Jistěže v jeho podání to ostré křídlo nebylo, ale pokud vim, tak vy ste na ostrá křídla taky nikdy nehráli.

Reagovat
vodka

co sem viděl v Boltonu, tak tam víceméně hrál útočníka s Daviesem

Reagovat
fantomas

Zkraje ne, to hráli normálně 4-3-3 i s Elmanderem, pak se začal Elmander cpát na pravou zálohu nebo na CM dokonce, takže to už bylo jakési 4-4-2, ale stejně hrozně variabilní a Sturridge byl tim pádem na křídle/u lajny co chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

Křídelní útočník, falešné křídlo, nazvi si to jak chceš. Prostě kraj, který je schopný dostat se do vápna jen díky vlastním schopnostem.

Reagovat
Godwinson

Sturridge jako falešný křídlo, moje představa ideálu :)

Reagovat
vodka

Ramiers, který byl polovinu sezony na odpis? čech 100%, Terry těžko říct, Ivanovič formu jako loni ani náhodou neměl. Cole možná, ten odevzdával svůj standart...

Reagovat
fantomas

On to ale zprůměroval, víš?

Reagovat
vodka

jako já sem letos CFC sledoval poměrně málo, ale nemyslím si, že sem minul tolik zápasů, aby to ten názor nějak výrazně ovlivnilo...

Reagovat
fantomas

Já tim taky neútočil na tebe.

Reagovat
vodka

šak ono to brat jako útok ani nejde, jenom upřesňuju, proč si myslim to, co si myslim

Reagovat
fantomas

No já si myslim to samý!

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas

31.05.2011 19:47

Taky děláš, jak kdyby u vás byl celý desetiletí. Nicméně s tebou se o Maloudovi a Anelkovi už odmítám bavit, na základě dřívějších zkušeností.

Reagovat
terry

Ramires mel vic nez slaby uvod. Porad tady rikas, jak nebyl Malouda vyrovnany a hodis Ramirese. Vim, ze si to bral prumerem celou sezonu, ale Malouda byl casto u dulezitych branek a nebyl na tom zas tak spatne. Ashley hral svuj standard, ale letos nic svetoborneho, Ivanovic taky nemel skvostnou formu z predlonska, ackoliv samozrejme hral dobre.

Reagovat
Arbiter

Přesto, že měl Malouda pod Carlem špatný start, nikde jsem nepsal, že měl nepovedenou sezónu, ba naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle - golů dává relativně dost a hodně důležité - málokdy koriguje skore na 6:0, většinou dává první nebo druhý gol, což je neuvěřitelné plus. Na druhou stranu - ve hře není klíčovým hráčem, na kterém by stála tvorba hry. On má pár momentů za zápas a to je všechno. Letos 4 asistence.

Takže jo, je kvalitní hráč, jo, rozhoduje zápasy, ale v porovnání třeba s Nanim zaostáváme s ním v sestavě proti konkurenci. Už jen proto, že s ním v sestavě je ta hra omezená a taková nemastná.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, klidně at tu je do konce kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

Když se v budoucnu řekne, že byl nejlepším ligovým střelcem v sezóně 10/11 Malouda, tak se ani nemusí dodávat, jak ta sezona dopadla.

Reagovat
FC Porto FC

ale 14 golu na něj

Reagovat
FC Porto FC

tak podle toho začni hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by měl možná ukončit kariéru příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda je dobrej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni hráči PL jsou dobří, jinak by jí nehráli, ve velkoklubu to chce být víc než dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj Ballack to bol pán stredopoliar ešte v Bayerne. Dnes už hráči s takouto autoritou po ihrisku nebehajú.

Reagovat
vladis271

Kedy je vlastne žreb novej sezóny?

Reagovat
Filip12

mohl by se vrátit do Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej Jozef už jedná s Kežmanem o smlouvě Prej mu nabízej 18 milionu ročně+bonusy, vím to z jistých zdrojů. A Řepka prej jde někam do Arábie, takže přijde Martin Jiránek, to je prej na 99%...to bude síla ACSPARTAPRAHAFOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je ten magor

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to stoji za to dat mu 18 milionov rocne? A Repa do Arabie hej?

Reagovat
homeles8

:-)

Reagovat
cristiano.K.

myslím,že vy mu pomohlo,kdyby CFC začla hrát opět na dvě ostrá křídla.Tím pádem by to chtělo posilu na druhou stranu......

Reagovat
mesyas

doufám že ho prodají do brazílie tam kam chtěl takového lepmla

Reagovat
Chazy

Tenisový OT: Vím, že tu byl nějakej moula, co se toho hráče zastával, jakej je to úžasnej sympaťák, jak bojuje a baví fanoušky.

http://www.tenisportal.cz/zpravy/dozivotni-zakaz-pro-kollerera-ovlivnoval-zapasy-8093/

Reagovat
homeles8

:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra Robin cez Nadala

Reagovat
mithro

kiezby

Reagovat
smazaný uživatel

Liquid?

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek-Kušnír, Zápotočný, Jiránek, Pamič-Zeman, Rosický, Matějovský, Sionko-Kweuke, Kežman. Yes! Nejlepší tým v historii Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neviem kolko tymov v Sparte si zazil

Reagovat
smazaný uživatel

kežman

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Wenger ho prej už nechce a místo toho aby šel Rosa šaškovat někam do Stoke a podobně, tak se vrátí domů za Jozefem Jozef je prostě charakter....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyt má eště rok platnou smlouvu kolik chtějí Gunners dát?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej za něho chtěj 1 mil. euro, což je lidová cena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme estli fakt mluvíš pravdu čemuž nevěřím tak ti vytesám na zahradě pomník

Reagovat
homeles8

vsadíme se?

Reagovat
smazaný uživatel

Povídej.

Reagovat
homeles8

:-)

Reagovat
Kenneth

lidová cena? Co seš,komouš?

Reagovat
homeles8

hej, kámo, ty jsi borec

Reagovat
F.Torres

on si jenom vymýšlí, aby byl zajmavej.. už to je tady stará známá firma

Reagovat
Filip12

jinak jak se tu psalo o Kežmanovi že chce být Mnichem já nejdřív čet Mnichovanem

Reagovat
Didier Drogba

na to,že byl letos bez formy a dal v PL 13 gólů,tak to je docela slušný

Reagovat
Filip12

ale stejně nejvíc je Kežman v partizanu kdy byl vyloučen za necelou minutu

Reagovat
homeles8

do píči s Kežmanem už !

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Usty

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Frimpong na twitteru: 42,000 followers for me now woow... Can easily fill out White hart lane...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

A k tomu Jackie, Vojtech

dobrých provokatérov tam máte

Reagovat
smazaný uživatel

''máte'' ? Já nejsem gooner

Reagovat
terry

No co, on se tezko bude vykopavat, navic tam jsou ted uplne jini adepti. Loni byl jednoznacne nejdulezitejsim hracem tymu, ani letos castokrat nezapadl a podle statistik mel opet na vysledky muzstva vyrazny vliv. Nepocitam, ze by se ho novy trener chtel Maloudy zbavovat a ani ja jeho odchod nechci.

Zmeny jsou potreba provest jinde, nejlepe s Hiddinkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jak bol 2 sezóny tragický, 1 priemerný a 1 skvelý, by mal ísť ale radšej nech ide Anelka, k jeho koncu sa schyľuje závratne rýchlo

Reagovat
smazaný uživatel

Takových bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty komentáře na stránkách Chelsea se nedají číst, jak si někdo může myslet, že bychom mohli útočit na titul s útokem Neymar-Torres-Lukaku, a to ještě někteří chtějí Modriče, Balea, Eriksona z Ajaxu, nějakého záložníka z Genku tad... to aby Roman prodal barak.

Reagovat
smazaný uživatel

to neber vážne :) oni to posudzujú podľa hier a zostáv v nich určitu prídu 2-3 posily ale hlavne nech už príde tréner..a ten útok je brutálny, Lukaku na krídle

Reagovat
smazaný uživatel

Me na Maloudovi vadi to za obvykle za kazdou cenu zakoncuje akci sam a v 90% pripadu je z toho odevzdanej mic souperi. Kdyby hraval to levy kridlo po kterym sme to letos tahli predevsim nekdo jinej tak treba se Torres tolik netrapil ale to jsou jen spekulace .Na druhou stranu z tech jeho akci obcas ten gol padne coz se ceni a ty sance promenuje narozdil od Kaloua takze kdybych mel volit letni odchody tak hlasuju pro dvojici Kalou ,Anelka. Maloudu jeste nechat ale neprodluzovat.

Reagovat
off-olda

Co ti Chelsea udělala, že jsi k nim musel přestoupit? Snad přijde Neymar a posadí ''naší'' hvězdu na lavici , Kvality nepochobně má, ale mohl by je dokazovat jinde

Reagovat
smazaný uživatel

jáj proč by končil tak brzo? to je kares

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele