Další články

Osm Brazilců nebude moct o víkendu hrát Premier League

Osm hráčů anglické Premier League podle všeho nebude moct hrát o víkendu za své kluby. Důvodem je pravidlo FIFA, které hráčům zastavuje činnost na pět dní v případě, že klub fotbalistu neuvolní na reprezentační sraz.

Šest klubů Premier League nepustilo Brazilce na reprezentaci

Šestice klubů anglické Premier League se rozhodla i přes hrozící sankce neuvolnit na reprezentační sraz brazilské hráče. Důvodem je, že by po návratu museli v Anglii do desetidenní karantény. Kluby by pak fotbalisty neměli k dispozici až na dva ligové zápasy, případně na první utkání v Lize mistrů.

Hráčem sezony 2020/21 podle UEFA bude Jorginho, De Bruyne, nebo Kanté

Evropská fotbalová unie UEFA zveřejnila nominaci na cenu nejlepšího hráče minulé sezony. Získá ji buď jeden z vítězů Ligy mistrů z Chelsea, Jorginho či N'Golo Kanté, nebo hvězda jejich finálového soupeře Manchesteru City Kevin De Bruyne. Vítěz bude vyhlášen 26. srpna.

TOP 10 světových brankářů podle Eurofotbalu

De Gea, Neuer, Oblak, nebo někdo jiný? Kdo je podle redaktorů Eurofotbal.cz mezi světovými brankáři tím vůbec nejlepším? Žebříček deseti skvělých brankářů báječné úrovně, v pořadí, jak ho určili redaktoři tohoto serveru.

Manchester City prodloužil Edersonovi smlouvu do roku 2025

Brazilský brankář Ederson prodloužil smlouvu s Manchesterem City o další dva roky a v kádru aktuálního anglického mistra může být až do roku 2025. Vedení klubu ho odměnilo za to, že pomohl týmu k zisku titulu.

Nominace na Hráče roku: Kane, Salah, de Gea a tři hráči Citizens

Tři fotbalisté Manchesteru City jsou na seznamu kandidátů, kteří se mohou stát Fotbalistou roku v Anglii podle Asociace profesionálních hráčů. Vítěz bude vyhlášen 22. dubna.

Důležitosti derby si jsem velmi dobře vědom, hlásí Ederson

Manchester City v průběhu týdne přišel o více než šest měsíců trvající neporazitelnost, už zítra se ovšem může vrátit na vítěznou vlnu, a to v hodně prestižním utkání. V ostře sledovaném derby ho čeká duel na Old Trafford proti tamním United...

Manchester City potvrdil příchod brazilského brankáře Edersona

Druhou posilu pro sezonu 2017/2018 oficiálně získal Manchester City, po záložníkovi Bernardu Silvovi anglický klub dotáhl do konce přestup brankáře Edersona Moraese. Brazilský gólman přichází z lisabonské Benfiky a stal se nejdražším strážcem tyčí v historii...

Ederson pravděpodobně odchytal poslední zápas za Benficu

Benfica každoročně vydělává velké peníze na prodejích hráčů základní sestavy a dalším z dlouhé řady se pravděpodobně stane Ederson Moraes. O brazilského gólmana stojí Manchester City a sám brankář očekává, že včera odchytal poslední zápas v dresu lisabonského celku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele