Informace

  • Celé jméno
    Eneo Bitri
  • Číslo dresu
    33
  • Datum narození
    26.08.1996
  • Výška
    192 cm
  • Pozice
    obránce
  • Váha
    ?

Národnost

  • Albánie

Klub

Aktuální statistiky v klubu KS Cracovia (POL)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Ekstraklasa 2023/2024
9
687
1
0
1
0
1
0
0
Celkem
9
687
1
0
1
0
1
0
0

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Albánie
2
69
0
0
0
0
1
0
0

Články

Albánský stoper Bitri odchází z Baníku do Valerengy

Baník přišel o stopera Enea Bitriho. Šestadvacetiletý albánský reprezentant přestoupil z Ostravy do norského celku Valerenga. Oba kluby o tom informovaly na sociálních sítích. Bitri z Ostravy odchází po sedmi měsících. Za Baník odehrál jen 17 zápasů a nyní míří do Skandinávie, kde dnes podepsal smlouvu na dva roky.

Je Valerenga tajemným klubem Bitriho?

Už pár dnů se objevují spekulace, že albánský stoper Eneo Bitri má namířeno z ostravského Baníku do blíže nespecifikovaného klubu v Norsku. A aktuálně vychází na povrch, že by se mělo jednat o Valerengu. Alespoň tak hovoří zprávy norské televizní stanice TV 2, která tvrdí, že hráč možná už při středečním večeru dorazil na sever Evropy a během čtvrtka by mohl být oficiálně představený jako nová posila.

Disciplinárka udělila Kinskému za zákrok na Čanturišviliho trest na čtyři duely

Pardubický brankář Antonín Kinský dostal za zákrok na jabloneckého Vachtanga Čanturišviliho trest na čtyři utkání. Za červenou kartu ve 2. kole fotbalové ligy bude pykat i mladoboleslavský Dominik Kostka, jenž si nezahraje dva soutěžní duely. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace o tom informovala v komuniké.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele