Eduardo si na stará kolena v Legii zkusí polskou ligu

03.01.2018, 18:59
Aktuality
Zajímavá nová výzva čeká na sklonku kariéry na bývalého útočníka Arsenalu či Šachtaru Eduarda da Silvu. Naturalizovaný Chorvat si ve 34 letech vyzkouší polskou ligu, když se ocitá těsně před podpisem kontraktu s Legií Varšava. Lídr Ekstraklasy ho už přivítal na zdravotních testech...

Rodák z Brazílie by se měl ještě dnes či zítra podrobit lékařské prohlídce a následně podepsat smlouvu neurčité délky trvání. Pokud se nic nezkomplikuje, Eduardo přijde coby donedávna hráč Atlética Paranaense. Do své domoviny se přitom uchýlil teprve začátkem roku 2017 a sotva tam něco odehrál.

Eduardo obecně v posledních měsících spíše paběrkuje a neustále trpí na zranění. Ještě v sezoně 2015/16 nicméně za Šachtar v 19 startech v ukrajinské lize nasázel solidních třináct branek.

"Naším hlavním cílem zůstává omlazení týmu Legie, ale Eduardo je hráč světové třídy, který do kabiny přináší obrovské zkušenosti a kvality. Jeho mentalita a charakter vítěze a profesionála nám přijde vhod, především mladým hráčům," pochvaluje si technický ředitel Legie Ivan Kepcija.

Autor: Tomáš Daníček / legia.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tvl já myslel, že už kariéru ukončil pro Legii dobrá posila i když uvidíme až na samotném hřišti

Reagovat
Stannis Baratheon

Legia se vydává stejnou cestou jako pražská Slavia?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč svetovej triedy

Reagovat
smazaný uživatel

Bol, pokiaľ mu jeden..... nezomil nohu. Tu legendárnu zlomeninu, zachránila šľachta, inak by to bola asi amputacia priamo na ihrisku

Reagovat
bayern987

Co to znamená ta šľachta?

Reagovat
smazaný uživatel

Belasa šlachta

Reagovat
Milan.B

vyblednuta plachta

Reagovat
fabec1222

Královna

Reagovat
Kucka

asi Robert

Reagovat
efjay

Měl jít do Spary nebo Slavie

Reagovat
Walter_Sobchak

Take this L

Reagovat
snuff24

Jéj proč po něm nešel někdo z Prahy? Ti tam teď rádi kopou do mrtvol.

Reagovat
oli9

Jako v Dukle nebo třebas takové Boleslavi bych si ho uměl představit

Reagovat
Stannis Baratheon

L jako Looser?

Reagovat
JackDaniels.

Danny n°2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele