Další články

Šachtar Doněck se loučí s útočníkem Eduardem

Se Šachtarem Doněck se loučí Eduardo. Třiatřicetiletý naturalizovaný chorvatský útočník hledá novou výzvu a s ukrajinským klubem se dohodl na ukončení smlouvy, účastník Evropské ligy to oznámil v prohlášení na internetových stránkách...

Eduardo se po roce v Brazílii vrací do Šachtaru

Útočník Eduardo se po ročním angažmá v brazilské lize vrací do Šachtaru Doněck. Bývalý reprezentant Chorvatska strávil poslední ročník v týmu Flamengo ze svého rodného Ria de Janeiro.

Eduardo si hledá angažmá, neprodlouží smlouvu v Šachtaru

Eduardo Alves da Silva si zahrál na letošním světovém šampionátu, nyní má dovolenou a po ní bude řešit další budoucnost. 31letý chorvatský útočník nebude v kariéře pokračovat v Šachtaru Doněck, v ukrajinském klubu mu skončila smlouva a k podpisu nové nedojde...

Eduarda netěší role náhradníka, brzy možná opustí Šachtar

Eduardo by mohl už během ledna opustit Šachtar Doněck. Chorvatský útočník s brazilskými kořeny dříve nastupoval v základní sestavě ukrajinského klubu, v současné době ovšem plní především roli náhradníka a se svou pozicí rozhodně není spokojen...

Eduardo gól proti "svému" Arsenalu neslavil, ale výhra jej těší

Každý jiný fotbalista by se vítěznou branku proti Arsenalu v Lize mistrů bouřlivě slavil, ale když se to ve středu povedlo útočníkovi Šachtaru Doněck Eduardovi, hodně svoji radost tlumil. Eduardo jako by nechtěl jitřit emoce a dráždit své bývalé spoluhráče, Arsenalu totiž bude do konce kariéry vděčný.

Eduardo: Arsenal je opravdu specifický klub

Eduardo před několika dny ukončil svou tříroční londýnskou pouť. Chorvatský útočník se po vážném zranění nedokázal vrátit do své předcházející formy a za šest milionů liber přestoupil do ukrajinského Šachtaru Doněck. Přestože se sedmadvacetiletý forvard těší na nové výzvy, přeci jen je z odchodu z londýnského klubu smutný.

Eduardo je na odchodu z Arsenalu, namířeno má do Šachtaru

Chorvatský reprezentační útočník Eduardo da Silva podle všeho po třech letech uzavře své působení v londýnském Arsenalu. O 27letého fotbalistu má velký zájem Šachtar Doněck a oba kluby se na přestupu údajně již dohodly...

Rosický zmešká kvůli potížím s kolenem další zápas

Záložník Tomáš Rosický přijde kvůli potížím s kolenem o nedělní derby Arsenalu v anglické lize s West Hamem. Český fotbalový reprezentant zmeškal už úterní zápas Ligy mistrů v nizozemském Alkmaaru.

Eduardo byl očištěn, UEFA mu zrušila trest

Chorvatský útočník Arsenalu Eduardo da Silva uspěl s odvoláním a může v Lize mistrů hrát. UEFA mu dnes zrušila dvouzápasový trest za nafilmovanou penaltu při zápase předkola této prestižní soutěže proti skotskému Celtiku.

Nejlepší den v životě, radoval se Eduardo

Eduardo da Silva prožil velkolepý návrat v dresu Arsenalu po téměř roční pauze způsobené vážným zraněním. Pětadvacetiletý útočník včera v FA Cupu proti Cardiffu vstřelil dva góly a výrazně pomohl k výhře 4:0 a postupu do dalšího kola.

17.02.2009 Aktuality 63 komentářů
Zaujalo nás

Eduardo si po těžkém zranění zahraje za Chorvatsko

Eduardo da Silva, který loni v únoru utrpěl otevřenou zlomeninu levé nohy, nastoupí za národní tým ve středečním přípravném zápase s Rumunskem. Dnes to oznámil trenér chorvatských fotbalistů Slaven Bilič.

Eduardo se vrací do reprezentace

Po těžkém zranění nohy se do chorvatské reprezentace vrací útočník Arsenalu Eduardo. Trenér Slavn Bilič ho povolal k utkání s Rumunskem.

Eduardo je po dlouhé pauze připraven nastoupit za Arsenal

Chorvatský útočník Eduardo da Silva je připraven vrátit se po jedenácti měsících do prvního týmu Arsenalu. Pětadvacetiletý fotbalista, který nehrál kvůli vážné zlomenině levé nohy, se na trávník vrátil v rezervním týmu londýnského klubu loni v prosinci a ve středu proti rezervě Stoke City (2:2) odehrál poprvé celý zápas.

Eduarda čeká první zápas po vážném zranění

Chorvatského reprezentanta Eduarda da Silvu čeká v úterý velký okamžik. Pětadvacetiletý útočník Arsenalu nastoupí v utkání rezervních týmů proti Portsmouthu a na trávníku se objeví poprvé od února, kdy utrpěl vážnou zlomeninu levé nohy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele