Další články

Zaha opouští Old Trafford, sezonu dohraje v Cardiffu

Na jiné myšlenky v následujících týdnech a měsících může přijít Wilfried Zaha. 21letý anglický křídelník se nedokázal prosadit v Manchesteru United a dnes bylo dotaženo do konce jeho hostování v Cardiffu. Po stejné trase vyráží i Fábio, v případě brazilského obránce se jedná o trvalý přestup...

Solskjaer získá pro Cardiff další tři posily, hned dvě z United

Cardiffu posílí obránce Fábio z Manchesteru United a útočník Kenwyne Jones ze Stoke. Velšský účastník Premier League se také dohodl s útočníkem United Wilfriedem Zahou, který přijde na hostování.

Ferguson žertoval, že klidně nasadí potrestaného Rafaela

Manažer Manchesteru United Alex Ferguson sice bude v utkání proti Birminghamu postrádat potrestaného obránce Rafaela, v žertu však řekl, že ho stejně postaví. Všichni si totiž podle něj budou myslet, že se jedná o jeho dvojče Fábia, jenž je mu téměř k nerozeznání podobný.

Dvojčata odmítla Arsenal i Real. Žertují se seňorem Fergusonem

Brazilská dvojčata Fabio a Rafael da Silvovi loni v lednu přestoupila z Fluminense do Manchesteru United. Na výběr měla z více nabídek, ale své volby nelitují.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele