Další články

Grosso je připraven. Chci hrát, hlásí

Fabio Grosso je připraven na svůj debut v dresu Juventusu, kam nedávno přestoupil z Lyonu. Italský reprezentační obránce nechce chybět u víkendového zápasu s Laziem.

Grosso přestoupil do Juventusu

Střelec rozhodující penalty ve finále mistrovství světa 2006 Fabio Grosso přestoupil do Juventusu Turín. Jednatřicetiletý italský obránce, jenž se vrací do vlasti po dvou letech z Lyonu, stál "Starou dámu" zhruba tři miliony eur.

Ferrara potvrdil zájem o Grossa

Ciro Ferrara se definitivně stal trenérem turínského Juventusu a ihned začal hledat posily. Jednu novou tvář by rád přivedl na levý okraj obrany a italská média spekulovala o Fabiu Grossovi z Lyonu. Ferrara nyní potvrdil, že se o tohoto italského reprezentanta opravdu zajímá...

Itálie hlásí dvojici zraněných

Ve včerejším kvalifikačním zápase o MS přišla Itálie o dva důležité hráče. Fabio Grosso byl převezen do nemocnice se zlomenými žebry a Alessandro Gamberini má s největší pravděpodobností zpřetrhané vazy v rameni.

Grosso zůstane v Lyonu, nepochybuje agent

Fabio Grosso nezklamal na letošním evropském šampionátu, patřil k oporám italské reprezentace a začalo se tak mluvit o jeho návratu na Apeninský poloostrov. K tomu ale zřejmě nedojde, což tvrdí hráčův agent...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele