Borini v létě odmítl nabídky, chce se prosadit v Liverpoolu

09.09.2014, 10:59
Aktuality
Liverpool před dvěma roky koupil z římského AS za více než patnáct milionů eur Fabia Boriniho a zatím čeká, jestli se mu tato investice vrátí. Italský útočník se na Anfield Road nedokázal prosadit a v létě byl terčem přestupových spekulací...

23letý fotbalista loni hostoval v Sunderlandu a tento klub o něho měl zájem rovněž nyní, Boriniho pak chtěl získat i manažer QPR Harry Redknapp, oba tyto kluby uspěly se svými nabídkami, hráč se ovšem nakonec rozhodl zůstat v Liverpoolu.

"Přestupový trh byl jako bouře, teď už je po všem a nemám žádné další problémy. Jsem na soupisce pro Ligu mistrů. Mým přáním je hrát za špičkový klub a Liverpool špičkovým klubem je. Nikdy jsme neměli žádné opravdové problémy, znám své cíle a vím, jak jich dosáhnout," prohlásil.

"Setrvání v Liverpoolu bylo jedním z nich. Jsem součástí skvělého týmu, který se pokouší vyhrát všechny soutěže, přesně to jsem chtěl. Pokud jsem zůstal, bylo to kvůli přesvědčení, že budu moci hrát. Samozřejmě zde jsou vynikající hráči, ale jenom s nimi všechny soutěže vyhrát nemůžete, budou také unavení. Chci zvýšit konkurenci a každým dnem se zlepšovat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (368)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele