Filip Hološko Články

Přidat hráče do záložek

Další články

Slovan Bratislava získal Hološka

Poprvé bude střílet góly ve slovenské lize. Řeč je o Filipu Hološkovi, který se po ukončení spolupráce v Sydney dohodl se Slovanem Bratislava na dvouletém kontraktu. Bratislavský celek tak získal hráče, který v zahraničních ligách nastřílel přes 100 gólů...

Po Hološkovi pojmenovali tureckého chlapce

Dostalo se mu významné pocty. Slovenský reprezentant Filip Hološko se dočkal překvapení, kdy turečtí rodiče pojmenovali svého syna po něm. Nejmenuje se však Filip, ale Iric Hološko Mustafa Nermin.

Arméni měli až zabijácké brejky, vzpomíná Slovák Hološko

Filip Hološko nemá na Arménii, úterního soupeře české reprezentace v kvalifikaci o MS, nejlepší vzpomínky. Se slovenskou reprezentací narazil na postsovětský celek v minulé kvalifikaci o mistrovství Evropy, v níž východní sousedé museli překousnout porážku 1:3 venku a debakl 0:4 doma.

Hološko nechápe, proč chyběl v nominaci

Filipovi Hološkovi se v tureckém Besiktasi daří, letos dal už deset soutěžních branek a patří mezi nejlepší střelce tamní nejvyšší soutěže. Ani to mu ovšem nepomohlo k nominaci na nedávný přátelský zápas v Belgii...

Hološko se trefil počtvrté v řadě

Slovenský reprezentant Filip Hološko pokračuje v dobrých výkonech a opět potěšil své fanoušky. Dal branku už ve čtvrtém zápase v řadě, naposledy ve čtvrtečním pohárovém zápase jeho mužstva Istanbulu Büyüksehir proti Gençlerbirliği SK. Tentokrát si troufl na pokutový kop, z něhož stanovil konečné skóre 1:1.

Hološko věří, že Sivoka na dálku zarmoutí vstřeleným gólem

Když se Filip Hološko loučil ve svém klubu Besiktas Istanbul s českým spoluhráčem Tomášem Sivokem, v žertu od něj slyšel varování, ať se ve středeční bitvě světové kvalifikace na Letné neodvažuje pokořit českou branku. Hološko však věří, že až se do tureckého klubu vrátí, nad Sivokem bude mít ve vzájemném hecování navrch on.

O Hološka je prý v Evropě zájem

Filip Hološko během své kariéry střílel branky v dresu Liberce, jeho současným zaměstnavatelem pak je Besiktas. To ovšem nemusí platit dlouho, zájem o služby slovenského útočníka totiž údajně mají hned tři kluby hrající italskou Serii A...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele