Další články

Pro Trojana po zranění kolena skončila sezona

Český fotbalista Filip Trojan už si v této sezoně nezahraje. Ve víkendovém duelu druhé ligy proti Duisburgu si záložník St. Pauli přetrhl při srážce s protihráčem vnitřní vazy v koleně. Po dnešním vyšetření na tomografu to sdělilo vedení klubu.

Trojan bude hrát od příští sezony za Mohuč

Filip Trojan bude hrát od příští sezony za Mohuč, která usiluje o návrat do bundesligy. Šestadvacetiletý záložník už dříve prohlásil, že nechce pokračovat ve svém současném druholigovém působišti St. Pauli, kde mu v létě vyprší kontrakt. V aktuálně druhém týmu druhé ligy, kam přijde zadarmo, má Trojan podle agentury SID připravenu tříletou smlouvu.

Trojan opustí na konci sezony St. Pauli

Filip Trojan neprodlouží smlouvu se svým dosavadním zaměstnavatelem St. Pauli a po sezoně z druholigového klubu odejde. Šestadvacetiletý hráč zde působil od léta 2007, nabídky na prodloužení smlouvy už ale několikrát odmítl.

Trojan odmítl v St. Pauli novou smlouvu a stále vyčkává

Ani týden před koncem přestupového období nemá Filip Trojan jasno o své budoucnosti. V druholigovém St. Pauli stále nepodepsal novou smlouvu a je možné, že se ho klub pokusí urychleně prodat do nejvyšší soutěže, jinak by hráče v létě ztratil bez náhrady.

Drobný je podle protihráčů druhý nejlepší brankář ligy

Podzimní výkony v brance Herthy Berlín vynesly českému brankáři Jaroslavu Drobnému i respekt protihráčů. Ti Drobného dokonce zvolili v anketě magazínu Kicker druhým nejlepším brankářem německé bundesligy. Ocenění se od Kickeru dočkal i záložník Filip Trojan ze St. Pauli, jehož magazín vyhlásil nejlepším ofenzivním záložníkem druhé ligy.

Trojan neprodloužil smlouvu a uvažuje o odchodu ze St. Pauli

Český záložník Filip Trojan váhá s prodloužením smlouvy v druholigovém St. Pauli, která mu končí v létě. Šikovný záložník řeší dilema, protože v hamburském působišti se mu velmi líbí, jenže ve druhé lize se mu sen o reprezentaci stěží splní. Nabídku nového kontraktu odmítl podepsat, je proto pravděpodobný jeho odchod už v zimní přestávce

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele