Po Hološkovi pojmenovali tureckého chlapce

25.03.2014, 10:26
Aktuality
Dostalo sa mu významnej pocty. Slovenský reprezentant Filip Hološko sa dočkal prekvapenia, keď tureckí rodičia pomenovali svojho syna po ňom. Nevolá sa však Filip, ale Iric Hološko Mustafa Nermin, dali mu tak priezvisko futbalistu.

Celé meno malého fanúšika v rodnom liste teda znie Iric Hološko Mustafa Nermin. "V tréningovom centre som dostal avízo, že mám prísť dole, pretože ma ktosi prišiel navštíviť. Netušil som, kto by to mohol byť, no keď som zišiel a zistil, o čo ide, zostal som trochu v pomykove. To som teda nečakal," povedal pre stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Filip Hološko.

Rodičia syna povedali, že sú fanúšikmi Besiktasu, pozorne sledujú každý zápas špeciálne Hološkove výkony: "Vraj preto ho pomenovali po mne, lebo v období, keď sa narodil, som strelil posledný gól na našom starom štadióne," dodal Hološko k nevídanej záležitosti.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Taky bych si přál být pojmenovanej po fotbalistovi. Nebo mít aspoň vlasy jako Valderrama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele