Další články

Eduardo Santos opouští Slavii, do konce roku hostuje v RB Bragantino

Slavia Praha uvolnila obránce Eduarda Santose, jenž se po více než třech letech vrací do Brazílie. Pětadvacetiletý obráce byl do konce roku zapůjčen Red Bull Bragantino, součástí dohody je rovněž opce...

Slávisté získali obránce Santose, ligového mistra s Plzní

Slavii posílil defenzivní univerzál Eduardo Santos. Čtyřiadvacetiletý Brazilec, který v uplynulé sezoně získal ligový titul s Plzní, přestoupil do Edenu z Karviné a v novém působišti podepsal čtyřletý kontrakt. Vršovický klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Plzeň posílil pro jarní část sezony brazilský stoper Santos

Plzeň získala z Karviné na půlroční hostování bez opce brazilského stopera Eduarda Santose. Opačným směrem zamířil záložník Modou Ndiaye, jenž pomůže poslednímu týmu ligy rovněž do konce sezony. Viktoria to uvedla na svém webu.

Karviná získala na hostování dva Brazilce

Dres Karviné budou minimálně v jarní části sezony oblékat dva Brazilci. Klub angažoval na půlroční hostování z klubu Capivariano Futebol Clube stopera Eduarda Gonzaga Mendes Santose a středního záložníka Jeana Mangabeiru da Silvu. Klub o tom informoval na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele