Další články

Čaroděj Schmeichel zamkl branku a zahodil klíč: 20. kolo Premier League v kostce

Po 34 soutěžních zápasech nedokázali fotbalisté Liverpoolu skórovat. V Leicesteru se sice více než dvacetkrát pokusili ohrozit svatyni Kaspera Schmeichela, ale míč za jeho záda nedostal ani Mohamed Salah z pokutového kopu. Vyprodaný stadion navíc rozjásal střídající Ademola Lookman a stanovil konečný výsledek, který potěšil i příznivce Manchesteru City.

Solskjaerův hořký konec a Arsenal zpět na zemi: 12. kolo Premier League v kostce

Ostudu s Liverpoolem i nezdar v městském derby ještě "přežil", nejtěžší porážku s nováčkem v historii Premier League už nikoli. Vedení Manchesteru United došla trpělivost a Oleho Gunnara Solskjaera po zisku čtyř bodů z posledních sedmi utkání odvolalo. Norskému trenérovi definitivně "zlomil vaz" výprask 1:4 na stadionu šestnáctého Watfordu.

1. FC Köln dotáhl hostování Dennise z Brugg

Emmanuel Denis stráví zbytek sezóny v Kölnu. Bundesligový celek si třiadvacetiletého útočníka vypůjčil z Clubu Bruggy, součástí dohody není opce na přestup...

Dennis z Brugg přijde o Ligu mistrů kvůli hádce o místo v autobusu

Hádka kvůli zasedacímu pořádku v týmovém autobusu stála útočníka Emmanuela Dennise z Brugg místo v sestavě pro dnešní zápas Ligy mistrů v Dortmundu. Trenér Philippe Clément nechtěl informace belgického listu Het Laatste Nieuws na předzápasové tiskové konferenci blíže upřesnit, potvrdil jen, že nigerijský hráč není v nominaci z disciplinárních důvodů.

Útočník Brugg oslaví dva góly proti Realu Madrid tetováním

Útočník Emmanuel Bonaventure Dennis pomohl dvěma góly Bruggám k senzační remíze 2:2 s Realem Madrid a utkání na San Bernabéu pro něj bude mít bolestivou dohru. Před úterním zápasem totiž slíbil, že pokud skóruje, nechá si na památku udělat tetování.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele