Další články

Disciplinárka změnila Salamimu zbytek trestu za podmíněný

Nigerijský fotbalista Teplic Eugune Salami může nastoupit v posledním podzimním kole v Českých Budějovicích. Disciplinární komise FAČR dnes vyhověla jeho žádosti a změnila mu zbývající čtvrtinu čtyřzápasového trestu na podmíněný do 30. června příštího roku.

Salami má za šlapák na Brabce zastavenou činnost na 4 utkání

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR potrestala Eugena Salamiho z Teplic zákazem činnosti na čtyři utkání za šlapák na Ericha Brabce z Bohemians Praha 1905. Uložila také pokuty, a to i teplickému trenérovi Zdeňku Ščasnému za výroky vůči rozhodčím po utkání s Jabloncem.

Disciplinárka bude prošetřovat ostrý faul Salamiho na Brabce

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR zahájila na základě zprávy delegáta řízení s útočníkem Teplic Eugenem Salamim kvůli podezření na surovou hru. Důvodem je faul na obránce Bohemians Praha 1905 Ericha Brabce, po kterém musel zkušený stoper vystřídat.

Salami odchází z Teplic, doplatil na omezení počtu cizinců

Nigerijský útočník Eugéne Salami končí v Teplicích. Pětadvacetiletý fotbalista se po příchodu Ulricha Kapolonga z Konga nevešel do pětičlenné kvóty pro cizince. V severočeském klubu bude naopak nadále působit bývalý reprezentant Martin Fenin.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele