Je Valerenga tajemným klubem Bitriho?

23.08.2023, 23:54
Aktuality

Už pár dnů se objevují spekulace, že albánský stoper Eneo Bitri má namířeno z ostravského Baníku do blíže nespecifikovaného klubu v Norsku. A aktuálně vychází na povrch, že by se mělo jednat o Valerengu. Alespoň tak hovoří zprávy norské televizní stanice TV 2, která tvrdí, že hráč možná už při středečním večeru dorazil na sever Evropy a během čtvrtka by mohl být oficiálně představený jako nová posila.

Reportéři z TV 2 se dokonce přímo poptávali na možný transfer u Joacima Jonssona, sportovního ředitele klubu z Osla, ten však na dotaz neodpověděl. Ve středu večer pak server transfermarkt.de zařadil Bitriho přestup na svůj seznam jako hotový, uvedl přitom i částku, kterou by měl slezský celek za šestadvacetiletého obránce inkasovat.

Činit měla podle původních zdrojů tohoto webu jen 50 tisíc eur, což by bylo například daleko méně než předpoklady Deníku Sport. Podle jeho informací totiž norská strana dohodla s Baníkem transakci za ještě větší sumu, než na kolik vycházelo případné aktivování výstupní klauzule. Ta se měla pohybovat mezi 300 až 350 tisíci eur. Následně však TM přece upravil své údaje na 500 tisíc eur.

Autor: Patrik Sandev / transfermarkt.de, tv2.no, isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
iamek

Baník Ostrava nezvládl vstup do sezony a vyloučené není odvolání trenéra Pavla Hapala, jehož by mohl nahradit David Horejš. Vedení slezského klubu je podle serveru "infotbal.cz" se 46letým koučem v kontaktu a po zápase na Slavii (0:1) mělo v Praze dojít k setkání.

infotbal.cz

Tady jako vážně už do expresek dáváte infotbal?

Reagovat
HorajzmAmmann

Tento odchod mě bude dost srát. I přesto, že jsem dostal po Liberci docela zasloužený výsměch, stále považuji Bitriho za jednoho z nejlepších stoperů ligy, vyhraje fakt všechny hlavy. velmi platný při def tak i of. standartkách. Myslím, že by měl potenciál se ještě zlepšit. Škoda, bude mi fakt chybět

Proč vůbec podepisujeme hráče s takovou trapnou výstupkou?

Každopádně když už je pryč, tak můžeme aspoň zapracovat na rychlosti a sehnat rychlejšího stopera, případně dát konečně šanci Pojeznému, který měl teda hrát už s Bitrim.

Reagovat
veikko

"To je prcárna." Musíme za každou cenu přivést toho Smrže, protože to je do 3obráncového systému na české poměry elitní rozehrávač. Když už jsme zadrbali Janoška jako elitního rozehrávajícího CM, tak dotáhnout aspoň jeho.

Bitri rozhodně chybět bude, protože Blažek se mi teda vůbec nelíbí a Pojezného z nějakého důvodu Hapal odstavil až za Frydrycha. Se Smržem a Pojezným by rázem ta obrana byla konstruktivnější než záloha. Jak píše iamek výše, hodně ale bude záležet i na trenérovi. Pokud si Horejš sedne s kabinou, tak je to nejlepší možná současná volba a ten už by opravdu měl dostat konečně čas na nějakou koncepční práci. Už ten cirkus fakt není vtipný.

Reagovat
iamek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele