Další články

AC Milán dokončil příchod Boriniho ze Sunderlandu

Fabio Borini se vrací na Apeninský poloostrov. Šestadvacetiletý útočník, jenž se Sunderlandem sestoupil do League Championship, přestoupil do AC Milán, který ho oficiálně získal na hostování s povinnou doložkou o koupi...

Čekají nás klíčové zápasy, uvědomuje si Borini

Náročný boj o záchranu čeká během nadcházejících ligových zápasů Sunderland. Ten naposledy zvládl důležité klání s Norwichem City a útočník Fabio Borini věří, že se jeho družina i letos dokáže zachránit...

Sunderland z Liverpoolu vykoupil Boriniho

Fabio Borini se z Liverpoolu vrací do Sunderlandu. Ten získal italského útočníka, kterému se při ročním hostování na Stadium of Light dařilo, za necelých 11 milionů eur a podepsal s ním čtyřletou smlouvu...

Borini v létě odmítl nabídky, chce se prosadit v Liverpoolu

Liverpool před dvěma roky koupil z římského AS za více než patnáct milionů eur Fabia Boriniho a zatím čeká, jestli se mu tato investice vrátí. Italský útočník se na Anfield Road nedokázal prosadit a v létě byl terčem přestupových spekulací...

Liverpool prodá Boriniho, náhradou bude Rémy

V týmu vicemistra Anglie se chystá k útočné rošádě. Fabio Borini, který minulý rok úspěšně hostoval v Sunderlandu, přestoupí do severoanglického celku natrvalo za 14 milionů liber. Na Anfield Road nicméně brzy dorazí jiný forvard, francouzský reprezentant Loïc Rémy. Podle BBC jsou kluby na obou přestupech již dohodnuty.

Borini se chce prosadit v Liverpoolu

Fabio Borini se chystá zabojovat o místo v sestavě Liverpoolu. Třiadvacetiletý italský útočník zatím na Anfield Road odehrál jedinou sezonu, v té uplynulé pak hostoval v Sunderlandu. Borini věří, že se u Reds prosadí, proto nyní nemyslí na přestup do jiného klubu.

Sunderland získal dvojici Italů Boriniho a Dossenu

V Sunderlandu, kde hraje i český obránce Ondřej Čelůstka, získali dvojici italských posil. Útočník Fabio Borini přišel na hostování z Livepoolu, zatímco obránce Andrea Dossena přestoupil z Neapole.

Fiorentina shání střelce. V hledáčku má Boriniho a Osvalda

Fiorentina shání gólového hráče. Sportovní ředitel fialek Daniele Prade přiznává, že by rád získal Fabia Boriniho z Liverpoolu nebo Pabla Osvalda z AS Řím. V obou případech bude přestup do Fiorentiny komplikovanou záležitostí.

Liverpoolu delší dobu nepomůže Borini, má zlomenou nohu

Liverpoolu se nepovedl vstup do sezony, jeho fanoušci a manažer Brendan Rodgers pak musejí vstřebávat další špatnou zprávu. Útočník Fabio Borini si během plnění reprezentačních povinností zlomil nohu a čeká ho vynucená přestávka...

Liverpool do konce roku přišel o Kellyho, zraněný je i Agger

Liverpool včera podlehl Manchesteru United a zažívá nejhorší vstup do sezóny za posledních sto let, tím pro něj ale výčet negativ nekončí. Zranil se mu totiž Martin Kelly, který bude mimo hru do konce kalendářního roku, dlouhý pobyt na marodce pak hrozí i dalšímu obránci Danielu Aggerovi...

Liverpool posílí útočník Borini z AS Řím

Italského útočníka Fabia Boriniho dělí od přestupu do Liverpoolu již jen úspěšná zdravotní prohlídka. Anglický klub se dnes na příchodu úřadujícího vicemistra Evropy dohodl s AS Řím, kterému podle britských médií zaplatí 12 milionů liber (385 milionů korun).

Borini věří v úspěch AS a chce zůstat

AS Řím má za sebou nepovedenou sezonu, k tomu lepšímu v kádru giallorossi patřil Fabio Borini. Mladý útočník se prosadil do základní sestavy a nyní bojuje o nominaci do italského týmu na Euro. Borini nemyslí na odchod z Říma, věří, že se týmu začne dařit.

Borini: Byl to skoro ideální výkon

AS Řím letošní sezonou spíš klopýtá, o to víc důvodů k radosti proto mohli mít fanoušci po včerejším utkání proti Interu. Giallorossi zápas zvládli ve velkém stylu a vyhráli 4:0. Podle útočníka Fabia Boriniho neměl výkon daleko k ideálu.

Borini: V Chelsea mladíci šanci nedostanou

Italský forvard Fabio Borini se již dříve nechal slyšet, že v Chelsea po sezoně smlouvu neprodlouží a jelikož mu právě letos v létě vyprší, bude si shánět nové působiště. Nyní ještě trošku přilil olej do ohně, když prohlásil, že mladým a talentovaným hráčům v klubu Romana Abramoviče pšenka rozhodně nepokvete.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele